REVIEW | CITY COLOR CONTOUR PALETTE

In mijn shoplog van de BeautyGloss Party kon je zien dat ik het contour palette van City Color had gekocht. Contouren is absoluut mijn favoriete onderdeel van een make-up look, dus ik kon echt niet wachten om het palette uit te proberen! Ik kende het merk City Color nog niet en ook heb ik nog nooit eerder iets gekocht bij Boozyshop, wat het natuurlijk extra leuk maakte. Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

Het City Color contour palette kost 11,99. Op de BG Party kostte hij slechts 9 euro! Maar ook 11,99 vind ik een prima prijs voor 4 kleuren, ze kosten dus eigenlijk 3 euro per stuk. En als het goed is gebruik je ook daadwerkelijk alle kleuren uit het palette!

De vormgeving van het palette spreekt mij nou niet direct aan. Het was dat de deksel open stond, anders was ik er waarschijnlijk zo voorbij gelopen. Door de illustratie krijg ik niet meteen het idee van “hey, laat ik eens even lekker mijn gezicht gaan contouren.” Als je begrijpt wat ik bedoel. Het had wel wat spannender, opvallender (en kleurrijker) gemogen! Daarentegen is het palette wel handig om mee te nemen, aangezien hij erg lichtgewicht is. Ook vind ik dit soort gecombineerde palettes altijd erg snel en makkelijk werken.

De ingrediënten van de poeders. Fijn dat dit er op vermeldt staat, dat doen niet alle merken! Vaak kun je het alsnog wel op internet vinden, maar dit is handiger. Er zit wel wat parfum in de poeders, mocht je daar gevoelig voor zijn is dit wellicht geen palette voor jou.

Wanneer je het palette opent vind je een uitgebreide uitleg over hoe en waar je de kleuren kunt aanbrengen.

De kleuren! Pretttyyyyy <3

Grappig vind ik dat er een contour en een bronzer kleur in zit. Gebruik je niet gewoon bronzer om mee te contouren? Haha. Ik denk dat de contour kleur iets te heftig is voor mij.

De bronzer, blush en highlighter zien er wel echt goed uit! Wat een mooie kleurencombinatie. Wat me ook direct opviel is dat de contour en de bronzer goed mat zijn, houd ik van! De blush bevat een lichte shimmer en de highlighter bevat uiteraard ook een mooie glans.

Op naar de swatches! Ik ben aangenaam verrast. Zo kun je de kleuren toch echt het beste beoordelen! Zoals je ziet is de contour kleur echt heel donker, ik vraag me af of ik hiermee uit de voeten kan. Misschien als ik ‘m heel lichtjes aanbreng, of van de zomer, als ik bruiner ben?

Ik besloot alle kleuren aan te brengen, behalve de mega donkere contour. En lekker veel ook (een beetje oempaloempa, oeps), zodat jullie het goed kunnen zien, haha! De blush valt alleen een beetje weg, daar had ik wel wat meer van kunnen aanbrengen. Maar de highlighter en de bronzer vallen lekker op!

De kleuren zijn enorm goed gepigmenteerd en dat zie je terug op mijn gezicht. Ik heb ook wat van de bronzer aangebracht langs mijn neus en voorhoofd voor een bronzed effect.

Het lijkt wel alsof ik terugkom van een vakantie, haha! Nou, was dat maar waar ;-). Ik draag hier trouwens ook mijn nieuwe foundation van Revlon, die je op de eerste foto in het artikel kunt zien. Die is zo fijn!

Yep, ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinst. Afgezien van de contour kleur dan, zou ik die ooit gaan gebruiken? De andere drie tinten in ieder geval wel, daar ben ik zeer over te spreken. De bronzer is mooi mat, de blush heeft een prachtige kleur en de highlighter bevat een mooie glans. I like!

Het City Color contour palette is te koop bij Boozyshop en kost 11,99

Kende jij het merk City Color? Ben jij ook zo dol op contouren?

19 Reacties

 1. 25 mei 2016 / 05:25

  Ik vind contouren best lastig. Bij jou ziet het er mooi natuurlijk uit. ;P Wanneer ik het doe dan lijkt het al snel te veel. Blijven oefenen dus ;P -x-

 2. 25 mei 2016 / 07:02

  Super dat je er zo enthousiast over bent! De kleuren zijn erg mooi en je hebt het ook mooi aangebracht.

 3. 25 mei 2016 / 07:32

  hele leuke review! ziet er mooi uit bij jou! ondanks oempaloempa effect hahaha

 4. 25 mei 2016 / 08:30

  Ziet er heel goed uit! ik vind het helemaal niet oempa loempa haha juist mooie look inderdaad net alsof je o vakantie bent geweest

 5. 25 mei 2016 / 09:01

  Ik twijfelde al of ik dit een fijn palette zou vinden, vind het er bij jou wel erg goed uitzien!

 6. 25 mei 2016 / 09:10

  wauw het effect op je wangen is echt mooi! de swatches vond ik niet zo maar het resultaat mag er zeker zijn <3 kende het merk niet ^^ ik contour meestal met een simpele bruine poeder die ik al jaren heb haha.

 7. 25 mei 2016 / 12:11

  Ik vind het resultaat heel erg mooi. Ik ken het merk, maar het spreekt mij niet heel erg aan, maar dit vind ik er wel top uitzien hoor.

 8. 25 mei 2016 / 15:48

  Inderdaad, lijkt net of je terug komt uit de zon! Heerlijk zo'n kleurtje.

 9. 25 mei 2016 / 18:44

  Wauw wat ziet het er prachtig uit, en wat een pigmentatie, love it!
  Liefs! Evelien

 10. 25 mei 2016 / 19:12

  Wauw, dat ziet er best mooi uit! Eigenlijk gebruik ik momenteel bijna nooit bronzer/blush/highlighter of wat dan ook, maar het effect bij jou ziet er heel erg mooi uit en ik heb eigenlijk gelijk zin om het weer te gebruiken haha. En dit countour palette is echt liefde <3

 11. 25 mei 2016 / 21:47

  Ik vind hem echt heel erg mooi. Echt een super mooi sunkissed look heb je gemaakt! Ik ben op dit moment dol op dit soort palletes, deze is ook zeker wel wat voor mij zie ik;)

 12. 19 april 2017 / 03:11

  Hello,I inserted this canonical link in my website for more than a week and I still se the message “Duplicate content” in google Webmaster acccount for this particular problmes. I started using utm parameters and now I have duplicate prelooms.Hbw long should I wait?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge