Gosh quattro eyeshadow en blush (+look)

Op de website van Chantal kon je een tijdje geleden drie Gosh-producten winnen en ik had ze gewonnen! Nu vraag je je af; waar is het derde product dan? Die heb ik weggegeven aan een vriendin, omdat ik blauwe oogschaduw niet mooi vind bij mezelf. Groen vind ik daarentegen wel helemaal geweldig bij m’n bruine ogen en ook een mooie blush mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Vandaag laat ik je deze producten en de daarmee gemaakte look zien!


Ik  heb meerdere palettes van Gosh en ik vind ze heel erg fijn. Ik was dan ook erg blij dat ik deze quattro eyeshadow in 56 Green Valley had gewonnen. De oogschaduw is zacht, goed op te bouwen en geeft weinig fall-out. Wat ik wel jammer vind is dat hier alleen shimmery oogschaduws in zitten en geen matte. Maar de kleuren passen wel goed bij elkaar en je kunt er veel kanten mee op qua looks.

En dan de blush, wát een beauty <3 Ik was meteen al verliefd op deze zuurstokroze-achtige kleur, wauw! Met blushes van Gosh heb ik nog geen ervaring, maar je kunt niet ontkennen dat ‘ie er mooi uitziet. De blush heb ik trouwens in natural blush 43 flower power. Oké, op naar de swatches!

De pigmentatie is goed, zeker als je bedenkt dat ik heb geswatcht zonder oogschaduwbasis. Op mijn ogen gebruik ik dat natuurlijk wel, dus is het effect nog intenser. De lichtste kleur is een mooie, subtiele highlighter. Alle kleurtjes bevatten een subtiele gouden shimmer, daar houd ik wel van! Normaal ben ik niet zo van de koele kleuren, maar ik denk dat dit me wel staat.

De blush is zacht en geeft ontzettend veel pigment. Toen ik hem opdeed had ik gelijk mijn hele wang eronder zitten *oeps*. Maar dat is eigenlijk alleen maar positief, want dan heb je weinig product nodig en gaat ‘ie minder snel op ;). Ik vind de kleur echt prachtig en ik ben ontzettend blij met deze blush.

En dit is dan de look! Op mijn ogen gebruikte ik de highlighter onder mijn wenkbrauwen, de kleur daarnaast op het bewegend ooglid en de op één na donkerste kleur in mijn arcadeboog. Ik heb dus alle drie de kleuren gebruikt behalve de donkerste. Ik maakte deze look voordat ik naar m’n werk ging en ik vond het wel een prima look voor overdag. Natuurlijk kun je het zo heftig maken als je zelf wilt, maar ik vond dat het anders -in combinatie met de blush- te veel zou worden. De blush heb ik vrij subtiel aangebracht, maar je bleef ‘m wel de hele dag goed zien. Soms heb je weleens dat een blush gewoon ‘verdwijnt’ na een paar uur, maar dat was met deze blush zeker niet het geval. Ik ben heel blij dat ik deze twee prachtige producten heb gewonnen, je kan er heel veel kanten mee op en ik vind de kleuren echt geweldig! Dus bij deze, heel erg bedankt Chantal!

De Gosh quattro eyeshadow kost 10,99 en de blush 8,79

5 Reacties

  1. 1 juni 2013 / 06:57

    Wat een fijne producten en wat een mooie look heb je gemaakt! Ik vind groene oogschaduw ook heel mooi bij bruine ogen. 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge