REVIEW | ETOS BRONZER NATURAL EFFECT

Misschien denk je na het lezen van de titel “Huh, je hebt toch al eens een review over deze bronzer geschreven?” Dat klopt! Als je me al wat langer volgt weet je dat ik dol ben op bronzer, het is mijn favoriete make-up product. Toen ik laatst bij Etos was zag ik dat er ook een donkere variant is van mijn favoriete (en dus al gereviewde) Etos bronzer. Daar was ik wel erg benieuwd naar! Ik besloot ook deze kleur te testen. Lees je met me mee?

IMG_7999
In eerste instantie lijkt deze bronzer heel veel op de andere bronzer. Verderop in dit artikel, waarin ik de twee bronzers naast elkaar leg, zul je zien dat het niet zo is!

IMG_8013
Toevallig waren Etos bronzers vorige week in de aanbieding en omdat ik, nu het zomer is, liever een donkere bronzer gebruik, nam ik de kleur medium/dark mee.

IMG_8019
Ook deze bronzer is voorzien van een prachtig patroon, love it!

IMG_8008
De bronzer medium/dark is wat assiger van kleur, in de swatches zul je zien dat hij meer neigt naar taupe.

IMG_8021
Hier zie je goed wat ik bedoel! Precies de kleur waarnaar ik op zoek was voor de zomer.

IMG_8035
Links zie je de bronzer in light/medium en rechts zie je medium/dark. Ik heb zelfs al pan geraakt bij mijn eerste Etos bronzer, haha! Maar ik merkte dat hij voor de zomer wat aan de lichte kant was, waardoor ik er niet goed meer mee kan contouren.

IMG_8031
Hier zie je goed het verschil tussen beide bronzers. De rechter lijkt wat meer oranje, maar als je een bleke huid hebt is dit nog steeds een prima bronzer die donker genoeg is. Voor nu geef ik de voorkeur aan medium/dark, de taupe-achtige kleur dus.

IMG_8119
Ook de medium/dark bronzer is makkelijk aan te brengen en goed op te bouwen. Ik vind het effect nog steeds heel natuurlijk! De bronzer is ietwat poederig, vooral als je hem net gebruikt. Naarmate hij verder op raakt zul je zien dat de poeder steviger is en dus nog fijner in gebruik.

IMG_8140
Inmiddels ben ik helemaal gewend aan de Etos bronzer, omdat ik hem dus al zolang gebruik! Nog heel even en ik breng de bronzer aan zonder in de spiegel te kijken, haha ;-). Grapje. Op de bovenstaande foto zie je de complete make-up look. Ik gebruikte een blush uit het City Color palette, ik maakte een ooglook met het W7 Natural Nudes palette en op mijn lippen draag ik dit kleurtje van NYC. Ook draag ik mijn all time favoriete foundation van Revlon (nu in de kleur 150 nude) en een concealer van Catrice.

IMG_8014Ja, ik ben wederom enthousiast over de Etos bronzer. Ik vind dit echt de perfecte kleur voor de zomer, net even een tikje donkerder. De bronzer blijft de hele dag gewoon goed zitten, vlekt niet en met deze kleur speel ik altijd op safe, haha. Ik ben er ontzettend blij mee!

Etos bronzer is te koop bij Etos en kost 4,99 per stuk

Heb jij ervaring met Etos bronzer? Of met Etos eigen merk make-up?

Share:

18 Reacties

 1. 10 augustus 2016 / 09:21

  Wauw wat een prachtige bronzer! Ik heb ze nog nooit van de etos geprobeerd maar ze zien er echt super goed uit. <3 Bedankt voor de tip!
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Vakantie foto’s Corfu #1My Profile

 2. 10 augustus 2016 / 10:07

  Ik ben ook gek op bronzers! Ik was laatst bij de Etos en twijfelde of ik er eentje zou kopen, ik wist alleen niet goed welke omdat ik ze nogal op elkaar vond lijken, maar nu zie ik wel duidelijk verschil! Heel erg mooi 🙂
  Sija onlangs geplaatst…Inspirerende boeken voor bloggersMy Profile

 3. 10 augustus 2016 / 13:04

  Staat je echt ontzettend mooi! Ik gebruik eigenlijk nooit een bronzer, wil er wel een aanschaffen en deze ziet er echt goed uit!

 4. 10 augustus 2016 / 14:37

  Oh deze is mooi zeg en een stukje goedkoper dan mn Rimmelbronzer! Als ie op is ga ik deze proberen! Ik gebruik eigenlijk ALTIJD bronzer. Weg met die bleke bek hihi!

 5. 10 augustus 2016 / 22:02

  Wat een goede kleur! Staat heel mooi bij deze look. En aangezien je al flink pan hebt geraakt bij die andere, moet het wel een fijn product zijn!
  Astrid onlangs geplaatst…essence & CATRICE Blogger eventMy Profile

 6. 27 augustus 2016 / 12:03

  Klinkt heel goed! Grappig dat hij zo assig op je huid is want in het doosje lijkt hij heel warm op de foto’s!
  Misschien dat ik binnenkort even de Etos binnen ga om deze te scoren, want ben altijd op zoek naar de perfecte bronzer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge