CG proof producten van Noughty Hair Care, top of flop?

Hoi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten volg ik al een aantal jaren de CG methode voor krullen. Door de jaren heen heb ik al een hoop CG proof producten geprobeerd, wat in het begin best even zoeken was. Het Engelse merk Noughty Hair Care is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En niet zonder reden, de producten zijn super betaalbaar en het overgrote deel is CG proof. Dat moest ik natuurlijk wel proberen! Ben jij benieuwd naar mijn mening over de CG proof producten van Noughty Hair Care, lees dan gauw verder!

cg proof producten

Noughty Wave Hello Shampoo

Laten we beginnen met de shampoo, het eerste product van Noughty Hair Care dat ik probeerde. Overigens is de shampoo ook het enige product in dit artikel die NIET CG proof is. Wel zijn alle producten van Noughty Hair Care vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en andere chemische stoffen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nooit precies weet welk ingrediënt in shampoo een product nou niet CG proof maakt, maar ik merk het vaak wel tijdens het wassen. De Noughty Wave Hello shampoo schuimt niet extreem en maakt mijn haar goed schoon, maar na het wassen voelt het toch een beetje stroef aan. Dit is voor mij vaak een teken dat een product niet CG proof is. Afgezien daarvan vind ik de shampoo wel fijn, dus mocht je de CG methode niet volgen raad ik ‘m zeker aan!

Noughty Wave Hello shampoo kost €12,99

Noughty Wave Hello Conditioner

De Wave Hello conditioner van Noughty Hair Care is dus wel CG proof en hier ben ik dan ook super enthousiast over. Noughty Hair Care heeft trouwens nog veel meer lijnen, niet alleen voor krullen. Naast de Wave Hello haarproducten heb ik ook producten uit de To The Rescue en Hello Curls collectie getest. Had ik al gezegd dat alle Noughty Hair Care producten ook nog eens vegan zijn? De Wave Hello conditioner ruikt heerlijk en maakt mijn haar makkelijk doorkambaar, dankzij de toegevoegde avocado- en olijfolie. Overigens zijn de shampoo en conditioner ook verkrijgbaar als travel size, dus ze gaan ook met me mee op vakantie!

Noughty Wave Hello conditioner kost €13,49

cg proof producten

Noughty Wave Hello Curl Defining Taming Cream

De Curl Defining Taming Cream is absoluut mijn favoriete product uit de Wave Hello lijn. Niet alleen maakt de crème mijn krullen super zacht, de structuur is ook erg fijn. Sommige crèmes zijn namelijk net te dun of juist te dik, en de Curl Defining Taming Cream zit daar precies tussenin. Na het wassen verdeel ik de crème gelijkmatig over mijn haar, alvorens ik begin met scrunchen. (Voor de CG-methode newbies: het kneden van het product in mijn krullen). De crème maakt mijn haar lekker luchtig en volumineus, zeker nu ik ook een beetje crème aanbreng bij de aanzet. De crème is niet vettig en is dus geschikt om door je hele haar aan te brengen!

Noughty Wave Hello Curl Defining Taming Cream kost €14,99

Noughty Hello Curls Define & Reshape Curl Primer

De Hello Curls Define & Reshape Curl Primer is bedoeld om je krullen te refreshen tussen de wasbeurten door. Mijn haar heeft een lage tot medium porositeit, dus tijdens het refreshen heb ik altijd veel water nodig. Anders neemt mijn haar de producten ook niet op. Ik gebruik hiervoor gewoon een plantenspuit, budget tip ;-). De Hello Curls Define & Reshape Curl Primer werkt super fijn om mijn krullen tussendoor te boosten, want na een aantal dagen na het wassen wordt mijn haar altijd wat platter. Wel moet je oppassen met build up, als je net als ik fijn haar hebt. Gebruik dan niet teveel van de primer. De primer gebruik ik overigens ook op nat haar, na het aanbrengen van de Curl Defining Taming Cream. Hij geeft dan super veel volume!

Noughty Hello Curls Define & Reshape Curl Primer kost €12,99

Noughty To The Rescue Intense Moisture Treatment

Ook over het Noughty To The Rescue Intense Moisture Treatment masker ben ik erg te spreken. Deze heb ik nu een aantal keer gebruikt en na gebruik van het masker voelt mijn haar zacht en gevoed aan. Dit masker doet eigenlijk precies wat een masker moet doen! Ik laat maskers altijd een paar uur intrekken, voordat ik mijn hele Curly Hair Routine ga doen. Zo krijgt het masker namelijk ruim voldoende de tijd om in te trekken. Bijkomend voordeel: doordat een masker mijn haar zacht maakt, heb ik na het wassen ook veel minder last van klitten.  

Noughty To The Rescue Intense Moisture Treatment kost €17,49

Kende jij de CG proof producten van Noughty Hair Care al?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
cg proof producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge