Dagelijkse skincare routine: Dit heb je nodig!

Hoi allemaal! Hebben jullie dit jaar goede voornemens? Ik doe eigenlijk nooit echt aan goede voornemens, omdat ik vind dat je op ieder moment iets kunt veranderen en 1 januari niet altijd een geschikt moment is. Liever pas ik veranderingen toe in de zomer, wanneer ik lekkerder in mijn vel zit. Iets waar ik dit jaar wel mee door wil gaan, is het hebben van een skincare routine. Ik vind het enorm belangrijk om mijn huid goed te verzorgen, zeker nu ik richting de 30 ga. In dit artikel deel ik mijn favoriete producten voor je dagelijkse skincare routine!

dagelijkse skincare routine

Clinique City Block Sheer dagcrème met SPF25

Als je mijn blog regelmatig leest, heb je deze dagcrème ongetwijfeld vaker voorbij zien komen. ‘s Zomers is deze dagcrème met SPF niet weg te denken uit mijn dagelijkse skincare routine. Deze dagcrème van Clinique is echt een aanrader als je nog op zoek bent naar fijne producten voor een vette huid. Wat ook heel fijn is, is dat de crème de huid goed matteert en een subtiel tintje geeft. As we speak ben ik in Malaga en gebruik ik alleen deze dagcrème en wat concealer als basis voor mijn make-up.

Garnier SkinActive Micellair Cleansing Water

Iets waar ik absoluut niet zonder kan, is micellair water. Ik gebruik het ‘s ochtends om mijn huid schoon te maken en ‘s avonds voor het afhalen van mijn make-up. Ook gebruik ik een oliereiniger om mijn waterproof mascara te verwijderen en het micellair water zorgt ervoor dat er geen olie achterblijft rondom mijn ogen, want dit gaat irriteren. Ben je gevoelig voor veel soorten oliereinigers, dan kan ik je echt aanraden om hierna micellair water te gebruiken om je ogen te reinigen. Gebruik je geen oog make-up en ben je op zoek naar een product om alleen je huid goed mee te reinigen, dan raad ik je een gezichts tonic aan.

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash

Ook een goede facewash behoort tot mijn dagelijkse skincare routine. Mijn gezichtsreiniger van Vichy is bijna op en dan is de Tea Tree facewash van The Body Shop aan de beurt. Deze heb ik al eerder gehad en hij werkt geweldig voor mijn vette huid! Tea tree reinigt de poriën diep en gaat onzuiverheden tegen. Echt een aanrader als je veel last hebt van onzuiverheden of net als ik een vette huid hebt. Heb je een ander type huid en ben je op zoek naar goede gezichtsreiniging? Bij Notino vind je de gezicht reiniging die past bij jouw huidtype.

dagelijkse skincare routine

Payot nachtcrème

Sinds ik deze nachtcrème voor een acné huid van Payot heb, wil ik niks anders meer. Ook als je geen acné, maar een vette of gemengde huid hebt is deze crème perfect. De crème is heel mild, plakt niet, trekt snel in en matteert mijn huid. Ook bevat de crème zinkextract en glycolzuur, wat zorgt voor een gladde en vitale huid. Wil je meer weten over het effect van natuurlijke ingrediënten in huidverzorging, lees dan even dit artikel.

The Body Shop Nicaraguan Intense Coffee Mask

Een product wat ik onlangs heb toegevoegd aan mijn dagelijkse skincare routine, is dit koffiemasker van The Body Shop. Sowieso ben ik groot fan van The Body Shop producten voor de vette huid. Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask ruikt heerlijk naar koffie en bevat subtiele scrubdeeltjes, waardoor de huid ook licht wordt gescrubd tijdens het aanbrengen. Ook werkt het masker licht verwarmend, waardoor je al helemaal dat spa-at-home gevoel krijgt. Het masker reinigt de huid diep en zorgt ervoor dat poriën verkleind worden.

Hoe ziet jouw huidverzorgingsroutine eruit?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
dagelijkse skincare routine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge