6 x De leukste geprinte en effen blazers voor het najaar

Hoi allemaal! Hoewel ik mentaal nog helemaal niet klaar ben voor de herfst (ga ik dat ooit zijn? ;-)), kijk ik er wel weer naar uit om mijn herfstgarderobe te updaten. Truien heb ik eigenlijk genoeg en mag ik ook niet meer kopen van mezelf, maar ik ben wel op zoek naar een nieuwe blazer. Blazers zijn niet alleen leuk in de lente, maar ook in het najaar. Met blazers ben ik wel heel kritisch, dus ik denk dat ik binnenkort maar even een aantal moet gaan passen in de stad. Ik heb de leukste geprinte en effen blazers voor het najaar voor je verzameld, kijk je mee?

blazers voor het najaar
1. Rode blazer – Stradivarius €39,99 / 2. Pied-de-poule blazer – MANGO €59,99 / 3. Pastelroze blazer – MANGO €59,99 / 4. Beige blazer – Vero Moda €39,99 / 5. Double-breasted blazer – Stradivarius €45,99 / 6. Blazer met leereffect – Stradivarius €45,99

Geruite blazers

Inmiddels heb ik twee geruite blazers in mijn garderobe, een grijs en een roze exemplaar. Grijs is alleen niet echt mijn kleur, dus het lijkt me heel tof om een bruine/beige geruite blazer aan te schaffen. Een blazer vind ik al snel zo zakelijk, maar dat ligt ook aan de kleur en aan het model. Een geruite blazer kan, mits de ruit grof en een beetje speels is, juist wat meer casual zijn.  Sowieso vind ik geruite blazers echt heel leuk in het najaar, ook met een coltruitje eronder! Draag je liever gewoon een jas? In dit artikel deel ik de leukste jassen voor het najaar.

Effen blazers

Al moet ik eerlijk zeggen dat ik een blazer met leerlook ook wel wat vind hebben! Een effen blazer is sowieso wat gemakkelijker te combineren, want ik heb ook een aantal geruite broeken. Maar, om te voorkomen dat het een saaie look wordt, geeft een leerlook blazer dan wel een tof effect. Ik zie het helemaal voor me met een mooie flared broek ;-). Daar moet ik overigens ook hoognodig een nieuw exemplaar van aanschaffen, want ik heb alleen maar een geruite flared!

Heb jij al een aantal blazers klaar hangen voor het najaar?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
blazers voor het najaar

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge