REVIEW | W7 BANANA DREAMS LOOSE POWDER

Wie mij langer volgt weet waarschijnlijk wel dat de matterende poeder van Essence mijn grote favoriet is. Ik heb er al heel veel doosjes van versleten! Maar het leek me weer eens leuk om iets nieuws uit te proberen. Ik vind losse poeder doorgaans erg goed werken en toen ik een paar positieve reviews las over de W7 Banana Dreams Loose Powder, was ik erg nieuwsgierig! Ik besloot het eens te testen. Vandaag vertel ik je wat ik er van vind!

IMG_8088
Op de een of andere manier trok de W7 Banana Dreams powder nooit mijn aandacht. Het doosje oogt een beetje goedkoop, de kleuren spreken me niet aan en huh, een gele poeder op je gezicht??? Ik vond het maar raar. Tot voor kort geleden wist ik ook niet eens van zijn bestaan af, haha. Wel vind ik de naam erg grappig gekozen, het past er ook goed bij. Daarom ook deze foto met de banaan, haha!

IMG_8086
Dit zijn de ingrediënten van de poeder. De poeder is verkrijgbaar in slechts één kleur. De poeder belooft zich aan te passen aan jouw natuurlijke kleur en deze ook goed naar voren te laten komen. Het is niet getest op dieren en dat vind ik ook een groot pluspunt! Daar wil ik namelijk meer op gaan letten.

IMG_8091
De poeder werkt met een draaidop. Ik heb zelf liever een klikdop, maar dat werkt gewoon niet met losse poeder, haha. De poeder zit goed afgedekt met een plasticje, zodat niet alles meteen overal heen stuift.

IMG_8093
In het midden zitten kleine gaatjes waar het poeder uit komt. Ik draai het bakje om op mijn grote poederkwast, zodat er telkens voldoende uitkomt, maar je geen product verspilt.

IMG_8144
Dit is de poeder! Inderdaad zie je duidelijk de gelige ondertoon. Ik las dat dit mooier staat op je huid dan een witte ondertoon, zoals de poeder van Essence. Ook al zou je beide poeders natuurlijk niet moeten zien op de huid, je ziet toch een verschil qua ondertoon!

IMG_8146
De poeder uitgeveegd over mijn hand. Je ziet er niks meer van!

IMG_8111
Dit is mijn huid met alleen foundation. Ik heb een heerlijk vette huid, haha. Vaak is een matterende foundation lang niet genoeg…

IMG_8113
En hier draag ik ook de W7 Banana Dreams Loose Powder. Wat een groot verschil! Mijn huid is goed mat.

IMG_8140
Ja, ik ben super blij met mijn nieuwe poeder. Hij matteert goed en hij houdt mijn huid zeker langer mat dan de poeder van Essence. Hmm, misschien moet ik toch weer overstappen op losse poeder! Het geeft soms wat troep, maar ik vind het echt stukken beter werken. Ook kun je met een losse poeder enorm lang doen, wat het tot een heel fijn budget product maakt. Ook denk ik dat een gele ondertoon mij mooier staat, zeker in de zomer!

W7 Banana Dreams Loose Powder is te koop bij o.a. Op=Op Voordeelshop en Makeupmusthaves en kost 5,99

Wat is jouw favoriete poeder? Kende jij deze poeder al?

Share:

16 Reacties

 1. 17 augustus 2016 / 07:03

  Ik heb al zo veel goede verhalen gelezen over de banana powder van W7 o.a. Ik ben er erg nieuwsgierig naar, dus die komt echt nog wel een keer in mijn stash :-).
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #32: F*ck it listMy Profile

 2. 17 augustus 2016 / 08:00

  Ik vond geel ook altijd zo een rare kleur maar je ziet er echt niets meer van als je hem op hebt. Heel mooi resultaat!

 3. 17 augustus 2016 / 09:57

  Ik koop hem ook elke keer niet omdat ik de verpakking niet leuk vind haha! Heel stom natuurlijk.
  Nou ik het effect zie ga ik hem toch een keer aanschaffen! 🙂 Ziet er heel goed uit en lekker budget.

  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Review | Lush lemony flutter.My Profile

 4. 17 augustus 2016 / 15:38

  Ik heb hem deze week ook gekocht maar hij maakt mij heel bleek omdat ik een lichte huidskleur heb.

 5. hilde
  17 augustus 2016 / 22:54

  Ik heb de Essence op het moment en ben daar nu erg blij mee. Ik heb ook nog een losse poeder klaarliggen om te testen, ben ik ook benieuwd naar! Hij staat jou echt super, echt mooi mat!
  hilde onlangs geplaatst…Essence All About Matt Fixing Compact PowderMy Profile

 6. 18 augustus 2016 / 20:31

  Ik wil hem zelf ook graag proberen. Ben namelijk ook echt fan van de matterende poeder van Essence. Fijne review!

 7. 27 augustus 2016 / 12:01

  Heel leuk die foto met die banaan!
  Ik wil hem ook graag een keer aanschaffen want lees er veel goeds over!

 8. 22 september 2016 / 13:50

  Ik ben hier nu helemaal nieuwsgierig naar!! Thanks voor de fijne review 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge