FASHION INSPIRATIE | BEACH ESSENTIALS

Van mij mag het heel gauw weer lekker strandweer worden in Nederland, want ik heb de smaak helemaal te pakken! Geef mij een bikini, een zonnebril en een goed boek en je hoort me de hele dag niet meer ;-). Ga je toevallig nog op (zon)vakantie of blijf je in Nederland? En ben je benieuwd naar mijn ultieme beach essentials? Kijk dan gauw even verder!

beach essentials
Alle bovenstaande items zijn van Esprit!

Grote strandtas
Volgens mij ben ik nog nooit naar het strand geweest zonder een enorme shopper. Deze grote strandtas met print vind ik echt ontzettend leuk! Hij is absoluut groot genoeg voor het meenemen van je strandhanddoek, eten, drinken en een goed boek of een leuk tijdschrift. Vaak neem ik ook nog een kleine clutch mee met daarin mijn pinpas, sleutels en telefoon. Handig!

Zonnebril
Als ik naar het strand ga MOET ik gewoon een zonnebril bij me hebben. Anders kan ik echt geen boek of tijdschrift lezen, haha. Het is belangrijk om je ogen goed te beschermen en tegen de zon in kijken is gewoon heel irritant :-). Een grote zonnebril is voor mij dan ook een must, deze met zwart-witte print past helemaal bij de bovenstaande outfit!

Sandalen
Ik ben enorm fan geworden van espadrilles deze zomer. Helaas heb ik nog geen paar kunnen vinden dat mij past, maar deze sandalen in espadrille-stijl vind ik wel echt heel gaaf! Het is eigenlijk niet echt een sandaal, maar ook geen espadrille, haha. Door het verstelbare bandje lijken deze mij wel erg comfortabel. Ze zijn ook erg makkelijk te combineren!

Luchtige poncho
Ga je ‘s avonds nog een hapje even bij een strandtent? Dan kan het nog wel eens fris worden. Ik wil zelf altijd zo min mogelijk meenemen naar het strand, maar een luchtige poncho kan geen kwaad. Deze neemt bijna geen ruimte in en kun je makkelijk aantrekken over je outfit. Is toch net iets gekleder voor in de avond :-).

Gestreepte bikini
Uh, wat is een dagje strand zonder een bikini? Ook deze kan niet ontbreken in je strandtas. Het liefst trek ik ‘m van tevoren al aan. Ik ben helemaal fan van streepjes, een gestreepte bikini staat zeker nog op mijn wishlist. Ook lijkt het mij erg tof om eens een broekje te proberen die wat hoger in de taille zit, dat kleedt ook mooi af!

Jurkje
Over mijn bikini draag ik graag een simpel en luchtig jurkje die ik makkelijk aan en uit kan trekken. En oh, waar een beetje zand op mag komen ;-). Dit grijze jurkje is misschien niet meteen op en top zomers, maar de kruisband op de rug maakt ‘m net wat specialer. Ik vind ‘m leuk! Ook het gevlochten riempje zorgt voor een speels detail.

Wat zijn jouw beach essentials?

Share:

11 Reacties

 1. 29 juli 2016 / 10:12

  Wat heb je een hoop mooie items geselecteerd Anna. Ze passen ook helemaal bij jou! Vooral de strandtas, het jurkje en de espadrilles vind ik te leuk. Sowieso ben ik dit seizoen helemaal verslaafd aan espadrilles. Verder vind ik een fleurige bikini en een goed boek ook een must voor een dagje strand!
  Svenja onlangs geplaatst…De 8 mooiste plekken van IbizaMy Profile

 2. 29 juli 2016 / 20:01

  Super leuk artikel weer! Mijn beach essentials zijn zeker zonnebrand, een leuke bikini, en een leuk jurkje 🙂
  Susan onlangs geplaatst…Boedapest 2016 deel 2My Profile

 3. 29 juli 2016 / 22:14

  Ontzettend leuk artikel! Die bikini is echt wauwie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge