MLBB #204 | Naar Noorderzon en een nieuw logo ontwerpen

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik heb een heel gezellig weekend achter de rug, dus ik kan er weer tegenaan :-). De afgelopen weken waren goed gevuld met sociale activiteiten en achter de schermen werk ik hard aan het lanceren van mijn allereerste cursus. Ook genoot ik tussendoor van de zonnestralen, ging ik naar Noorderzon en zocht ik mijn kledingkast helemaal uit, wat echt hard nodig was. Kijk je weer gezellig mee?

noorderzonmaxi jurk
Deze foto is alweer van een aantal maanden geleden, toen ik nog voor Newlands werkte. Ik vond hem terug op mijn telefoon en ik vond het leuk om ‘m alsnog op Instagram te plaatsen.

vegetarische sate
Ik at weer eens vegetarische saté, zo lekker!

yari
Ik schreef een uitgebreid artikel over de CG producten van Yari, heb jij ‘m al gelezen?

zonnen
Laatst was het onverwacht toch nog lekker weer en ging ik even zonnen op het dakterras. Momenteel lees ik Het Dagboek van Bridget Jones. Die film vind ik helemaal geweldig, maar het boek had ik geloof ik nog niet eerder gelezen.

courgette soep
Na lange tijd maakte ik weer eens zelf courgettesoep, zo lekker! Ik at er aardappels, broccoli en vissticks bij.

laarsjes
Tijdens het uitzoeken van mijn kast kwam ik deze laarsjes tegen, die ik eigenlijk een beetje vergeten was. Ze zijn perfect voor deze temperatuur, dus ik ga ze zeker weer vaker dragen!

jumbo bier
Na het uitzoeken van mijn kleding had ik wel een biertje verdiend ;-). Ik heb al een deel online gezet op mijn Vinted (annajirina) en binnenkort komen er nog meer items op, mocht je benieuwd zijn!

ontbijten
Doordeweeks lekker weekend vieren met een heerlijk ontbijt <3

studio Anna Jirina
Momenteel werk ik onder andere aan een hele leuke logo opdracht, voor Happy Little One. Volg Studio Anna Jirina (@studioannajirina) via Instagram, als je meer van mijn werk wil zien!

olijfboom Groningen
Onlangs ging ik voor het eerst uit eten bij de Olijfboom in Groningen, waar je heerlijk Grieks kan eten. Ik was hier nog nooit geweest, terwijl ik Grieks echt heerlijk vind. Hier ga ik zeker nog vaker naartoe!

noorderzon
Vorige week zondag ging ik nog even met een vriendin naar Noorderzon, want het was alweer de laatste dag!

photoshop vs Canva
Binnenkort lanceer ik mijn Photoshop cursus voor webshop eigenaren, ik kan echt niet wachten! Op mijn Instagram deel ik elke week maandag een Photoshop tutorial en vorige week deelde ik ook deze post, over de voordelen van Photoshop t.o.v. Canva. Bekijk de post hier als je benieuwd bent!

starten met Photoshop
Twijfel je nog of Photoshop iets voor je is, wil je weten wat de kosten zijn en wat je allemaal kunt met Photoshop? In mijn gratis e-guide Starten met Photoshop voor beginners beantwoord ik de meest gestelde vragen over Photoshop. De afgelopen week werd ‘ie weer vaak gedownload, super leuk om te zien dat zoveel mensen meer willen weten over Photoshop!

dot Groningen
Op donderdagmiddag spontaan even een drankje doen bij Dot. Nog even genieten van het zonnetje als hij er is ;-).

Hoe was jouw week?

3 Reacties

  1. 30 augustus 2021 / 19:25

    Het ziet er allemaal weer heerlijk uit en op die eerste foto zie je er echt prachtig uit! dat regenboogje is super cute.
    Rachel onlangs geplaatst…The Girl Who Loved LivingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge