HELLO APRIL | NAAR MILAAN, JARIG EN VERHUIZEN!

Zo heb je maanden ‘niks’, en zo staat er ineens een hele drukke en gezellige maand voor de deur. Hello april! Deze maand gaat er een hoop gebeuren en veranderen. Niet alleen begint april meteen met een verhuizing en een tripje naar Milaan met mijn opleiding, ook ben ik deze maand jarig! Genoeg leuks om naar uit te kijken dus. Ik vertel je er vandaag alles over. Lees je gezellig mee?

hello april

Verhuizen
Al sinds december keek ik uit naar april, want ik ga weer op mijzelf wonen! Drie keer is scheepsrecht, zullen we maar zeggen :p Na een tijd in Amsterdam en Utrecht (en veel bij mijn ouders) te hebben gewoond, ga ik nu in Groningen wonen! Eindelijk. Al sinds het 3e jaar van mijn opleiding wilde ik dit en nu ben ik gewoon al bijna klaar, haha. Het vinden van een woonruimte bleek ook in Groningen erg lastig, maar nu heb ik in ieder geval iets voor een halfjaar. Het nadeel is dus wel dat ik eigenlijk nu al uit moet kijken naar iets nieuws, maar daar staat mijn hoofd natuurlijk nog niet naar, haha. Vooral het feit dat ik een eigen keuken heb vind ik echt heel fijn, en het is ook een stuk handiger met werk. Ik verheug me nu al op de housewarming(s) 😉

Stedentrip naar Milaan
Echt tijd om te genieten van mijn nieuwe plekje heb ik deze week nog niet, want ik ga naar Milaan met mijn opleiding! Voor ons vierdejaars is dit het allerlaatste, door school georganiseerde reisje, zo’n gek idee. Ik heb er enorm zin in, hoewel zo’n tripje met school ook altijd heel veel energie vergt, haha. Ik laat het allemaal lekker op me afkomen. Van tevoren heb ik wel een lijstje gemaakt (of course) met interessante bezienswaardigheden. Ik schrijf dit artikel vooruit, in verband met mijn tripje, dus ik kan er nu nog niet zoveel over vertellen! Op Instagram zal ik deze week wat foto’s delen. Volg jij mij al?

Jarig!
Op 24 april word ik alweer 22 jaar, wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt echt een seconde geleden dat ik 18 jaar was, haha. Ik heb nog niet echt plannen voor mijn verjaardag, aangezien ik jarig ben op een maandag – hoe saai is dat? Ik ben op maandag gelukkig altijd vrij, maar dat geldt helaas niet voor iedereen ;-). Ik zie het wel. Waarschijnlijk ga ik gewoon ergens die week gezellig op stap met vriendinnen. Ik hoop in ieder geval dat het mooi weer is! Ook heb ik alvast een klein verlanglijstje gemaakt, maar niks spannends eigenlijk. Ik wil graag een nieuwe fiets voor mijn verjaardag, want mijn fiets in Groningen is weggehaald omdat hij er te lang stond (heb ik weer). Fun fact: De laatste keer dat ik een fiets kreeg op mijn verjaardag was ik 12, dat is dan precies 10 jaar geleden! 😉

Meetmoment
Ook hebben we deze maand weer een meetmoment op school. Niet echt boeiend om hier te benoemen, maar dan kan ik jullie nu gelijk even een korte update geven over mijn afstuderen. Het afstuderen gaat echt met ups en downs. Ik was de afgelopen weken vooral bezig met onderzoek doen – echt héél breed – en ik denk dat ik nu een ding te pakken heb waar ik echt mee verder wil. Wat ook wel mag, aangezien we bij het meetmoment al een aanzet moeten hebben tot een concept. Super spannend! Ik hoop dat ik er tegen die tijd uit ben. Ik vind het ook wel lastig dat we zo vrij worden gelaten. We hebben een keer per week les, maar daar word ik zo onproductief van! Ik dwaal gewoon aldoor af en mijn concentratie is nog nooit zo slecht geweest, haha. Nou ja, als het straks écht moet zal het vast wel weer lukken!

Op werk is het deze maand vrij rustig geloof ik, dat is wel fijn. April wordt voor mij een drukke maand. Ik hoop dat het verhuizen goed gaat en dat ik snel wen aan mijn nieuwe plekje! Deze maand sluiten we natuurlijk af met Koningsnacht, dat zal wel weer een flink feestje worden. Hebben jullie al plannen gemaakt? Ik wens jullie allemaal een hele fijne maand en tot snel <3!

10 Reacties

 1. 3 april 2017 / 07:55

  Wat gaaf dat je gaat verhuizen naar Groningen! En superleuk, dat reisje naar Milaan! Heel veel succes nog met het afstuderen! Wat fijn dat je in ieder geval iets te pakken hebt waarmee je nu verder wilt in je onderzoek 🙂
  Romy onlangs geplaatst…25 simpele tips om afleiding te zoekenMy Profile

 2. 3 april 2017 / 09:24

  Wat fijn dat je een plekje hebt gevonden in Groningen, en ook een hele leuke stad lijkt mij <3
  En heel leuk een reisje naar Milaan, lijkt mij een heerlijke stad en natuurlijk het lekkere italiaanse eten. Love it! Meis heel veel succes met afstuderen en met het onderzoek, gaat vast helemaal goed komen!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Date day | Cruisen met de cabrioMy Profile

 3. 3 april 2017 / 13:16

  Ah, wat leuk dat je op kamers gaat in Groningen! Ik ben daar zelf al heel lang niet meer geweest, maar het lijkt me wel erg leuk om er weer een keer heen te gaan. En Milaan lijkt me echt een mooie stad, ik ben jaloers!
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…Sudio Vasa Blå earplugsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge