REVIEW | BOOZYBRUSH ANGLED BLUSH B03

Op de BeautyGloss Party kocht ik een nieuwe contour kwast, namelijk de Boozybrush angled blush van Boozyshop. Ik had het niet echt nodig *oeps*, maar nu mijn Inglot bronzer kwast na 3 jaar een beetje ‘af’ is, wilde ik graag een extra kwast die ik kan gebruiken voor bronzer én blush. Ik heb nog geen ervaring met kwasten van Boozyshop, dus ik was erg benieuwd. Vandaag de review van deze angled blush kwast!

Ik besloot de kwast te testen door het aanbrengen van deze twee grote favorieten: De Etos bronzer en Etos highlighter, waar ik eerder een review over schreef. Deze producten gebruik ik vrijwel dagelijks. Eigenlijk hoop ik dus dat ik deze kwast voor zowel bronzer, blush als highlighter kan gebruiken!

 

De vormgeving van de kwast vind ik niet heel bijzonder. De kwast zelf vind ik mooier dan de steel, dat dan weer wel! Wat ik persoonlijk mooier had gevonden waren (rosé) gouden details. Maar goed, als de kwast fijn werkt maakt het me eigenlijk niet zoveel uit hoe hij er uit ziet.

De angled blush kwast kun je bestellen bij Boozyshop.

Kristina tipte mij dat je zo’n soort kwast ook goed kunt gebruiken voor contouren. Op de site staat dat het een blush kwast is, maar dat je ‘m ook kunt gebruiken voor bronzer. Precies wat ik zoek! Ook staat er dat je de kwast wekelijks hoort te wassen, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Naar mijn mening gaat de kwaliteit van een kwast sneller achteruit naarmate je het vaker wast. Dat is zonde!

De haren van de kwast staan ietwat uit elkaar, waardoor het een luchtig effect belooft te geven bij gebruik. De haren zijn synthetisch en ze zijn echt enorm zacht! Wel waren er twee haartjes die wat uitstaken, dus die heb ik meteen bijgeknipt. Hopen dat het zo blijft!

Alright, tijd voor de test! Mijn hart brak toen Vera de Etos bronzer oranje noemde in een van haar video’s. Haha! Het is echt mijn favoriet. Ik denk ook dat het afhangt van je huidskleur hoe het uit pakt.

Dit is mijn gezicht met alleen foundation (Revlon), concealer (Catrice) en matterende poeder (Essence). Ziet er altijd zo gek en kaal uit! Oh en ik had hier een nieuwe lip kleur ontdekt, heel random haha.

Mijn gezicht met de Etos bronzer. Ik bracht het aan onder mijn jukbeenderen, langs mijn neus en voorhoofd.

Yes! Wat brengt de angled blush kwast de bronzer luchtig aan! Het ziet er erg natuurlijk uit. Ik houd normaal wel van een flinke, harde contour, maar het is ook leuk om dit eens te proberen. Het resultaat mag er wezen! Wel een beetje jammer dat mijn huid wat onrustig was op deze plek, haha. Ach, dat kan gebeuren.

Daarna bracht ik blush en de Etos highlighter aan met dezelfde kwast. Ook dit gaat prima, yay! Vervolgens bracht ik de rest van mijn make-up aan, dit is eigenlijk m’n everyday look :-).

Ik ben ontzettend blij met de angled blush kwast van Boozyshop. Het is een multifunctionele kwast, zowel bronzer, blush en highlighter kan ik er mooi mee aanbrengen. Het geeft een natuurlijk effect en de haren zijn super zacht! Ik ben wel erg benieuwd hoe de kwast uit zijn eerste wasbeurt komt, dat is altijd even spannend. Ik ga eerst de brush cleaner van Hema maar eens proberen, want die is heel mild.

De Boozybrush Angled Blush kwast is te koop bij Boozyshop en kost 4,50


Heb jij ervaring met kwasten van Boozyshop? Welke kwasten gebruik jij graag?

11 Reacties

 1. 1 juni 2016 / 08:29

  prachtige foto's an! Blij dat je de kwast fijn vindt 🙂 anders was het mijn schuld hahah

 2. 1 juni 2016 / 12:00

  Lijkt me een fijne kwast. De bronzer van de Etos ziet er ook goed uit!
  Liefs,
  Elles

 3. 1 juni 2016 / 16:34

  Hele mooie kwast! Heb zelf 1 keer een kwast van Boozyshop gehad, best fijn inderdaad!

 4. 1 juni 2016 / 16:39

  Dit klinkt als een fijne kwast en de prijs is ook echt nice! 🙂

 5. 1 juni 2016 / 19:45

  Je bronzer is inderdaad op een super mooie en luchtige manier aangebracht. Het lijkt me echt een hele fijne kwast.

 6. 2 juni 2016 / 09:45

  Klinkt goed! Fijn dat je hem voor verschillende dingen kunt gebruiken; altijd handig zo'n kwast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge