REVIEW | W7 IN THE BUFF NATURAL NUDES PALETTE

Vorige week schreef ik een review over het Vintage Rose Palette van Essence en vandaag staat er weer een oogschaduwpalette review voor je klaar! Ik hoop dat je het nog niet zat bent, haha. Dit keer het W7 In The Buff palette dat ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn lieve zus. Ik ben er heel blij mee, want ik kan niet genoeg krijgen van mooie naturelle tinten. Lees gauw verder als je benieuwd bent!


Natuurlijk had ik wel eens van het merk W7 gehoord, maar ik heb er zelf geen producten van in mijn stash. Ook heb ik erg goede verhalen gehoord over de oogschaduwpalettes van W7, dus ik ben erg benieuwd!

Het design van het palette vind ik alleen al ontzettend leuk. Het blik-idee vind ik erg tof en de letters zijn lekker opvallend! Ook schijnt het W7 In The Buff Natural Nudes palette een dupe (dus een goedkope, vergelijkbare versie) te zijn van het Naked 2 palette van Urban Decay. Dit palette heb ik zelf niet dus ik kan het helaas niet vergelijken! Maar er zijn genoeg artikelen over te vinden op blogs.

Op de achterkant van het palette a.k.a. blikje vind je de ingrediënten en de kleuren met hun namen.

Ik weet even niet meer of de kleuren ook op een plastic folie stonden dat in het palette zat, in ieder geval heb ik die niet op de foto gezet. Het palette bevat 12 tinten, variërend van lichte highlighters tot donkere smokey tinten. Hier kun je zeker heel veel looks mee maken! Ook zit er een klein kwastje bij met twee kanten, een sponsapplicator en een meer fluffy kwastje. Maar zelf gebruik ik liever mijn eigen kwasten :-).

De eerste zes tinten van links naar rechts: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate en Topaz. Ik vind het altijd een toegevoegde waarde als de kleuren in een palette leuke namen hebben!

De pigmentatie valt mij zeker niet tegen, wauw! Buff en Chocolate zijn redelijk matte kleuren, echt super mooi! Ik vind het altijd fijn als er zowel matte als glanzende tinten in een palette zitten.

De laatste zes tinten van links naar rechts: Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder en Onyx.

Dit zijn de wat meer donkere en koele tinten. Allemaal glanzend! Alleen Earth is helaas iets minder goed gepigmenteerd. Ik vind dat de oranje/bruintinten uit het palette wel een beetje op elkaar lijken, daarvan had er wel een vervangen mogen worden door een andere tint. Verder ben ik erg te spreken over de pigmentatie!

Ik besloot een natuurlijke, alledaagse look te maken met het palette. Ik gebruikte Sand op het bewegend ooglid, Buff als highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. In de arcadeboog bracht ik Chocolate aan en Thunder meer richting de outer-V. Ik bracht ook weer eens een eyeliner aan, voordat ik het helemaal verleer, haha. Het is de eyeliner van Catrice die je eerder in dit artikel hebt kunnen zien op een foto. Willen jullie hier ook een review van?

En dit werd de complete look! Op mijn lippen draag ik trouwens een matte lip cream van NYX in de kleur Antwerp.

Ik moet zeggen dat ik de hype rondom de W7 oogschaduwpalettes wel begrijp. De palettes zijn super budget en de kwaliteit van dit In The Buff Natural Nudes palette is zeker goed! De oogschaduws zijn zacht, niet heel korrelig (zo fijn!) en blijven gedurende de dag goed op hun plek met een oogschaduwbasis. Echt een heel handig palette, met dit soort kleuren kun je eindeloos variëren en combineren! Ik ben zeker fan! 🙂

W7 In The Buff Natural Nudes oogschaduwpalette is o.a. te koop bij Make-up Musthaves en kost 7,99


Heb jij ervaring met W7 make-up? 

10 Reacties

 1. 10 juni 2016 / 06:49

  Ik heb deze ook maar gebruik hem de laatste tijd wel erg weinig. Mooie look heb je gemaakt 🙂

 2. 10 juni 2016 / 07:10

  hoe goed de kleuren er ook altijd uitzien, heb ik nog geen enkele palette van w7. Dat blik-idee vind ik dus juist helemaal niks, haha en het oog wil ook wat 😀 fijne review anna en mooie foto's! <3

 3. 10 juni 2016 / 09:08

  Ik heb zelf ook nog niks van dit merk in huis, maar wat een fijne palette zeg! Ik vind de kleuren heel erg mooi en ook de look die je ermee hebt gemaakt. I love it <3

 4. 11 juni 2016 / 06:50

  Ik heb het palette zelf ook, maar gebruik het eigenlijk nooit! prachtige look heb je ermee gemaakt.

 5. 11 juni 2016 / 09:29

  Ik heb deze ook! Ik vind hem ook fijn, ik gebruik de kleur zonder glitters zelfs voor mijn wenkbrauwen, wat ook echt een aanrader is! 🙂 Mooie look heb je gemaakt meis!

 6. 11 juni 2016 / 12:26

  Allereerst.. Mooie foto's hoor! Het palette ziet er ook erg mooi uit, net als de look die je ermee hebt gemaakt. Top review dit meis! <3

 7. 11 juni 2016 / 13:54

  Ziet er prima uit! Het zijn wel kleurtjes die ik allemaal al heb dus voor mij geen toegevoegde waarde. Maar wanneer je dat nog niet hebt is het zeker een goede budget palette, prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge