MLBB #27 | ZON, STRAND, ETEN EN FEESTJES!

Wauw, wat een stilte de afgelopen week op mijn blog… Je zou bijna denken dat ik op vakantie ben! Maar nee, ik ben gewoon in Nederland, haha. Hoewel de vakantiestemming er goed in komt door het lekkere weer! De afgelopen week was goed gevuld met alléén maar leuke dingen, ik geniet volop van mijn zomervakantie. Bijna dagelijks was ik op het strand te vinden, dronk ik de beste drankjes en at ik de lekkerste dingen. Daarnaast werkte ik weer in het weekend en ontving ik een leuk pakketje! Kijk je mee?

Even boodschappen doen met mama en een pakketje ophalen. Een beetje overdressed voor de supermarkt misschien, maar wanneer moet ik anders mijn zomerkleding aan?
Woensdag maakte mijn moeder een heerlijke pastasalade. De hele week heb ik eigenlijk nauwelijks warm gegeten, dat lukt gewoon echt niet met dit weer! Of ja, bepaalde favoriete gerechten gaan er natuurlijk altijd wel in… Hebben jullie dat ook?
Is het de Spaanse zon, is het een boom van een all inclusive resort in Turkije? Nou nee, gewoon mijn achtertuin! Haha, sorry, maar ik geniet hier zo van. Ik ben echt een zomermens, het kan mij niet warm genoeg zijn.
Let’s go to the beach, let’s go get away! Hier was ik zo’n drie dagen te vinden de afgelopen week, oeps. Ach, moet kunnen toch, ik heb nu écht vakantie. En ik vond dat ik het wel had verdiend, nu ik eindelijk een stage heb gevonden :-).
Kip selfie! Haha. Vorig weekend was ik alleen thuis en moest ik dus ook de kippen verzorgen. Ik was zo moe van mijn werk dat ik ze was vergeten… Het was super warm, dus ze hadden mega dorst. Ik voel me er nog steeds schuldig over. 
Even een snack tussendoor: Dorito’s met een glas ijskoude ijsthee, jum! <3 Als het warm is heb ik best vaak alleen maar zin in allemaal ongezonde dingen. Liever dit dan warm eten met dit weer, bah.
Selfie met mijn nieuwe zonnebril! Ik moet er nog steeds een artikel over schrijven, waarom gaat de tijd zo snel? Er zit nu al allemaal zand in van het strand, haha :’). Ik ga er deze week sowieso tijd voor maken, want ondanks alle leuke dingen heb ik het bloggen gemist!
Er gaat niets boven Groningen! Dinsdag kwam een vriendin uit Utrecht bij me, gingen we eerst gezellig uit eten en daarna op stap. We wisten nog niet precies waar we gingen eten, dus liepen we eerst even rond door de stad, naar het centrum.
Eerste stop: Een mandje met stokbrood, een wijntje en rosé bier in ‘t zonnetje op een terras. Jum! Hierna bestelden we ergens anders nog nacho’s met kaas en tomaat: “Ja eh, wij willen eigenlijk alleen de nacho’s.” Overal een drankje bij zat niet echt in het budget.
Laatste stop: Pizza, pasta, wijn en rosé! Ik zat al aardig vol, dus bestelde ik een kinderpizza, haha. Ik had al heel lang geen pizza meer gegeten, dus werd het hoog tijd om mijn favoriete pizzeria in Groningen weer eens te bezoeken.
Mijn cavia’s leven binnen, waar het gelukkig redelijk koel bleef de afgelopen dagen, maar toch vond ik ze wel heel warm aanvoelen. Cavia’s kunnen niet zo goed tegen warmte, bovendien hebben die van mij een lange vacht. Tijd dus voor een verkoelend badje en daarbij een wortel!
Oude favoriet gevonden: Aardbeien limonadesiroop met spa rood en ijsklontjes! Een citroen had het helemaal af gemaakt, maar ik had even geen zin om een schijfje af te snijden, haha. Je bent lui of je bent het niet! Boekje en een tijdschrift er bij en genieten maar :-).

Yay! Eindelijk kon ik mijn witte short van H&M weer uit de kast halen. Ik was helemaal vergeten dat ik ‘m had. Nadeel is wel dat ‘ie nogal omhoog kruipt – hallo bil! – maar voor een dagje strand kan hij prima.
Vrijdag ging ik lekker varen, het was weer zulk lekker weer! En op het water verkleur je altijd nog meer, dus dat is natuurlijk mooi meegenomen :-). Als het vaker mooi weer was in Nederland zou ik zelf ook wel een bootje willen. Future goals!
Mijn producten van E.L.F. kwamen binnen, aaah! Ik ben nu al zo enthousiast. Ik heb allemaal producten besteld waar ik langere tijd al enorm nieuwsgierig naar was, maar zelf altijd ‘vergeet’ te kopen. Ik ga er gauw een review over schrijven op mijn blog!
Food before work! Zaterdag en zondag moest ik werken, maar voor die tijd kan ik echt niet eten. Ik eet meestal couscous, soep of een broodje. Ik eet zelf altijd laat, dus om 16.00 dineren is niet echt aan mij besteed. Meestal heb ik na een uurtje al mega honger…
De komende week is het helaas een beetje afgelopen met de pret! Ik moet elke dag werken, op twee dagen na… Ik voel de spierpijn nu al, haha. Gelukkig heb ik overdag nog wel wat tijd om te fotograferen en te bloggen, daar ga ik flink gebruik van maken! Ook moet ik mijn stagecontract nog invullen en opsturen, als het officieel is kan ik jullie eindelijk vertellen waar ik stage ga lopen. Ik hoop dat er deze week weer meer artikelen online komen, ik zal vast niet meer iedere dag naar het strand gaan ;-). Fijne week!
Gisteren was alweer de laatste dag dat je mee kon doen aan de 300-volgers winactie #2. De winnares wordt dus vandaag gemaild, spannend!

22 Reacties

 1. 6 juli 2015 / 09:49

  Aaah heerlijk dat je zo genoten hebt van het mooie weer en naar het strand bent geweest! Ik moet ook gewoon werken de hele dag en op het werk is het net zo warm als buiten, minder fijn dus.

  • 9 juli 2015 / 19:45

   Nederland is echt niet gemaakt voor dit weer he, haha! Hopelijk kun je gauw genieten van het mooie weer, als het komt <3

 2. 6 juli 2015 / 10:59

  Lekker he dit weer. Het is ook heerlijk om naar het strand te gaan! Ik vind je schoenen op de eerste foto echt leuk!

 3. 6 juli 2015 / 14:31

  Oeh heerlijke zomerse foto's! En wat ziet je outfit die je aanhad in de supermarkt er leuk uit haha! Ik doe dat ook altijd hoor, ook al ga ik even het huis uit, ik kleed me gewoon mooi aan met me nieuwe zomerse kleding.

  • 9 juli 2015 / 19:47

   Wat lief, dankjewel 😀 Ja, de zomer gaat altijd al zo snel voorbij… Gelijk heb je! Ik houd gewoon zoveel van zomerse kleding <3

 4. 6 juli 2015 / 17:12

  Wat een hoop zonnige, zomerse foto's, ik word er helemaal vrolijk van! Volgens mij is die eerste outfit echt super mooi!

 5. 6 juli 2015 / 18:04

  Ziet eruit als een heerlijke week. En wat goed dat je een stage hebt gevonden! Ik ben benieuwd waar. Mijn cavia's hadden het ook warm. Ze lagen voor pampus de hele dag en dronken mega veel. Goed in de gaten houden, maar ze kunnen rond etenstijd nog wel aan de tralies knagen en groente eten alsof hun leven er vanaf hang, dus het zal wel goed zitten;-)

  • 9 juli 2015 / 19:48

   Ja inderdaad! Mijn cavia's waren ook erg sloom, nog meer dan normaal. Na het badje en de wortel waren ze helemaal vrolijk en actief, haha. Gelukkig voor hen is het nu weer wat koeler. Leuk trouwens dat je ook cavia's hebt! X

  • 9 juli 2015 / 19:49

   Ja ik ook! Ik had het alweer een tijdje niet meer gegeten. Dankjewel <3

 6. 7 juli 2015 / 12:11

  Wat een zomers overzichtje. Ik mis de zon nu al. Het is hier helemaal grijs met af en toe een buitje.

  • 9 juli 2015 / 19:49

   Ja ik ook, het lijkt echt wel alsof ik op vakantie ben geweest of zo… Ongelooflijk dat het nu alweer zo is afgekoeld! X

 7. 7 juli 2015 / 12:39

  Je cavia ziet er nat hartstikke schattig uit. Ik hou ook echt van pizza, die pizza ziet er heerlijk uit!

 8. 7 juli 2015 / 21:44

  Wat een leuke foto's allemaal! De sandalen op de eerste foto zijn echt té leuk en je cavia is echt een cutie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge