ANNA JIRINA NU OOK OP FACEBOOK!

Hallo lieve lezeressen! Even een korte update tussendoor. Herinneren jullie je deze blogpost nog, waarin ik mijn doelen voor de maand juli met jullie deelde? Een daarvan is in ieder geval al volbracht: Ik heb namelijk eindelijk een Facebook-pagina aangemaakt voor mijn blog. Dit wilde ik al heel lang doen en nu ik mijn nieuwe lay-out heb vond ik dat een geschikt moment! Je kunt mijn blog via Facebook volgen door hier te klikken, of als je op de ‘Facebook’-button klikt, links in de sidebar. Ik zou het leuk vinden als je mijn pagina een like geeft, hierdoor blijf je ook op de hoogte van nieuwe blogposts, winacties en veel meer :-). Liefs!

9 Reacties

 1. 19 juli 2015 / 11:13

  Lijk me echt super leuk. Ga je direct volgen op facebook

 2. 19 juli 2015 / 12:21

  Heel leuk dat je FB hebt voor je blog! Hopelijk stromen de volgres binnen 🙂 XX

 3. 19 juli 2015 / 19:07

  Super leuk dat je nu ook Facebook hebt! Ik had je al een like gegeven! Ik vind je nieuwe lay out echt heel mooi en fijn en overzichtelijk (al heb ik hem zelf voor je gemaakt haha), hij is echt helemaal jou! Hopelijk ga je er nog lang plezier van hebben, meis.
  liefs

 4. 19 juli 2015 / 19:20

  Wat leuk! Ik heb 'm meteen geliked. Ik zit er zelf ook aan te denken om een FB pagina te maken, zo kunnen mensen uit mijn vriendengroep me ook makkelijk volgen.

 5. 20 juli 2015 / 17:48

  Leuk, ik ben je natuurlijk ook gaan volgen op Facebook…

 6. 20 juli 2015 / 17:51

  Leuk! Ik zit zelf ook nog helemaal niet op mijn blog met Facebook, schandalig eigenlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge