MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 1

De afgelopen week was redelijk rustig. Ik werkte een beetje aan school, deed ‘s avonds wat leuke dingen en voor de rest genoot ik van oud en nieuw en natuurlijk mijn vakantie. Allereerst wil ik jullie nog even het allerbeste wensen voor 2015 (mocht je ‘t nog niet gelezen hebben), ik hoop dat het een geweldig jaar wordt! <3 Ik kwam tot de conclusie dat ik bijna geen foto’s heb gemaakt de afgelopen week, zelfs niet van oud en nieuw. Maar ik heb best een aantal leuke dingen gedaan! Kijk je mee?


 Oh well, ik heb dan toch een foto gemaakt op oudejaarsavond en wel van de cavia’s. Haha, hoe kan het ook anders? Ze waren doodsbang voor het vuurwerk, eigenlijk best wel zielig. Gelukkig wenden ze er aan voordat het feestje losbarstte om 00.00. Die avond keek ik samen met mijn ouders de oudejaarsconferences en telden we samen af tot het nieuwe jaar. Dinsdagnacht was ik al uit geweest en woensdag avond bleef ik lekker thuis (ik ben namelijk bang voor vuurwerk en er wordt hier nog regelmatig mee gegooid tijdens het uitgaan). Bovendien vind ik oud en nieuw nooit echt leuk, een nieuw jaar en een nieuw begin is toch altijd een beetje dubbel!

Ik weet niet zo goed wat ik van de Kerstvakantie moet vinden. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan, maar volgens mij heb ik me ook wel verveeld. En dat is wel tegenstrijdig, want als ik normaal gesproken niks te doen heb ga ik altijd bezig met iets, maar ik had geen zin. Ik verveelde me eigenlijk, omdat ik nergens zin in had. Snappen jullie het nog? Haha. Wat ik al heel lang wilde doen was dit telefoonhoesje afmaken. Heel lang geleden was ik begonnen met ‘m te verven met nagellak en hij was nog steeds niet af. Ik ben blij met het resultaat! 

Gisteren hadden mijn vader en ik een ontzettende fail. We reden naar Groningen om te schaatsen, bleek dat ‘ie dicht was in verband met het Nederlands Kampioenschap. Hebben wij weer. De hele vakantie stelden we ‘t schaatsen al uit en nu kon het niet. Vanavond ga ik weer naar Utrecht en begint het drukke leventje weer, ik hoop dat het nog lukt deze winter! Ik ben echt dol op schaatsen en ik had me er ook best wel op verheugd.

Knoepertje is een ontzettende lieve, tamme cavia waar je altijd wel mee kan knuffelen. De ene keer is ‘ie onwijs druk, maar nu was ‘ie zo rustig dat ik ‘m zo tegen me aan kon houden. Cute!
Vrijdagavond ging ik lekker uit eten bij de Mexicaan, mijn favoriete restaurant! En het was enorm druk, ook al was het 2 januari. (Misschien hadden mensen als goed voornemen om vaker uit eten te gaan?) Haha. Ik bestelde een combo in plaats van een solo en dat heb ik geweten. Samen met een voorgerecht en een portie patat was het toch iets te veel van het goede. Ik moest zelfs een stukje laten liggen, ik kon echt niet meer! Maar het was zo lekker en eigenlijk wilde ik het opeten… Hebben jullie dat ook wel eens? Ik zat echt propvol en was blij dat de bushalte een klein stukje verderop was.
Op nieuwjaarsdag kocht ik het spel Boeropoly bij de Welkoop, hetzelfde als monopoly, maar dan met allemaal boeren dingen. Echt een spel voor mij dus, haha! Inmiddels hebben we hem al drie keer gespeeld en hij is echt geniaal. Nieuw favoriet spelletje er bij!
Niet echt veel foto’s hè? Maar ik heb verder ook niet echt veel gedaan… Ja, een beetje bankhangen, films kijken en Sims spelen, maar dat was het dan ook wel! Vanavond reis ik weer naar Utrecht en morgen begint het gewone leventje weer. Dat wordt wel weer even wennen. Ik heb er nog niet echt zin in, maar deze week moet ik echt goed aan school gaan werken (ik heb alles weer lekker lang uitgesteld). Ook heb ik nog niks gedaan voor mijn herkansing, maar daar ga ik vanmiddag gauw mee aan de slag. Ik hoop dat het lukt! Fijne week allemaal en hopelijk tot snel! 

12 Reacties

 1. 5 januari 2015 / 11:22

  Wat mooi gedaan zeg, dat telefoon hoesje! Ik ken dat ook, dat vervelen omdat je niks wilt doen. Ik had echt heel veel aan school moeten doen maar er is zooo weinig uit mijn handen gekomen en ook vandaag heb ik er nog heel veel moeite mee!

 2. 5 januari 2015 / 14:00

  Dat hoesje ziet er echt super gaaf uit! Bummer dat jullie niet konden gaan schaatsen zeg…

 3. 5 januari 2015 / 16:27

  Niks doen is soms ook even goed! Ik moet ook nog zo veel doen, echt om te huilen. Succes deze week!

 4. 5 januari 2015 / 18:40

  Ik heb buiten de feestdagen om ook niet heel veel bijzonders gedaan, maar eigenlijk vond ik dat ook wel lekker. Gewoon even nergens rekening mee houden en gewoon doen wat je leuk vind.

 5. 5 januari 2015 / 19:06

  Ik moets wel een beetje lachen om de fail om te gaan schatsen, het is natuurlijk niet grappig voor jullie, maar wel een fail die ik ook zou hebben…tja, het zijn heel herkenbare dingen dus…niets doen is ook fijn, ik doe het regelmatig ,..lekker relaxed!

 6. 5 januari 2015 / 19:45

  Je telefoonhoesje ziet er wel mooi uit! Jammer dat je nergens zin in had tijdens de vakantie. Maar komt vast wel weer goed!

 7. 5 januari 2015 / 22:29

  Zo te lezen heb je weer een heerlijke week gehad! En wat is je telefoonhoesje mooi geworden <3
  Liefs Tara

 8. 6 januari 2015 / 20:47

  Dat telefoonhoesje.. geweldig! Leuke diary ook, die arme cavia's. Mijn konijntjes hadden gelukkig nergens last van met oud en nieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge