OUTFIT | ROZE SWEATER EN TASJE MET FRINGES

Hoi allemaal! Herinneren jullie je nog dat het een aantal dagen super mooi weer was, ongeveer twee weken geleden? De perfecte dag om outfit foto’s te maken! Het werd die dag wel 22 graden en ik was natuurlijk véél te warm gekleed. Lange leve de herfst, haha. Ik droeg mijn nieuwe roze sweater – en óf ik heb gezweet :p, gecombineerd met een geruit rokje en een panty met stippen. Kijk je mee naar mijn outfit?

roze sweater
Ik sprak die dag af met Kim om samen outfit foto’s te maken. Kim en ik hebben elkaar een aantal keer gezien op events en dat was altijd heel erg gezellig! (Een tijdje geleden was ik ‘s nachts aan het werk, ik moest stempels uitdelen buiten (soort van promo), en toen liep zij ineens langs voor een stempel haha, dat was zó grappig #throwback).

Ze moest best wel een stuk rijden dus voordat we foto’s gingen maken gingen we eerst even lekker lunchen bij Feel Good. Misschien heb je de foto van ons mega lekkere eten wel voorbij zien komen op Instagram :p. Ik ga binnenkort een uitgebreid artikel schrijven over de hotspot Feel Good, houd mijn blog dus zeker even in de gaten als je benieuwd bent!

roze sweater
Kim heeft een 50 mm lens en daarmee kun je zulke mooie plaatjes schieten! Die gaat dus op mijn wishlist ;-). Normaal vind ik een foto heel druk worden als je recht voor een huis gaat fotograferen, maar ik vind het effect nu super mooi.

roze sweater
Volgens mij hebben we ook wel 100 keer tegen elkaar gezegd dat het ZO warm was, haha! Ik had zelfs nog een leren jasje en een sjaal bij me. In de herfst is het weer soms zo wisselvallig. Nu ik de foto’s zie krijg ik er ook zo’n heerlijk lente gevoel bij, love it!

roze sweater
Ik heb in deze outfit best wel drukke items met elkaar gemixt, maar toch vind ik het nog steeds wel tof! Het enige waar ik achteraf over twijfelde was of mijn nieuwe roze sweater niet te ‘zakkerig’ was – afgezien van het feit dat hij VEEL TE WARM was, omdat het rokje best wel strak en klein is. Ach, dat is altijd achteraf ;-). Ik ben in ieder geval wel heel erg blij met de foto’s.

roze sweater
Het rokje heb ik trouwens al jaren, die komt van New Look. Uit de goeie ouwe tijd dat de New Look nog in de V&D zat en dat de V&D überhaupt nog bestond *snik*

roze sweater
Mijn choker is van Pull & Bear, het is echt een van mijn meest gedragen chokers. Ik wilde hem toch even laten zien, ondanks dat ik helemaal niet blij ben met mijn litteken en onderkin op deze foto, haha. Niemand is perfect!

roze sweater
We struinden door de stad en maakten foto’s van elkaar op allerlei plekjes. De outfit van Kim staat ook al online op haar blog, neem je een kijkje?

roze sweater
Kijk nou hoe mooi haar camera is, de achtergrond is zo mooi blurry! Echt prachtig. Nu weet ik het geheim van alle fashion bloggers… 😉

roze sweater
Aan het einde van de middag dronken we wat bij Little Lovely Living, ook al zo’n leuke hotspot in Groningen!

roze sweater
Sweater – Pull & Bear / Rokje – New Look / Tas met fringes – Fab / Panty – Hema / Enkellaarsjes – Monki / Choker – Pull & Bear

Ben jij in de herfst ook vaak te warm óf te koud gekleed?

17 Reacties

 1. 1 november 2017 / 08:43

  Ahhhhh lieveeeeerd! Zo’n leuk artikel. Echt een gezellig artikel heb je ervan gemaakt. Ik vond het zo’n gezellige dag en je outfit is ook zo leuk. Snel weer eens afspreken!!
  kimmetjekims onlangs geplaatst…2 JAAR KIMMETJEKIMS!My Profile

 2. 1 november 2017 / 10:53

  Ik vind je outfit echt heel leuk! De trui heb je zo leuk gecombineerd. Ik struggle inderdaad ook altijd met wat ik aan moet in de herfst.. vaak genoeg heb ik een dikke trui aan waar ik het dan vervolgens enorm heet in heb!
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van de Maand – OktoberMy Profile

 3. 1 november 2017 / 11:28

  Erg leuke tas! Ik roep ook al een jaar dat ik die panty van de Hema wil, maar het komt er niet van.. Toch maar binnenkort gaan halen 😉 Staat meteen net wat vrolijker met die stipjes!
  Rianne onlangs geplaatst…The big trip die gaat komenMy Profile

 4. 1 november 2017 / 12:16

  Wat een suuuuper leuke combinatie heb je aan! Liefde voor die trui en panty, zo tof. 🙂 Staat je goeeeeed! Ik ben trouwens al-tijd te koud gekleed. Maar ik vraag me überhaupt af of ik te warm gekleed kan zijn want ik heb het al-tijd koud. :’)
  Sandra onlangs geplaatst…5x Leuke blogs om te volgen #31My Profile

 5. 1 november 2017 / 16:04

  Oehh die trui vind ik echt heel leuk! <3

 6. 1 november 2017 / 17:39

  Die trui staat je echt supermooi, zeker in combinatie met het leuke rokje! Ik kan me voorstellen dat je hebt gezweet met de onverwacht hoge temperaturen, maar de foto’s zijn in ieder geval erg gaaf geworden 🙂 Mijn 50mm-lens is trouwens ook echt mijn beste aankoop van dit jaar. Ik kan niet meer zonder!
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | Maandoverzicht oktober 2017My Profile

 7. 1 november 2017 / 19:18

  Ik vind je rokje ZO gaaf! Heel leuk ook met de panty.

 8. 3 november 2017 / 15:33

  Ik vind die kleur trui je echt zo goed staan! Hele toffe outfit. Ik ga mijn nicht ook eens vragen of ze met de 50 mm lens outfitfoto’s wil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge