MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 3

Wat heb ik een drukke week achter de rug! Morgen (vandaag, als jullie dit lezen) organiseer ik een fotoshoot voor mijn opleiding en hier ben ik het afgelopen weekend heel druk mee geweest. En als ik heel even niks te doen had, was ik bezig met lijstjes maken en stressen. Ik kan me gewoon echt even nergens anders op focussen. Gelukkig is het morgen achter de rug en kan ik weer vooruit kijken! Kijk je mee naar mijn week?


Zondag deed ik de cavia’s weer eens in bad, dat vinden ze zo fijn! En ik natuurlijk ook, haha. Ik heb ze een week moeten missen, omdat ik het hele weekend in Utrecht bleef. Ik mis ze heel erg!

De trein reed voor mijn neus weg *aargh* dus trakteerde ik mezelf maar op koffie.

Tijdens het shoppen voor de fotoshoot kon ik mezelf niet inhouden… Ik kocht deze leuke laarsjes voor mezelf! Op de foto komen ze niet zo goed over, maar in het echt zijn ze echt super mooi <3

Bij de H&M Home kocht ik dit marmerplankje voor de fotoshoot. Wat een geluk, vandaag kwam ik er weer en toen lagen deze er al niet meer! Ik ben er heel blij mee, hij is echt perfect. En misschien houd ik hem daarna zelf wel, hihi.
Hoi! Maandag avond reisde ik weer naar Utrecht en maakte ik deze foto. ‘s Avonds ben ik altijd heel moe, maar slapen lukt niet…
Gisteren keek ik lekker All You Need is Love op de bank. Maar het hele weekend in Utrecht tussen vier muren zitten is niet voor herhaling vatbaar! Het was dat het nu even handig was, maar ik ben veel liever in Groningen.
Ik ben dit weekend alleen de deur uit geweest om te shoppen, maar daar was ik dan ook wel twee dagen zoet mee… Deze laarsjes zag ik bij Van Haren, ze waren maar 15 euro! Maar ik vond ze niet echt een toevoeging aan mijn schoenencollectie en ze zaten ook niet erg lekker.
Gisteren stond ik vroeg op, want ik moest een hoop dingen goud spuiten voor de fotoshoot. Het stonk enorm, de deuren hebben de hele dag open gestaan. Gelukkig is de geur nu een beetje weggetrokken! En het is goed gelukt, de meeste dingen zijn op en top goud.

Daarna was het tijd om naar Amsterdam te gaan, ik moest nog heel veel kleding kopen voor de fotoshoot. Ik zal het resultaat natuurlijk met jullie delen, ik ben zo benieuwd hoe het allemaal uit zal pakken!
Even een koffiepauze tussen het shoppen door en mijn lijstjes doornemen…
Met loodzware tassen ging ik later weer lekker richting huis. De hele dag door de regen sjouwen met spullen die ik volgende week weer terug moet brengen – terwijl mensen me aankeken van, nou, die heeft lekker veel gekocht voor zichzelf (ehm, not), is nou niet het meest geweldige aan het stylisten bestaan. Haha!!!
De komende week ben ik een paar dagen vrij, maar de beoordelingen komen weer dichterbij en ik zal echt hard mijn best moeten doen. Ik hoop nog wat tijd te hebben voor leuke dingen, ik heb best al wat dagen in de stress gezeten en daar ben ik even helemaal klaar mee! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week, X

6 Reacties

  1. 19 januari 2015 / 08:25

    Oeh je bent er maar druk mee. Wel benieuwd hoe de fotoshoot eruit komt te zien! Succes in ieder geval.

  2. 19 januari 2015 / 08:38

    Leuke foto's. Ik kijk ook altijd All You Need is Love haha. Ik ben erg benieuwd naar je fotoshoot!

  3. 15 februari 2015 / 18:26

    Sooo cute die cavia's in bad haha! En wat een leuke laarsjes! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge