MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 2

Oeps, het is alweer een week geleden dat ik wat van me liet horen! Ik was van plan het bloggen langzaamaan weer op te pakken, maar ik had het echt super druk. Bovendien voelde ik me ook nog eens niet zo lekker (lees: verkouden, hoofdpijn en een beetje koortsig). Al met al ben ik de week goed doorgekomen, ik ben (al zeg ik het zelf) goed bezig geweest voor school en ook heb ik wat leuke dingen gedaan! Kijk gauw mee naar mijn week en weekend – die overigens altijd tot maandagavond duurt, vandaar deze post op dinsdag (dat is eigenlijk veel logischer, toch?)


Oei, wat was het weer vroeg dag de afgelopen week! Van uitslapen tot 11.00 tot opstaan om 07.30, je kan je voorstellen dat dat niet altijd goed ging. Woensdag werd ik om 09.50 wakker, terwijl mijn dagen altijd om 09.30 beginnen. Foutje! Kan gebeuren. 

Gistermiddag ging ik aan de slag met wat materialen voor het vak ruimtestyling. Ik ben niet zo van het interieur en hoop hiermee iets leuks en origineels neer te kunnen zetten! (Wie geen perspectief kan tekenen en geen inzicht heeft moet slim zijn ;))

Het hele weekend werkte ik rustig aan school en hoe kan dat beter dan zonder make-up. Heerlijk! Ook is mijn haar alweer een heel stuk gegroeid, zien jullie het verschil?

Afgelopen dinsdag begonnen we voor het eerst aan het programma Indesign, daar krijgen we nu een aantal lessen in. De eerste les hebben we al een hoop leuke dingetjes geprobeerd! Het is altijd wel veel informatie tegelijkertijd, na zo’n vier uurtjes les ben ik dan ook wel vermoeid. Vandaag hebben we weer een lesje Indesign.
Zondagse lunch, haha! Ik ben echt dol op beschuit. De laatste tijd vind ik brood helemaal niet meer lekker, yoghurt en fruit te koud. Dus ja… Dan maar lekker veel beschuitjes, crackers en rijstwafels!
De laatste tijd draag ik steeds minder make-up, ik heb er de energie gewoon even niet meer voor. En ik vind ‘t ook steeds minder belangrijk worden eigenlijk. Het is een groter talent om er zonder make-up goed uit te zien, dan met, toch?

Zaterdag stond er iets heel leuks op de planning! Ik ging naar de Noordshow in Assen. Dit is een kleindierenshow met wel 8000 dieren! Het was een enorme hal en het stonk er vreselijk, maar dat even terzijde. Waar ik voor kwam? De cavia’s, uiteraard. Ik heb een aantal mooierds gespot en op de foto gezet <3 Er waren trouwens ook heel veel prachtige kippen, zoals de witte op de foto. Helaas waren ze wel enorm duur…

Vrijdag middag weer lekker naar huis, wat kijk ik daar toch altijd naar uit! Lekker met de cavia’s op schoot, ze zijn zo ontzettend lief <3 Maar als ik in Utrecht ben vind ik het ook wel weer best hoor… Na de lange vakantie had ik er wel wat moeite mee, maar nu gaat het weer. 
Misschien lees je het al een beetje, maar het gaat best wel goed met me! Ik ben er nog niet helemaal, maar het leven krijgt weer iets meer perspectief. Of zo. Met school kom ik weer een beetje in de flow – en dat is te merken, aangezien me niet meer laat verleiden om meer te bloggen dan aan school te werken. Ook niet helemaal de bedoeling, maar ja. Van 24 uur reizen en 20 uur werken en veel bloggen per week, naar geen werk, op kamers wonen, veel aan school werken en even bijna niet meer bloggen… Het is wel een grote verandering! Ik ben nog niet helemaal uit mijn mini-identiteitscrisis. Haha. Het komt wel goed en als ik even tijd vind ga ik lekker aan de slag voor de blog, want ik mis het wel een beetje! 
De komende week staat in het teken van school. Volgende week organiseer ik een fotoshoot en daarvoor moet ik nog super veel regelen! Ik heb er zin in, ik hoop dat het allemaal goed uitpakt. Niet echt een heel spannende week dus, maar er moet gewoon veel gebeuren.
Fijne week allemaal en tot gauw! X

4 Reacties

 1. 13 januari 2015 / 08:42

  Wat fijn dat het goed met je gaat! En je haar is idd een stukje gegroeid zeg, gaaf! 🙂

 2. 13 januari 2015 / 17:47

  Zag er uit als een leuke week! Je hoeft je ook niet te verplichten tot je blog, dat doe je namelijk met plezier en niet omdat het moet! Gewoon lekker bloggen wanneer jij zin hebt. ☺ Wat ben je toch goed bezig voor school, zeg! Ik bewonder jouw talent, je bent zó goed! En oh, InDesign is zo mijn lievelingsprogramma! Als je het eenmaal door hebt ga je het ook echt leuk vinden. Je kan er geweldige dingen mee maken zoals verslagen, tijdschriften etc. Ideaal!
  liefs

 3. 13 januari 2015 / 22:41

  Aaah, wat lief al die cavia's. Wij heb er ooit ook nog eens twee gehad. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge