REVIEW | NYX SOFT MATTE LIP CREAM ANTWERP

De matte lip creams van NYX zijn momenteel een echte hype. Ik was dan ook super enthousiast toen ik eentje won met een winactie! Hoewel ik vaker romige lipsticks draag vind ik matte lip kleuren ook erg mooi. Extra leuk dus om nu kennis te mogen maken met de NYX soft matte lip creams. Ik heb dit mooie koraalroze kleurtje getest en vandaag lees je wat ik er van vind! Lees je met me mee?
NYX soft matte

De NYX soft matte lip creams zijn onder andere te koop bij Douglas en in de webshop. Bij de BeautyGloss Party van vorige week stond NYX toevallig ook, maar ik heb er toen niks gekocht. Ik ging er heen samen met Kristina en we hebben een super leuke dag gehad en ook gevlogd!

De verpakking van de lip creams vind ik erg mooi. Ze zijn vrij klein, lichtgewicht en handzaam, makkelijk mee te nemen dus! Wel vind ik dat je vrij weinig product krijgt (8 ml) voor de prijs die je betaalt.

NYX soft matte

Ik heb de kleur Antwerp, een koraalroze kleur. Alle matte lip creams van NYX zijn vernoemd naar een Europese stad, super leuk! Alleen daarom zou ik ze al willen verzamelen, haha.

Je brengt de lip cream aan met een sponsapplicator. Ik vind dit altijd fijn werken! De lip cream belooft veel kleur en een mat effect te geven. Ook belooft hij je lippen te hydrateren.

NYX soft matte

En dan de swatch! Wat een mooie kleur is dit. Echt perfect voor de zomer. Hij lijkt hier knalroze, maar in het echt neigt hij meer naar koraal vind ik!

De lip cream op mijn lippen. Ondanks de sponsapplicator vond ik het lastig om ‘m helemaal precies aan te brengen. Ik heb voor mijn gevoel meerdere laagjes nodig om ‘m helemaal dekkend te krijgen, maar daar wordt het niet mooier op. Ook accentueert hij velletjes wel een beetje.

Wat een mooie kleur is het! Het duurt wel vrij lang voordat de lip cream mat is opgedroogd, zo’n 5 minuten. Hij voelt wel fijn aan op mijn lippen, ik voel ‘m niet zitten! Maar als ik ‘m de hele dag gedragen heb merk ik wel dat mijn lippen aan de droge kant zijn, ondanks dat hij hydraterend zou moeten zijn…

NYX soft matte

Ik heb gemengde gevoelens over de NYX soft matte lip cream. De kleur is mooi, hij voelt fijn aan op mijn lippen, maar hij dekt niet volledig met een laagje en is niet hydraterend. Daarnaast blijft hij ook niet super lang zitten bij mij, een maaltijd overleeft hij niet en na een aantal uren neemt de intensiteit van de kleur af. Maar het uiteindelijke effect van de lip cream vind ik super mooi, hij droogt goed mat op! Misschien dat een ander kleurtje mij wel helemaal bevalt, zal ik nog een kansje wagen?

NYX Soft Matte Lip Cream is te koop bij Douglas en kost 7,50 per stuk

Heb jij ervaring met NYX soft matte lip creams?

23 Reacties

 1. 15 mei 2016 / 07:46

  Jammer dat het niet helemaal is wat je ervan verwachte. Vind het er op je lippen wel mooi uitzien namelijk! Ik overweeg ook nog om hier iets van aan te schaffen. Zie zulke mooie kleurtjes voorbij komen.

 2. 15 mei 2016 / 07:50

  Ik vind deze kleur je wel heel erg mooi staan hoor! Jammer dat 'ie niet zo heel lang blijft zitten.

 3. 15 mei 2016 / 07:55

  Wat een mooie kleur! Ik denk dat deze mij misschien ook wel zal staan 🙂 alleen jammer dat je lippen droog aanvoelen na gebruikt, dat vind ik ook niet zo fijn…

 4. 15 mei 2016 / 08:22

  Heel mooi vrolijk kleurtje, staat je echt goed 😀 Ik had verwacht dat 'ie langer zou blijven zitten :O

 5. 15 mei 2016 / 09:15

  Leuk zijn de soft matte lip creams, ik ben ook dol op één van mijn eigen kleuren; Istanbul. Deze is ook erg mooi.

 6. 15 mei 2016 / 09:47

  Bij mij duurt het wel een halfuur voordat het opgedroogd is, dat vind ik wel echt irritant eraan. Maar hij droogt mijn lippen niet uit, hmmm ik ben er wel fan van 😀

 7. 15 mei 2016 / 10:12

  Oh wauw, ondanks dat ´ie niet zo lang blijft zitten, staat die kleur je wel onwijs mooi!

 8. 15 mei 2016 / 11:38

  Vind de kleur heel tof! Staat je ook erg mooi vind ik. Wel ontzettend jammer dat hij wat tegenviel. Ik heb er wel al veel goede dingen over gehoord, maar toch is het wél balen om te lezen dat het misschien toch niet zo'n heel goede lipstick is. Twijfel nog of ik er ook eentje ga proberen!

 9. 15 mei 2016 / 11:38

  Vind de kleur heel tof! Staat je ook erg mooi vind ik. Wel ontzettend jammer dat hij wat tegenviel. Ik heb er wel al veel goede dingen over gehoord, maar toch is het wél balen om te lezen dat het misschien toch niet zo'n heel goede lipstick is. Twijfel nog of ik er ook eentje ga proberen!

 10. 15 mei 2016 / 12:11

  Hij ziet er op de swatchfoto's veel rozer uit dan op de verpakking. Wie weet is een andere kleur wel mooi in één keer dekkend! 😀 De kleur staat je wel heel goed!

 11. 15 mei 2016 / 12:41

  Ik heb deze ook! Vind het alleen heel jammer dat ie op mijn lippen een ander kleurtje krijgt…

 12. 15 mei 2016 / 12:59

  De kleur staat je echt super goed! Jammer dat het niet helemaal de verwachtingen na komt want dat het blijft zitten is wel zo fijn. Maar een heel mooi kleurtje is het zeker!

 13. 15 mei 2016 / 19:07

  Niet een kleur waar ik voor zou gaan, maar ik vind 'm wel mooi en hij staat je erg goed!

 14. 15 mei 2016 / 19:34

  Het staat je heel mooi, had wel echt een andere kleur verwacht na het zien van de tube.

 15. 15 mei 2016 / 21:47

  Heel mooi kleurtje! Staat je erg goed! Ik heb er nog geen ervaring mee!

 16. 16 mei 2016 / 17:00

  Ik ken deze lipgloss nog niet. Wat een mooie kleur. Jammer dat die niet helemaal doet wat het beloofd.

 17. 23 mei 2016 / 20:26

  De kleur staat je erg mooi! Jammer dat het toch niet was wat je er stiekem van verwacht had :-(.

 18. 3 juni 2016 / 08:40

  Jammer dat 'ie niet helemaal fantastisch is! Ik vind 'm wel mooi qua matheid maar ik ben niet weg van de kleur. Misschien dat een andere kleur idd mooier zou zijn!

  Liefs! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge