OUTFIT INSPIRATIE | OVERKNEE BOOTS COMBINEREN

Een tijdje geleden liet ik jullie een outfit zien met mijn nieuwe overknee boots, die ik kocht in Praag. Overknee boots combineren is super makkelijk, want ze passen bijna overal bij. Het leek me daarom heel erg leuk om een outfit inspiratie artikel te maken. Alle outfits zijn overigens ook erg geschikt voor de herfst en de winter, ik heb nu enorm zin gekregen om te shoppen, haha! Je bent gewaarschuwd ;-).

overknee boots combinerenWollen jas – Esprit – 139,99 / Suède overknee boots met hak – Esprit – 159,99 / Tuinjurk – Esprit – 59,99 / Gestreepte coltrui rib – Esprit – 29,99 / Tasje met studs en fringes – Esprit – 59,99

Coltrui alert! Coltruien vind ik echt enorm tof en een nieuw exemplaar is altijd welkom. Deze geribde en gestreepte coltrui van Esprit is in ieder geval helemaal mijn ding! De tuinjurk maakt de outfit gelijk een stuk stoerder, zeker in combinatie met het tasje met studs. Van zwarte tasjes kun je ook nooit genoeg hebben, toch? 😉 En oh, ik sluit niet uit dat ik deze winter nóg een paar overknee boots, met hak, aan mijn garderobe toevoeg! Ook wil ik graag nog een zwarte, wollen jas zoals op de afbeelding, want zwart kan met alles.

overknee boots combineren
Fluwelen overknee boots – H&M – 49,99 / Metallic playsuit – New Look – 20,99 / Tweed mantel – Esprit – 129,99 / Schoudertasje – Esprit – 49,99 / Wollen hoed – Esprit – 49,99

Met het oog op de feestdagen mag ook een feestelijke outfit niet ontbreken in dit rijtje. Met overknee boots kun je echt eindeloos combineren! Playsuits vind ik altijd erg mooi, zowel voor een avondje uit als voor een feestelijk etentje. Fluweel is dit najaar echt een trend en ik moet zeggen, het is echt mijn ding! Bij een kort rokje, jurkje of broekje draag ik wel graag een lange, wollen jas. Niet alleen ontzettend chique, maar ook lekker warm! Zo’n outfit is eenvoudig af te maken met een gekleurde clutch en bijvoorbeeld een hoed of sjaal.

overknee boots combinerenRibgebreide jurk – Esprit – 79,99 / Overknee boots – My Jewellery – 49,99 / City bag – Esprit – 59,99 / Mantel met luipaardprint – Esprit – 129,99 / Coated jeans – Esprit – 59,99

Dan nog een outfit die ik elke dag wel zou kunnen dragen, gewoon lekker comfortabel, maar wel fashionable. Deze outfit zou ik dragen naar zowel stage als school, of een dagje stad! Het leuke aan deze ribgebreide jurk van Esprit is dat je ‘m zowel met een panty als een broek kunt dragen, ideaal. En hoe tof is deze jas met luipaardprint? Ik word er helemaal hebberig van! Zo’n soort jas wil ik dit najaar ook nog aanschaffen. En voor een dagje stad of school mogen een fijne tas en een paar overknee boots zonder hak natuurlijk niet ontbreken!

Overknee boots combineren: de conclusie

Je leest het al, de overknee boots vervelen mij nog lang niet. Wat mij betreft is dit toch wel een must-have dit najaar! Vooral in het zwart zijn ze enorm makkelijk te combineren en ze zijn ook nog eens lekker warm om de benen. Ik ben fan. Ik hoop je geïnspireerd te hebben met deze drie outfitjes! Ik ben nu ook wel heel benieuwd hoe jij overknee boots combineert. Let me know!

Heb jij al een paar overknee boots aangeschaft? Hoe zou jij overknee boots combineren?

12 Reacties

 1. 14 december 2016 / 10:31

  Leuke oufit inspiratie! Ik denk dat ik zulke laarzen het liefst met een jeans zou aan trekken.

 2. 15 december 2016 / 18:41

  Ik vind ze heel erg tof! Vooral met een langere trui en sjieke jas.
  Wat een leuke inspiratie ook meis!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…December feelingMy Profile

 3. 16 december 2016 / 11:05

  Ik vind overknee boots echt prachtig en je hebt er ook hele leuke outfits mee samengesteld. Helaas ben ik maar 1,60 en durf ik het niet zo goed aan, zulke lange boots.

 4. 17 december 2016 / 13:10

  Wat een super leuke outfits! Ik heb zelf nog geen overknee boots aangeschaft want loop niet zo graag op hoge hakken 😀 ik ben eerder een sneaker girl. Outfit 1 is mijn favoriet trouwens!

  Liefs,
  Florence
  Florence onlangs geplaatst…Day Zero Project update #20My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge