Essence Trend Edition Make Beauty Fun Collectie

Hoi allemaal! Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor het persevent van Essence. Dit event werd georganiseerd ter ere van de 20e verjaardag van Essence. Ik herinner me nog als de dag van gister dat het Duitse merk Essence opkwam, als 7/8-jarig meisje was ik namelijk al helemaal into nagels ;-). Inmiddels is Essence niet meer weg te denken uit de schappen van de drogisterij. Het merk blijft zich vernieuwen en komt regelmatig met een toffe limited Edition. Vandaag laat ik een aantal producten uit de Make Beauty Fun collectie aan je zien.

essence make beauty fun

Essence Trend Edition Make Beauty Fun

Als tiener leefde ik echt voor de limited editions van Essence (en Catrice ook, trouwens). De limited editions vond ik altijd het allerleukst, omdat je dan iets kon scoren wat bijna niemand had. Deze collecties zijn dan ook het meest gewaagd, met felle, opvallende kleuren en unieke verpakkingen. Het merk Essence is trendgericht en blijft zich constant vernieuwen. Wist je trouwens dat alle producten van Essence dierproefvrij zijn geproduceerd, al vanaf de start in 2002? Nog een leuk feitje: de Lash Princess Mascara is de absolute bestseller van de gehele collectie. Daar kan ik me wel in vinden ;-). De waterproof variant van de Lash Princess mascara gebruik ik namelijk al jaren! Inmiddels zijn er al 3 varianten verkrijgbaar.

essence make beauty fun

Essence Make Beauty Fun oogschaduwpalette

Het oogschaduwpalette is wat mij betreft echt het pareltje uit de Make Beauty Fun collectie. Dit palette symboliseert dan ook exact waar Essence voor staat: vrolijke en kleurrijke kleuren en jezelf kunnen zijn. De basisgedachte van Essence is: ‘Laat iedereen zich mooier voelen.’ Tijdens het event werd ik opgemaakt met de roze en oranje tinten uit het palette, die perfect bij mij passen. Ik ben dol op warme kleuren en draag het liefst ook dit soort tinten in mijn gezicht. Het palette bevat daarentegen ook koele tinten, voor ieder wat wils! Met het palette kun je een mooie natuurlijke look maken, maar je kunt ook lekker uitpakken met de felle kleuren. Wat ik een groot pluspunt vind, is dat het palette zowel matte als glanzende tinten bevat. Je kunt er alle kanten mee op!

Essence Make Beauty Fun plumping lipgloss

Liefhebbers van lipgloss kunnen hun hart ophalen met de Essence Make Beauty Fun collectie. De lipglosses zijn back ;-). Hoewel matte lipsticks een aantal jaar the way to go waren, wordt deze nu steeds vaker afgetopt met een mooie gloss. De doorzichtige gloss is dan ook perfect over een matte lipstick. Ga je liever alleen voor een gloss, dan is de plumping lipgloss met subtiele lichtroze glitter perfect.

essence make beauty fun

Essence Make Beauty Fun nagellak

Wie Essence zegt, zegt ook nagellak in ontelbaar veel opvallende kleuren. Ook wat betreft nagellak blijft Essence zich vernieuwen. Niet alleen wat betreft kleur, maar ook wat betreft ingrediënten en kwastjes! Ik ben vast niet de enige millennial die na zoveel jaren Essence al ontelbaar veel kleuren Essence nagellak in de collectie heeft ;-). De Essence Make Beauty Fun collectie bevat een heleboel zomerse kleuren nagellak. Ook de peachy glitter topcoat is echt de moeite waard! Ik heb bij het event mijn nagels laten doen met deze topcoat (over mijn rode nagels heen) en het effect was prachtig.

De Essence Trend Edition Make Beauty Fun is vanaf midden juli t/m begin augustus verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge