REVIEW | WENKBRAUWSETJE VOOR 0,89 CENT?!

Wenkbrauwen vind ik maar lastig, je kunt er zo de mist mee ingaan. Tegenwoordig is het een groter compliment dat je wenkbrauwen ‘on fleek‘ zijn dan dat je haren goed zitten, haha. Ik ben zelf nog steeds zoekende naar wat nou het fijnst werkt voor mijn wenkbrauwen. Ik denk dat ik toch de voorkeur geef aan een poeder. Maar er zijn zoveel soorten en kleuren! Bij de Action kwam ik een wenkbrauwsetje tegen van Max&More. Voor slechts 0,89 cent wil ik die natuurlijk wel uitproberen. Kijk gauw verder als je benieuwd bent naar mijn review!

IMG_7529Het setje zit verpakt in een kartonnen omhulsel. Ze hingen goed geordend op een rekje, en gelukkig maar, anders was ik er sowieso voorbij gelopen! Het is vaak zo’n troep op de make-up afdeling van de Action, haha.

IMG_7531Op de achterkant van de verpakking vind je de ingrediënten van de poeders.

IMG_7534Het setje is klein en compact, precies waar ik naar op zoek was. Er zitten twee kleuren in, dus je zou ze nog kunnen mengen! Ik heb het setje ‘dark’ omdat de andere kleuren sowieso te licht waren voor mijn wenkbrauwen. Er zijn helaas geen testers, maar je kunt het denk ik wel een beetje inschatten.

IMG_7535Op de achterkant van het setje zelf staan nogmaals de ingrediënten. Handig! Ook zie ik dat het niet is getest op dieren. Ik wil daar meer op gaan letten, dus dit is alvast een goed begin. Al vraag ik me ook altijd af hoe betrouwbaar zo’n logootje nou helemaal is…

IMG_7540Wel vind ik de kleuren nogal verschillend. De linker vind ik nou niet bepaald donker. Als je donkere wenkbrauwen hebt, zoals ik (of nog een stuk donkerder), heb je hier denk ik niks aan. Ik was dus vooral benieuwd naar de kleur rechts!

IMG_7546Er zitten zelfs twee minuscule applicatortjes in, haha! Wat schattig. Het borsteltje lijkt wel een mini wc-borstel :’). De haren staan in ieder geval niet dicht genoeg op elkaar om daadwerkelijk mijn wenkbrauwen goed door te kammen. Ik geef toch de voorkeur aan een losse, grotere kwast, zodat je meer grip hebt en preciezer kunt werken.

IMG_7540000De linker kleur is een wat warmere bruine tint. Ik denk dat dit iets te veel naar oranje neigt bij mij, dat verschil ga je zeker weten zien. Maar mocht je van jezelf nou lichte wenkbrauwen hebben dan kan ik me voorstellen dat je wat meer kleurkeuze hebt, afhankelijk van je haarkleur misschien. Bij mij steekt het heel nauw. De rechterkleur lijkt zelfs wel een beetje een paarse ondertoon te hebben, haha. Of ligt het aan mijn camera? Hij is in ieder geval super donker, maar net niet zwart.

IMG_7552De swatches. Mijn vermoedens kloppen wel. Maar dat de kleurtjes zo gepigmenteerd zijn had ik echt niet verwacht! Dit is beter dan een gemiddeld oogschaduwpalette, haha. Ach, dan heb ik in ieder geval een bestemming voor de lichtere kleur ;-). Op de foto’s lijkt het trouwens alsof er een lichte shimmer in zit, maar dit is niet zo. Op de swatches zie je daar ook niks van terug.

IMG_7553Even ter vergelijking: Momenteel gebruik ik de kleur ‘Espresso’ uit het Lorac Pro palette voor mijn wenkbrauwen. Ik ontdekte per toeval dat deze kleur nagenoeg perfect is voor mijn wenkies. Maar om nou elke keer zo’n mega palette mee te nemen voor mijn wenkbrauwen… Ook daarom wilde ik graag een compacter setje proberen.

IMG_7588 Dit zijn mijn ‘naakte’ wenkbrauwen, haha. Ik vind het lastig om de kleur te omschrijven. Een beetje zwart grijs of zo? Ze vallen al gauw een beetje weg als ik de rest van mijn make-up op heb. Ook vind ik het erg lastig om de juiste kleur te vinden, door hun van nature donkere kleur schijnen ze vaak door de poeder heen. Vooral als de zon er op schijnt ziet dat er heel nep uit.

IMG_7600Hier heb ik ze ingekleurd met de donkerste kleur. BAM! Ik vind ze wel heel erg heftig, haha. Maar goed, als je niet weet hoe mijn wenkbrauwen er van nature uit zien valt het misschien toch wel mee.

IMG_7617Om jullie nog een beter idee te geven van het effect van de poeder heb ik mijn andere wenkbrauw niet ingekleurd. Dit ziet er zo gek uit, haha!

IMG_7639Ik maakte een ooglook met het W7 In The Buff Natural Nudes palette, ik heb er ook een review over geschreven, mocht je benieuwd zijn. Op mijn lippen draag ik een lipstick van Rimmel London, ik vind ‘m heel fijn! Gek genoeg viel het mij nu pas op dat hij een lichte fruitgeur heeft, een beetje citrus-achtig of zo.

IMG_7210Op deze foto heb ik de kleur ‘Espresso’ uit het Lorac Pro palette gebruikt om mijn wenkbrauwen in te kleuren. Ook wel donker, maar net wat subtieler vind ik! Maar het is altijd even wennen aan een nieuw product. Even uittesten hoeveel je er van moet gebruiken voor het beste resultaat. Ik vind het ook wel lastig om mijn wenkbrauwen gelijk te krijgen. Dat lukt niet elke dag even goed. Wat zijn jouw tips voor de wenkbrauwen?

Max&More wenkbrauwpoederIk ben zeker niet ontevreden over het wenkbrauwsetje van de Action! De linker kleur zou ik kunnen gebruiken als oogschaduw, want hoewel hij te warm en te bruin is voor mijn wenkies is hij wel enorm goed gepigmenteerd. De rechter kleur is misschien wat heftig voor mijn wenkbrauwen, maar voor een avondje uit kan het prima! Ik ga er nog even mee spelen. Wat mij ook opviel is dat de poeders vrij hard zijn, waardoor je weinig last hebt van fall-out. Dat is zeker een pluspunt! De setjes zijn trouwens ook nog verkrijgbaar in ‘medium’ en ‘light’, dus wellicht zit er voor jou ook (enigszins) de juiste kleur tussen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten! 🙂

Het Max&More wenkbrauwsetje is te koop bij Action en kost 0,89 cent

Teken jij je wenkbrauwen bij? Heb je nog tips voor mij?

28 Reacties

 1. 22 juni 2016 / 06:43

  Goed kwaliteit setje, al helemaal voor dat prijsje! Ik kan echt niks met poeders, ik heb altijd pomades. Dat vind ik heel fijn 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Nieuw | Zwarte make-upMy Profile

 2. 22 juni 2016 / 07:34

  Wauw, zulke goede pigmentatie had ik niet verwacht van de Action! En ook leuk om het verschil te zien tussen een ingekleurde en een niet ingekleurde wenkbrauw haha. Toch vind ik de kleur zeker niet te donker hoor 🙂 Maar die oogschaduw die je gebruikt is wel wat subtieler inderdaad. Ik vind ze allebei mooi 🙂

 3. 22 juni 2016 / 08:49

  Ziet er echt heel mooi uit en wat een voordelige prijs!
  Ik heb nog nooit een poeder gebruikt, misschien toch maar eens proberen!
  Elien onlangs geplaatst…Favourite hand care productsMy Profile

 4. juliette - tjuly.nl
  22 juni 2016 / 11:03

  Ik vind het erg mooi staan, en niet te nep.. Had de pigmentatie ook niet zo verwacht… Ik heb ongeveer de zelfde kleur wenkbrauwen als jij en gebruikt Anastasia dipbrow pomade in dark brown óf mijn geliefde hema potloodje in (uit mijn hoofd) 09..
  juliette – tjuly.nl onlangs geplaatst…New in – Noosa Amsterdam Bumps RingMy Profile

 5. 22 juni 2016 / 09:10

  Wauw, ik vind het niet te heftig bij jou hoor! Vind het juist súper mooi staan! Had niet verwacht dat dit setje er zo mooi uit zou zien. Ik ga hem ook halen! Heb hem al vaker zien liggen maar dacht altijd dat het niks zou zijn. Voor die euro ga ik het gewoon proberen haha.

 6. 22 juni 2016 / 10:24

  Ik vind het heel mooi staan en niet te donker. Maar, naturel ‘naakt’ staat ook prima, aangezien jij zelf al mooi getekende wenkbrauwen hebt. Mijn tip voor jou is dan ook; doe af en toe eens niets op! Ik gebruik ook poeder en heb toevallig nieuwe nodig. Deze ga ik dus in gedachten houden, thanx!

 7. 22 juni 2016 / 10:46

  Wat een leuk setje! Ik vind het resultaat super mooi bij jou staan, beauty!

 8. 22 juni 2016 / 11:19

  Leuk setje, zeker voor deze prijs! Ik vind de poeder van het Lorac palette beter bij je passen, deze is net iets te donker lijkt. Ik heb trouwens vandaag een dierproefvrij tag op mijn blog ingevuld, die heb ik samen met een paar andere blogsters bedacht. Misschien ook iets voor jou om in te vullen, als je meer bewust wil omgaan met dierproefvrije cosmetica?
  Astrid onlangs geplaatst…Dierproefvrij tagMy Profile

 9. 22 juni 2016 / 11:54

  Ik teken zeker mijn wenkbrauwen. Eerst maakte ik me er niet zo heel druk om maar het is zo’n groot verschil met wanneer ik ze wel of niet heb gedaan. Ik gebruik die van Catrice en een gel potje van essence. Suler fijne combinatie !

 10. 22 juni 2016 / 12:45

  haha wow dit zag ik niet aankomen van de Action best wel goede kwaliteit! Liefs, Sam

 11. 22 juni 2016 / 12:57

  Wauw, ik vind het je echt mooi staan! Dat had ik totaal niet verwacht van de Action. Ik loop er meestal ook voorbij want het is inderdaad altijd zo’n puinhoop. Fijne review!

 12. 22 juni 2016 / 14:45

  Ik vind het je heel mooi staan! Misschien wel even wennen hihi. Maar niet verwacht dat het zo’n goed product zou zijn. -x-
  Marsha onlangs geplaatst…Moroccanoil TreatmentMy Profile

 13. 22 juni 2016 / 16:18

  Wow, ik vind de pigmentatie van dit wenkbrauw setje wel erg heftig. Ik ben juist gewend dat wenkbrauwsetjes qua pigmentatie wat minder zijn zodat je niet van die hele harde wenkbrauwen krijgt. Dit palette skip ik. Ik denk ook niet dat de juiste kleur voor mij er bij zit. Ik vind de mini spooly wel echt ontzettend schattig. Net een mini wc borsteltje inderdaad. Barbie zou er vast goed mee overweg kunnen! Haha.

 14. 22 juni 2016 / 18:12

  Wat een pigmentatie! Niet gewend van de Action! Ik vind ‘m inderdaad wat te heftig voor overdag, maar voor een avondje stappen kan het prima!

 15. 22 juni 2016 / 19:10

  Zeker niet verkeerd! Toch vind ik de kleur Espresso inderdaad wat zachter staan. Toen ik de foto zag waar je die op had en ik de tekst eronder nog niet gelezen had, dacht ik: hmm toch wel erg mooi! Maar dat is dus Espresso haha. En ik moet zeggen dat ik jouw ‘naakte’ wenkbrauwen ook heel mooi vind hoor!

 16. 22 juni 2016 / 21:26

  de kleur is inderdaad heftig maar ik vind het effect met je Loprac kleur mooier 🙂 maakt je gezicht iets zachter.

 17. 23 juni 2016 / 06:52

  Ziet er best goed uit voor zo’n klein prijsje! De oogschaduw palettes van de Action zijn ook heel goed gepigmenteerd. Ik vraag me af hoe ze dat toch doen haha.

 18. 23 juni 2016 / 13:15

  Wat leuk! Ik kende dit product nog helemaal niet. Ik vind het effect wel erg mooi bij je!

 19. 29 juni 2016 / 18:21

  Hah, dat is een lekker prijsje. Ik gebruik zelf nooit poeders, maar wel als ik anderen opmaak. Dan is dit een prima setje! Heb de contour kit van de Action en die is ook cheap & awesome 🙂 Liefs Josine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge