MLBB #26 | STAGE, ACHTER DE BAR STAAN EN GENIETEN

Daar ben ik weer! Dit keer met een goed gevulde photo diary bomvol leuke dingen, want ik heb wederom een druk weekje achter de rug. Ik ging een aantal keren naar Amsterdam voor stagegesprekken, maar niet zonder resultaat. Ik heb eindelijk een stage gevonden, yay! Ook hielp ik mee bij de diplomering op school, ging ik shoppen met mijn moeder en uit eten voor mijn vaders verjaardag. Vrijdagavond ging ik op stap en ik hielp een dagje op school. Kortom, ik heb weer genoeg te vertellen! Kijk je mee naar mijn week?

Ik heb de afgelopen week hard mijn best gedaan op mijn blog, ik heb echt heel veel gefotografeerd. Zo leuk om te doen! Ik ben er helaas nog niet aan toe gekomen om alles uit te werken en de artikelen te tikken, maar ik heb in ieder geval genoeg leuks voor jullie in petto :-).
Dinsdag en vrijdag was ik in Amsterdam. Dinsdag voor een stagegesprek en vrijdag hielp ik op school bij de diplomering. Ook bekeek ik natuurlijk het werk van de eindexamen kandidaten. En wauw, wat is het niveau hoog! Ongelooflijk dat mijn werk hier ook gepresenteerd staat over twee jaar…
Favorieten van dit moment: Mijn grijze Zara sneakers, ripped jeans van Pull & Bear en mijn nieuwe lente/zomerjas van Orsay. Love it! 

De week begon met een dagje bijkomen na twee avonden werken en dinsdag moest ik weer naar Amsterdam. Voor een stagegesprek en een middagje shoppen met mijn moeder! Gelukkig wilde ze mee, want na zoveel keer alleen naar Amsterdam in m’n vakantie (5 a 6 uur treinreizen op een dag) heb ik het ook wel gehad… Ik heb heel veel kleding gepast, maar schrikbarend weinig gekocht. Ik ben best een beetje trots op mezelf, ik was echt heel kritisch! Wel heb ik twee hele leuke tops gekocht waar ik enorm blij mee ben. En look at those shoeeees! Deze blauwgrijze hakken van Zara zijn echt prachtig, misschien ga ik ze wel kopen als ze in de sale zijn <3 Ook de hakken rechtsonder hebben mijn hartje gestolen. Als je ze zo ziet denk je niet dat ze bij Van Haren te koop zijn, toch? Ook maakte ik een foto van mijn school vanaf de andere kant van de gracht, waar ik normaal gesproken nooit loop, haha.

Die avond wilde ik nog met een vriendin afspreken en ik had het even helemaal gehad met Amsterdam, ik was die dag bijzonder chagrijnig en kon echt niet meer tegen de drukte. People everywhere! Daarom aten we gauw een patatje bij Smullers om vervolgens de trein richting het mooie Noorden te pakken.
Daarna ging ik gezellig bij een vriendin TV kijken, wijntjes drinken en lekkere hapjes eten, daar was ik echt even aan toe :-). Voor het slapen gaan stapte ik onder deze geweldige grote douche die zij heeft. Ik ben jaloers! Als ik zo’n douche had zou ik er nooit meer onder vandaan komen, haha.
Woensdagochtend ging ik al weer vroeg naar huis (of ja, vroeg, mijn vader zou me ophalen en had zich verslapen, haha), want hij was jarig! We kochten een paar lekkere taartjes en ‘s middags kwamen mijn oom en tante. We sloten de leuke dag af bij mijn favoriete restaurant: Four Roses in Groningen, waar je heerlijk Mexicaans kunt eten. Nu ik dit artikel schrijf loopt het water me alweer in de mond, haha!

Even een snelle foto in het toilet van het restaurant, dit is wat ik die avond aan had. Een fijne luie avond. Wel met heel veel nadorst van het eten. Wat heb ik het toch zwaar ;-).
Donderdag had ik weer een dagje niks. Ik ging op zoek naar stages en was vooral bezig met mijn blog. Zo maakte ik onder andere foto’s voor de outfit die vrijdag online kwam!
Na het lezen van gastblogger Kristina‘s artikel op mijn blog ben ik zó enthousiast geworden over de nieuwe highlighter van Catrice. Een vriendin van me heeft hem nu ook al gekocht, ik wil ‘m ook!
Outfitje van vrijdag! Ik zou die dag meehelpen op school om de laatste twee studiepunten van dit jaar binnen te sprokkelen. Ik reisde weer vanuit Groningen en had er dus écht geen zin in, maar gelukkig ging ik die avond ook nog lekker naar een feestje in Utrecht. Kwam weer mooi uit!

Samen met een groepje medestudenten hielpen we mee bij de diplomering van de vierdejaars. Hapjes rondbrengen – en opeten – (met de lift natuurlijk, zo’n dagje is al inspannend genoeg ;-)), glazen ophalen, mensen verwelkomen en mijn favoriet: Achter de bar staan! Dat was heel erg leuk, maar wel inspannend. Er was gratis drank voor iedereen en dat hoefde je de mensen geen twee keer te vertellen, haha. Gelukkig mochten we zelf ook meegenieten. Om 14.00 goot ik de eerste prosecco naar binnen, cheers!
Gratis drank is maar moeilijk te weerstaan, je kent het wel, dus de middag liep helaas een beetje uit. Omdat het zo druk was kregen we maar liefst 4 studiepunten, yay! Twee kan ik dus alvast reserveren voor het komende schooljaar. Rond half 9 was ik weer in Utrecht en maakte ik me klaar voor een avondje stappen. Pas om 22.00 ging ik avondeten samen met mijn vriendinnetje, maar toen was onze eetlust allang weg… Mweh. Gauw over op de gin tonics dus, het begin van een leuke, maar slopende nacht!
Zaterdagochtend besloot ik mezelf daarom een vitamine-boost te geven. Rond 12.00 zat ik alweer in de trein richting huis, want ‘s avonds moest ik werken in Groningen. Ik was niet echt mega brak, maar wel heel erg moe na het dagje meehelpen en de avond stappen. Ik was pas half 12 vrij van werk en toen kon ik echt niks meer, haha! Zondag heb ik weer tot laat gewerkt en gisteren moest ik dus weer richting Amsterdam.
Ik vind het wel weer mooi geweest, tijd voor een nieuwe, hopelijk iets rustigere week! Vanavond ga ik weer gezellig op stap, want morgen ben ik heerlijk vrij. Tijd om terrasjes te pakken en naar het strand te gaan, can’t f*cking wait! Laat de zomer maar komen, ik ben er meer dan klaar voor <3 Ik hoop dat jullie allemaal een fijne week tegemoet gaan en ook kunnen genieten van het lekkere weer, liefs!

4 Reacties

 1. 30 juni 2015 / 10:15

  Jouw diary's zitten altijd bomvol haha. Heerlijk om te zien wat je allemaal gedaan hebt! Veel plezier met stappen alvast vanavond <3

 2. 30 juni 2015 / 10:46

  Ohhhh die schoenen die je als eerste aanhebt staan je goed!!!!! Wat doe je toch ook veel zeg haha x

 3. 30 juni 2015 / 19:24

  De schoenen van Zara ara zijn echt geweldig, nu maar hopen dat ze heel snel in de sale komen…de highlighter van Catrice vind ik er ook super mooi uit zien….ik zit ook te twijfelen erover

 4. 1 juli 2015 / 09:42

  Wat een leuk artikel zeg! Ziet eruit als een fijne week! Gezellig dat je afgesproken hebt met een vriendin! Mmm dat fruit! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge