MIJN FAVORIETE CONTOUR PRODUCTEN

Mijn collectie blushes, bronzers en highlighters blijft maar groeien. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen! De één is gek op lipsticks (oh, ik ook trouwens…), mascara’s of oogschaduwpalettes, maar ik ben gek op producten om mee te contouren. Daar beleef ik iedere dag zoveel plezier aan! Daarom leek het me heel erg leuk om mijn favoriete contour producten eens op een rijtje te zetten! Kijk je met me mee?

Ik heb nog wel meer contour palettes die ik graag gebruik, zoals het City Color palette. Maar ik kon natuurlijk niet alles laten zien in dit artikel, haha. Gelukkig staan er ook veel losse reviews op mijn blog!

 

Etos bronzer
Eh, ja. Deze heb je waarschijnlijk al ontzettend vaak voorbij zien komen op mijn blog of mijn Instagram. De bronzer van Etos gebruik ik sinds februari bijna elke dag, inmiddels heb ik al pan geraakt haha! Ik vind het echt de perfecte budget bronzer. Niet te heftig, niet te oranje en niet te poederig. Wat wil een mens nog meer? Mocht je benieuwd zijn naar de complete review, die vind je hier! Op de onderstaande foto zie je de bronzer (en de Etos highlighter die ik later in dit artikel behandel) aangebracht op mijn gezicht:
Rimmel London contouring palette
Een tijdje geleden ontving ik dit contour palette (samen met een hoop andere goodies), omdat ik insider was van VeraCamilla. Super leuk! Het contouring palette gebruik ik ontzettend graag, het werkt gewoon zo makkelijk en snel! De kleuren passen goed bij elkaar, maar je kunt ze ook afzonderlijk gebruiken. Op de foto hieronder zie je de kleuren aangebracht op mijn gezicht:
Etos gouden higlighter
Deze gouden highlighter van Etos is mijn favoriete highlighter OOIT! Hij is wat moeilijk vast te leggen op camera, maar hij is echt enorm gepigmenteerd, geeft heel veel glans en een warme gloed. Zo mooi! <3 Ook de koele, roze highlighter van Etos schijnt prachtig te zijn. Zeker twee low-budget aanraders!
Catrice blush artist shading palette
De nieuwe blush palettes van Catrice vind ik zo leuk! Er zijn drie varianten, ik heb BronzÉclat, welke drie warme, roze en oranje tinten bevat. Ook hiervan staat een review online. Met de donkerste kleur kun je zelfs een beetje shapen. De middelste kleur uit het palette gebruik ik vaak als highlighter, die is echt prachtig! Hieronder zie je de matte blush en de middelste ‘highlighter’ aangebracht op mijn gezicht:

Catrice blush 020 Rose Royce
Tot slot wil ik jullie deze blush van Catrice laten zien. Echt uit de oude doos deze, ik heb ‘m al zo vaak gebruikt dat ik pan heb geraakt. Ook de deksel is al afgebroken zoals je hebt kunnen zien, haha.

Dat maakt dat ik hem nu wat minder vaak gebruik, omdat hij niet makkelijk mee te nemen is. Maar het is een van de mooiste blushes die ik ooit heb gehad! <3

Van deze prachtige blush heb ik helaas geen full face foto’s, maar wel een swatch. De kleur is een beetje oud-roze en volledig mat, ik ben er dol op! Deze blush draag ik vooral in de winter heel vaak. In de zomer draag ik toch graag meer wat warmere tinten, zoals de bronzer en highlighter van Etos. Maar in het najaar ga ik deze golden oldie er zeker weer bij pakken, totdat hij helemaal op is!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn favoriete contour producten ooit te zien. Wellicht komen er nog nieuwe favorieten bij in de toekomst. Ik ben nu ook heel benieuwd geworden naar jouw favorieten!

Wat is jouw favoriete onderdeel van een make-up look? Welke producten gebruik jij graag?

10 Reacties

 1. 15 juni 2016 / 06:37

  Leuk artikel!! Ik wil de producten van Etos nog graag eens proberen, ben toch wel benieuwd!

 2. 16 juni 2016 / 08:18

  De blush van Catrice vind ik echt prachtig, wauwie! Mooie producten zijn het.

 3. 16 juni 2016 / 10:47

  Allemaal mooie items die ik ook zo zou kunnen gebruiken! Het blush trio van rimmel pak ik er ook steeds vaker bij. Ik ben nu steeds vaker bezig met contouren terwijl ik dat een half jaar geleden eigenlijk niet deed

 4. Silvia
  16 juni 2016 / 14:45

  Leuk artikel babe!

  • annajiri
   17 juni 2016 / 13:33

   Ahhh dankjewel lieverd!

 5. 17 juni 2016 / 15:04

  Die van Rimmel ziet er heel mooi uit! Ik heb hem in de winkel al vaak vastgehad, maar dan telkens toch net niet gekocht ;). Ik ben zelf grote fan van de Bronze&Sculpt Contour kit van MUA!

 6. 2 juli 2016 / 12:52

  Mooie producten!
  Ik hou van highlighter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge