MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 8

Het einde van februari is alweer in zicht, kunnen jullie het geloven? De zomer komt steeds dichterbij en ik besef dat het tijd is om uit mijn (inmiddels bijna chronische) winterdip te komen en weer lekker actief bezig te gaan. Werk zoeken, stage regelen, mijn portfolio klaarmaken, het bloggen weer oppakken en workouts doen. Zoveel achterstallig werk wat ik echt moet gaan aanpakken, voordat de tijd me weer inhaalt. Maar het is zo moeilijk om – out of nowhere – weer te beginnen en motivatie te krijgen, haha. Het bloggen weer oppakken staat hoog op mijn lijstje en vandaag beginnen we alvast goed met – eindelijk maar toch – weer eens een nieuwe diary. Kijk je mee naar mijn week?


De week begon echt super goed, afgelopen maandag moest ik rij examen doen en guess what: Ik slaagde in een keer! Ik kon het bijna niet geloven, die dag ging ook in een roes voorbij. Ik was super erg in de war, haha! Maar natuurlijk wel enorm blij. Na een hoop gezeur, gebel en gedoe bij de gemeente kan ik hem – met uitzondering – aanstaande donderdag eindelijk ophalen. Can’t wait! Nu nog een auto… *kuch*

Dit was eigenlijk vorige week, maar ok. Na de loodzware beoordelingen had ik een paar dagen vrij en toen ben ik eigenlijk weer een beetje weggezakt. In een soort leegte. Het was wel even lekker, maar ik kom er zo moeilijk uit! Mama nam me daarom een dagje mee uit, naar Assen. We gingen naar het Drents museum, want er was een tentoonstelling van Malevich die we beide graag wilden zien. Die middag had ik meteen zin om weer wat creatiefs te doen (wat ik bijna niet meer doe, naast school dan) en dus kocht ik nieuwe, goede verf.

De volgende dag ben ik aan het schilderen gegaan, ik probeerde mijn cavia’s na te schilderen. Het is aardig gelukt, al zeg ik het zelf! Nu maar hopen dat ik de komende tijd wat ideetjes krijg, want verven en tekenen vind ik echt heel leuk en ontspannend (als het lukt tenminste, haha).

Van mijn ouders kreeg ik twee bossen bloemen (van beide een, haha, lekkere communicatie!) en een nieuw boek. Ik ben benieuwd!
Poekie (buurpoes) stond weer eens aan het raam te hangen en te miauwen. Ook goedemorgen! 
Maandagavond was het weer tijd om naar Utrecht af te reizen, na zo’n twee weken een beetje thuis werken en chillen. Dat was even wennen! Woensdag kookte ik lekker pasta, mijn eigen gemaakte pasta had ik stiekem wel een beetje gemist. Vannacht droomde ik trouwens dat iemand de keuken helemaal had schoongemaakt. Woensdag slaap ik waarschijnlijk een nachtje in Utrecht (omdat ik donderdag daar mijn rijbewijs moet ophalen, echt stupid as fuck want ik ben in Groningen…) en ik ben benieuwd of mijn droom dan is uitgekomen, haha!

Outfit of the day van vrijdag! 
Op school zijn we bezig met een nieuw project. We ontwerpen dessins voor verschillende tenten op Lowlands. Mijn thema/genre is techno, erg leuk om te doen! Maar de afgelopen week was iedereen echt doodmoe, ik hoop dat er na de vakantie wat meer uit onze vingers komt zodat we het project zonder stress kunnen afronden!
Vrijdag middag was het eindelijk weer tijd om naar Groningen te reizen samen met mijn huisgenoot/vriendin van school. Die avond zat ik echt dood op de bank, ik wilde al om 20.00 mijn bed opzoeken, maar wist het uiteindelijk te rekken tot 22.30 om vervolgens 13 uur in een soort coma-slaap weg te zakken. Was lekker!

Vanochtend schrok ik van Poekie, die zomaar in de gang lag – waar ze helemaal niet mag komen. Onopgevoed beest! Haha.
De bloemen van mijn ouders stonden na een week nog mooi en ik heb ze een leuk plekje gegeven <3
Ik heb mijn hoed weer helemaal herontdekt! En stiekem wil ik ook kijken hoe hij staat bij mijn haar – op verschillende manieren – want woensdag ga ik naar de kapper. Ik ga nog niet alles verklappen, maar het wordt wel echt heel anders! Ik weet alleen nog niet wat ik qua lengte wil, dus daar ben ik nu een beetje over aan het nadenken.
Vanmiddag ga ik mijn online portfolio afmaken, die ik morgen een soort van ‘officieel’ wil lanceren – maar ik beloof nog maar niks, haha. De rest van de week ga ik leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen, een aantal musea bezoeken, mijn rijbewijs ophalen, stages zoeken, solliciteren, bezig voor het project en ook wil ik mijn ‘echte’ portfolio – in een a3-map – gaan aanleggen! Best een druk weekje dus, maar de vakanties zijn soms ook gewoon bedoeld voor dit soort dingen, toch? 
Heb jij ook vakantie? Wat doe jij deze week?

8 Reacties

 1. 22 februari 2015 / 18:23

  Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!

 2. 22 februari 2015 / 19:56

  whaa, wat ontzettend tof dat je je rijbewijs hebt gehaald. Wat ontzettend leuk ook dat jullie op school Lowlands hebben als thema, daar kan je veel verschillende kanten mee uit. Ik vind trouwens de titel van de post ook heel erg origineel 😉

 3. 22 februari 2015 / 20:24

  Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! En wat een leuke hoed heb je, staat je goed 🙂

 4. 22 februari 2015 / 20:57

  Gefeliciteerd met het halen van je rijbewijs. En geen vakantie voor mij. Ik moet gewoon door met werken. 😉

 5. 23 februari 2015 / 12:17

  Je outfit van vrijdag is heel erg leuk! En gefeliciteerd met je rijbewijs <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge