Persoonlijk: 20 Hoogtepunten van mijn 2020

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijne en gezellige jaarwisseling gehad? Ik kan echt niet geloven dat het al 2021 is, maar ik kijk wel enorm uit naar dit nieuwe jaar. 2020 was natuurlijk een heel bizar jaar, vol dieptepunten en onzekerheid. Maar, 2020 was ook een heel waardevol jaar, waarin ik ontzettend veel heb geleerd. En met de 20 hoogtepunten die ik in dit artikel deel, durf ik wel te zeggen dat 2020 zo slecht nog niet was. Kijk je mee?

hoogtepunten

☆ Op vakantie naar het Griekse eiland Kos samen met mijn vriendinnetje Kristina. Een heerlijke week, waarin corona grotendeels naar de achtergrond verdween. Het was ook nog eens ontzettend rustig op Kos, dus we hebben volop kunnen genieten! Absoluut een van de beste vakanties ooit!
☆ In corona tijd ben ik ook nog op vakantie geweest naar Portugal, ook weer samen met Kristina. Het was natuurlijk een risico, zo aan het begin van de tweede golf, maar ik ben zo blij dat we dit toch hebben gedaan!
☆ Over vakanties gesproken: begin dit jaar ging ik voor het eerst in mijn eentje op vakantie naar Lissabon. Echt een hele toffe ervaring, die ik absoluut niet had willen missen. Een week na mijn terugkomst kondigde de eerste lockdown zich aan. Wat heb ik dit jaar een geluk gehad! Of gewoon een goede timing :p.
☆ Daarbij heb ik het beruchte virus dit jaar niet opgelopen, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Sterker nog, ik heb dit jaar zelfs geen klachten gehad waarbij ik me had moeten laten testen. Nu maar hopen dat de beruchte neus-en-keel-swap mij ook bespaard blijft in 2021 ;-).

☆ Het besef dat ik dit bizarre en onzekere jaar, samen met de mensen die dichtbij me staan, in goede gezondheid ben doorgekomen. Daar heb ik gisteren dan ook goed op geproost ;-).
☆ Zakelijk gezien was 2020 een van mijn beste jaren, ondanks dat het misschien niet altijd zo voelde. Ik heb hard gewerkt aan mijn doelen en het is heel fijn om te zien dat mijn harde werk ook beloond wordt.
☆ De vele mooie blog samenwerkingen die ik in 2020 heb gerealiseerd, waar ik ontzettend dankbaar voor ben!
☆ Dat ik het afgelopen jaar zoveel mensen heb mogen en kunnen helpen dankzij mijn artikel over mijn ervaring met een narcist.

☆ De zomer. Dit jaar heb ik meer dan anders genoten van de zomer, juist omdat het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend is. Terrasjes, dagjes naar het strand, op vakantie. Ik heb er absoluut het beste van gemaakt!
☆ Groeien met mijn onderneming en steeds dichterbij mijn doel komen.
☆ De mooie dingen die ik dit jaar heb mogen maken voor Newlands.
☆ Een dagje naar Duitsland om te shoppen en boodschappen te doen. Juist omdat ik dat dit jaar maar één keer heb kunnen doen door de omstandigheden, vind ik dit extra bijzonder!

☆ De vele avondjes waarin ik er thuis een feestje van maakte, in mijn eentje of met een vriendin.
☆ Dat ik mij dankzij mijn werk geen moment heb hoeven vervelen het afgelopen jaar. Zo dankbaar dat alles ‘gewoon’ doorging!
☆ Lekker uit eten gaan bij mijn favoriete restaurants toen het nog kon.
☆ Ontwerpen die ik met Studio Anna Jirina heb mogen maken voor klanten. In 2020 heb ik alleen opdrachten aangenomen waar ik heel erg enthousiast over was, wat ervoor zorgde dat ik nog meer plezier had in het ontwerpen voor klanten. Dit wil ik in 2021 heel graag voortzetten. Ben je nog op zoek naar een ontwerp op maat en spreekt mijn stijl je aan? Vanaf 10 januari neem ik weer nieuwe opdrachten aan! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan even een mailtje naar info@studioannajirina.nl.

☆ De vele spelletjesavonden tijdens de lockdown.
☆ Samenwerken met een business coach. Ik heb niet alleen meer geleerd over mijzelf als persoon, maar ook over mijn manier van ondernemen en waarom ik doe wat ik doe. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over online!
☆ New Years Eve vieren met twee vriendinnen. Wat mij betreft was er geen betere manier om het nieuwe jaar in te kunnen luiden dan met hun! <3
☆ De liefde en support van mensen die dichtbij mij staan. Ik heb zoveel mooie mensen in mijn leven en daar ben ik zo dankbaar voor!

Al met al kijk ik terug op een heel mooi 2020. Op mijn Instagram en op de Instagram van Studio Anna Jirina heb ik de afgelopen dagen twee hele persoonlijke posts geplaatst, waarin ik terugblik op het afgelopen jaar. Hier deel ik niet alleen de hoogtepunten, maar ook de dieptepunten, want die waren er zeker ook. In ieder geval ga ik met een heel positief en dankbaar gevoel 2021 in. 2021, I’m ready! Ik wens jullie een heel gelukkig en gezond 2021 toe!

Wat waren de hoogtepunten van jouw 2020?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
hoogtepunten 2020

3 Reacties

 1. 1 januari 2021 / 18:43

  Wat een prachtig lijstje, vooral dat laatste punt! Mooi om te horen dat je ondanks corona toch kunt terugkijken op een goed jaar met veel mooie momenten. En inderdaad, dit jaar deed wel inzien dat alleen al gezond zijn eigenlijk al zoiets groots is om dankbaar voor te zijn.
  Romy onlangs geplaatst…Welkom 2021! | Mijn doelen voor dit jaarMy Profile

 2. 4 januari 2021 / 13:17

  Wat mooi om op deze manier op je hoogtepunten terug te blikken! En ik herken ook het punt dat je zegt dat je nog helemaal geen klachten hebt gehad. Ik ook niet, en ik heb me gelukkig ook nog niet hoeven laten testen. Daar ben ik ook heel blij en dankbaar voor!
  Lianne onlangs geplaatst…5 x zo houd je de herfst en winter leuk voor jezelfMy Profile

 3. 4 januari 2021 / 18:16

  Ah, wat fijn dat je, ondanks het hele corona-gebeuren, alsnog een aantal reisjes hebt kunnen maken! Ik wens je het allerbeste voor 2021!
  Fleur Sophia onlangs geplaatst…Dit was mijn jaar, 2020My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge