LOW BUDGET TIP | NIVEA SOFT CREAM

Een goede huidverzorging is belangrijk, dat weten we allemaal. Zeker nu het winter is merk ik dat mijn huid steeds droger wordt, en dan heb ik het voornamelijk over mijn handen. Vorige week kocht ik voor slechts 1,69 een nieuwe crème bij de Action en hij is super fijn. 2014 begint meteen goed met deze low-budget topper! 


Dit zijn de ingrediënten van de crème, er zit wel wat alcohol en parfum in maar dat vind ik niet zo’n probleem. Ik gebruik de crème toch alleen voor mijn handen.

Onder de deksel zit een folielaagje, heel fijn, want er waren ook genoeg crèmes bij de Action waar mensen al met hun vingers in waren geweest. Bah, wat vind ik dat toch een vies idee!


De crème is vrij dik, niet heel vloeibaar, daar houd ik van! Hij trekt lekker snel in en ruikt heerlijk. Hij hydrateert super goed. Ik smeer mijn handen in voor het slapengaan, zo kan het nog beter intrekken. Ik heb nu iedere dag heerlijk zachte handjes, dit is echt een hele fijne en verzorgende crème!


Dus… Allemaal rennen naar de Action 😉

Wat is jouw low-budget aanrader van dit moment?

15 Reacties

 1. 3 januari 2014 / 07:25

  Ik had deze vroeger ook altijd inderdaad, heb nu ook een potje aan mijn vriend gegeven zodat hij mijn duurdere cremes niet meer pakt na het douchen hahah

 2. 3 januari 2014 / 08:41

  Handige tip. Alleen wel jammer dat er minerale olie in zit. Dit probeer ik zelf altijd zoveel mogelijk te vermijden.

 3. 3 januari 2014 / 10:38

  Klinkt heel fijn, er zitten wel siliconen in (die verstoppen je poriën) dat is wel jammer. maar misschien ga ik inderdaad naar de action rennen ;p

 4. 3 januari 2014 / 11:16

  Deze heb ik ook alleen er zitten een aantal ingredienten in waar ik niet zo goed tegen kan 🙁

 5. 3 januari 2014 / 11:39

  Super dat ze 'm nu bij de Action verkopen!

 6. 3 januari 2014 / 14:10

  Ik vind de crèmes van Nivea altijd heel erg fijn in gebruik. En de prijs valt echt heel goed mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge