MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 9

Wauw, wat heb ik de afgelopen week veel leuke dingen gedaan. Bereid je dus voor op een (voor mijn doen) goed gevulde photo diary! In het begin van de vakantie had ik het rustig, maar de laatste dagen waren helemaal volgepland. Ik heb mijn haar laten knippen en verven, ging een dagje naar Zwolle, shoppen in Groningen en zaterdag ging ik met mijn ouders een dagje naar Duitsland. Ik haalde mijn rijbewijs op, had een feestje en maakte mijn portfolio af! Kijk gauw mee naar mijn week.


Na het verven van mijn haar afgelopen woensdag (wat welgeteld vier uur duurde), was er nog wat tijd om te shoppen. En wel in Enschede! Samen met een vriendin bezocht ik de Primark, het laatste uurtje dat ‘ie open was. En wat was het rustig! Ik kwam er voor een tas, maar uiteindelijk kwam ik thuis met heel veel… En geen tas! Wel de hoed die ik op de foto draag, ik ben er zo blij mee <3

Wat was het afgelopen zaterdag prachtig weer! Mijn ouders waren die dag 23 jaar bij elkaar en dus gingen we wat leuks doen met z’n drieën. We gingen naar Emden, een stadje in Duitsland, voor ons ongeveer een uurtje rijden. Het is zo leuk om even naar Duitsland te gaan, het is toch net even anders en ze zijn er altijd zo vriendelijk! Ik heb lekker veel geshopt (want ik had nog niks gekocht deze vakantie *kuch*), maar daar ga ik nog het een en ander van laten zien op mijn blog.

Afgelopen donderdag ging ik met mijn moeder een dagje naar Zwolle. We bezochten Museum de Fundatie en we dronken even gezellig wat. Het was niet zulk top weer helaas, dus het was fijn dat we het museum in konden. 

En wat was er veel moois te zien in het museum, wauw! Mijn favoriete tentoonstelling was ‘Closer,’ waar werd ingezoomd op verschillende dingen, vooral eten. Heel indrukwekkend en de kleuren spatten echt van het doek af, super mooi!
Die avond besloten we nog even te shoppen in Groningen, het was immers koopavond. Ik ben zo’n beetje alle sneaker winkels in geweest voor de Nike Air Max Thea, waar ik helemaal verliefd op ben <3 Ik paste ze in het zwart met grijs, ik vind ze echt heel tof. Misschien vind ik dit wel veel leuker dan met een witte zool! Maar omdat het best een grote uitgave is, wacht ik nog even af.
Rond 21.00 hadden we het wel gezien (shoppen in de regen is nooit echt leuk), het waaide hard en het was koud! Tijd dus om te dineren. Bij het News Cafe bestelden we nacho’s met kaas, soep en quasedilla’s. We dachten dat we van alles een beetje kregen, maar het was echt ontzettend veel… En lekker!

Bij Superstar kocht ik deze poncho, die met 50 euro was afgeprijsd (ik snap niet hoe dat kan, haha). Maar ik vind ‘m echt super leuk en hij is lekker warm, dus ik ben er super blij mee! Ik heb ‘m al enorm vaak gedragen de afgelopen week.
Van al dat shoppen en musea bezoeken word je moe! Even chillen op de bank met Lexie op mijn schouder. Wat een lieverd is het toch ook <3
Opeens had ik super veel zin om foto’s te maken en aan de slag te gaan met mijn blog. Dus dat deed ik! Binnenkort vertel ik jullie meer over de prachtige lipstick die je op de foto ziet.
Zaterdag in Emden bezochten we ook de Kunsthal, want er was een tentoonstelling die we graag wilden zien. Ik heb stiekem (oeps) een heleboel foto’s gemaakt, maar de medewerkers waren echt ontzettend streng en onaardig.
Daarna nog even een Duitse supermarkt in, waar ik me altijd helemaal uitleef. Vooral op de drankafdeling, haha. Er is zo ontzettend veel wat wij in Nederland niet hebben! Ik nam een fles vijgen wodka mee, want die avond had ik een feestje.
Helaas moest ik alweer vroeg weg (rond 23.00), want ik had een vervelende aansluiting in Groningen. Ook had ik gisteren een sollicitatiegesprek in Amsterdam, dus ik wilde wel een beetje fris zijn.

Knuffelen met lieve Lex <3
Mijn portfolio is af (tot nu toe dan!) Ik ben echt super benieuwd wat jullie er van vinden, ik ga het jullie heel snel laten zien!
Mijn haar aan het begin van de week, ik mis het gelukkig (nog) niet. Het is wel een stuk korter nu, maar ik ben er enorm blij mee. Wat een verschil is het ook qua lengte, door mijn krullen lijkt het een heel stuk korter.

Knuffelen met lieve Knoepertje <3
Ik ben helemaal obsessed door de Nike Air Max Thea, maar ik weet niet welke kleur ik wil. De afgelopen week schreef ik er al een artikel over. 
Zo blij met mijn nieuwe haar! De eerste dagen kon ik niet stoppen met in de spiegel kijken, haha.

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover, ik kon mijn rijbewijs ophalen! Nu maar hopen dat ik vaker in mijn vaders auto mag rijden, anders heb ik er niet zoveel aan..
Lief vriendinnetje en huisgenootje ging verhuizen en liet dit kastje achter voor mij. Zo fijn! Toen ik gisteren terug kwam in Utrecht stond hij voor m’n deur. Ideaal zo’n kastje voor onder mijn wastafel.
Gisteren zat ik zes uur in de trein, had ik een spannende sollicitatie en helaas ook heel veel hoofdpijn. Even een avondje op de bank dus… 
Morgen ben ik nog vrij van school, dus misschien ga ik vanavond weer naar Groningen. Ik heb echt geen zin om weer in de trein te stappen, maar ik vind het wel fijn om thuis te zijn. Ik ga zometeen eerst boodschappen doen, want ik heb helemaal niks in huis! De komende week ronden we op school het project af en daarna beginnen de echte lessen weer. Fijne week allemaal!

Hoe was jouw week?

20 Reacties

  • 3 maart 2015 / 19:31

   Ik vind ze ook tof! Maar denk dat ik ze gewoon in de winkel koop 🙂 X

 1. 2 maart 2015 / 12:57

  Woeh weer een lekker uitgebreide diary! Ik ben ook verliefd op de Nike Air Max Thea, maar heb inmiddels ook een ander paar sneakers gezien die ik wel heel erg tof vind!

  • 3 maart 2015 / 19:34

   Ja he, moet kunnen af en toe 🙂 Ik kan ook niet kiezen, ik vind zoveel sneakers mooi. Dus beperk ik me maar tot een model, de kleuren vind ik al moeilijk genoeg! X

 2. 2 maart 2015 / 16:54

  Die Nikes die je pastte waren echt heel mooi! Shoppen in Groningen is heerlijk!

 3. 2 maart 2015 / 17:19

  Leuke recap! Hoe kleur je je haar? Ik gebruik henna… duurt ook altijd een eeuwigheid, moet er minstens vijf uur in blijven. Goeie deal op die poncho zeg, wow! 😀

  • 7 maart 2015 / 16:58

   Dankje! Ik heb nu een permanent, maar omdat het drie kleuren zijn duurde het enorm lang.. X

 4. 2 maart 2015 / 22:27

  Wat een leuke foto's allemaal. Gave nikes. Ben benieuwd welke je gaat kiezen.

 5. 2 maart 2015 / 22:41

  Ik vind de Nike Air Max Thea zoo gaaf, vooral de zwarte met grijze 🙂 xx

 6. 3 maart 2015 / 10:58

  Wat een leuke fotos heb je weer allemaal laten zien, ik kan mij goed voorstellen dat je de tentoonstelling indrukwekkend vond,als je dingen van heel dichtbij bekijkt kan het er inderdaad verrassend mooi uitzien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge