KATY PERRY’S INDI EAU DE PARFUM REVIEW

Ik schrijf niet zo vaak een parfum review, want geloof het of niet, ik heb helemaal niet zoveel parfums – in tegenstelling tot mijn lipstick stash, haha ;-)! Ongeveer een half jaar geleden schreef ik voor het laatst over parfum. Dit geurtje heb ik in de zomer met heel veel plezier gebruikt, maar nu met het najaar wilde ik weer eens wat anders – eigenlijk werkt dat bij mij hetzelfde als met make-up :-). Onlangs bracht Katy Perry een nieuwe parfum uit, Katy Perry’s Indi, en daar ga ik het vandaag over hebben. Lees je mee?

katy perry's indi
Katy Perry heeft al een aantal parfums uitgebracht, maar daar ben ik niet bekend mee. Eigenlijk is dit pas mijn eerste ‘celebrity’ parfum, haha!

katy perry's indi
De ingrediënten van de parfum. Grappig, hier let ik eigenlijk nooit zo op! Jullie wel?

katy perry's indi
Oh jongens, ik ben echt verliefd geworden op de flacon! Hij is super strak en ziet er enorm luxe uit. Hij voelt ook heel zwaar aan, het lijkt wel van een soort steen gemaakt te zijn. Helemaal mijn ding dus, aangezien ik ook dol ben op marmer ;-). Dit is denk ik de allermooiste parfum die ik tot nu toe heb!

katy perry's indi
De gouden details vind ik ook prachtig, zeker bij zwart en wit. In de dop zijn de letters KPINDI tweemaal gegraveerd: Katy Perry’s Indi.

Katy Perry over “Indi”:
“Met ‘Indi’ kon ik eindelijk spelen met een krachtige muskusgeur. Het is een combinatie van vrouwelijk en mannelijk, het is sexy zonder dat het te sterk overkomt. Het gaat om het uiten van je ware zelf en het versterken van het ongelooflijke en prachtige individu dat jij bent.” 

katy perry's indi
De zijkanten van de flacon zijn ook ontzettend mooi, hier staat: Put The U In Individual. De parfum is dan ook geïnspireerd op iets wat wij allemaal gemeen hebben: Onze individualiteit. Een ontzettend mooi uitgangspunt vind ik, zeker omdat een parfum bij iedereen nét weer een beetje anders ruikt. Hier kun je jouw verhaal delen. Wat maakt jou uniek?

Topnoten: Witte thee, Orientaalse pruim, Italiaanse bergamot

Hartnoten: Frisse lelietjes-van-dalen, Cyclamen, Wit ceder hout

Basisnoten: Sultan Amber, Tonka Vanille, Verleidelijke muskus

katy perry's indi
Ik vind het altijd ontzettend moeilijk om een geur te omschrijven, maar dat is natuurlijk wel erg belangrijk in een parfum review. Daarom heb ik, voordat ik de geur-noten opzocht, opgeschreven waar de geur mij aan doet denken, verspreid over een aantal dagen. Ik had opgeschreven: Warm, kruidig, vanille en zoet. Ha, volgens mij klopt dat wel aardig! Ik vind de geur echt heel warm en vrouwelijk, precies waar ik van houd! Mocht je ook dol zijn op dit soort geuren raad ik je zeker aan om Katy Perry’s Indi eens uit te proberen in de parfumerie. Dit is in ieder geval mijn favoriete parfum geworden voor het najaar! <3

Dit product heb ik ontvangen van een PR-bureau

Welk parfum is momenteel jouw favoriet? Wissel jij ook ieder seizoen af?

8 Reacties

 1. 18 oktober 2017 / 17:34

  Het parfum klinkt echt heerlijk! Ik heb eerder twee parfums van Katy Perry gehad en vond die ook erg lekker. Helaas gebruik ik die nu niet meer, omdat ik ben overgestapt op dierproefvrije parfums. Maar ik hoop nog eens een dierproefvrij alternatief voor een van die fijne luchtjes te vinden 🙂 Het flesje ziet er inderdaad ook echt heel mooi uit!
  Romy onlangs geplaatst…Weg met de innerlijke criticus! (5 tips)My Profile

 2. 18 oktober 2017 / 17:42

  De flacon ziet er mooi uit! Zou mooi staan tussen mijn stash 🙂 Ik lees trouwens ook nooit de ingrediënten van parfums, haha!
  Loïs onlangs geplaatst…Outfit / Call 911My Profile

 3. 24 oktober 2017 / 10:24

  De flacon ziet er in ieder geval alvast heel gaaf uit. Heel stoer, stijlvol en echt weer anders dan anders. Ik zie de Katy Perry reviews overal voorbijkomen, maar ik heb dit parfum nog nergens in een winkel gezien, ik weet dus nog steeds niet hoe hij ruikt!
  bychristiana onlangs geplaatst…Rivièra Maison Champlain throwMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge