ROSSMANN MINI SHOPLOG

Alweer een week geleden bezocht ik samen met mijn moeder het Duitse stadje Leer. Time flies! Ik heb een hoop leuke dingen geshopt, ook al was dat niet helemaal de bedoeling. Vrijdag komt er een mega shoplog online met allemaal kleding – dus wees gewaarschuwd -, vandaag een iets kleinere shoplog met make-up en verzorgingsproducten. Ik ben gek op beauty shoppen in het buitenland, vooral de DM (Duitse drogisterij) is favoriet. In Leer hadden ze de Rossmann, een soortgelijke winkel. Kijk je mee naar mijn aankopen?


Ik moest me zwaar inhouden om niet de hele Rossmann leeg te kopen, maar omdat ik eigenlijk niks bijzonders nodig had, besloot ik niet te veel toe te geven aan de verleiding van het make-up kopen. Dat was moeilijk, aangezien er zoveel leuke, andere en budget merken zijn in Duitsland. Ik kocht een nieuwe scrub voor onder de douche, een nieuwe handcreme, een lipstick, lipliner en een lip pencil. Ach ja. Je bent verslaafd aan lipproducten of je bent het niet, zullen we maar zeggen…

Ik had al een tijdje geen scrub of peeling meer voor onder de douche, dus deze grote tube peeling van Nivea kon ik niet weerstaan. Een fijne scrub vind ik echt belangrijk! Zoals jullie misschien weten houd ik erg van neutrale geuren, een hele fruitige douchegel of handcreme is dan ook niet aan mij besteed. De peeling heeft een typische Nivea geur, heerlijk! De handcreme ruikt heel mild naar kamille. 

De creme peeling van Nivea bevat minuscule scrubdeeltjes en vitamine E. Ik ben gek op scrub, omdat het je huid lekker zacht maakt. Bovendien is deze peeling van Nivea heel mild en zacht voor de huid.

De peeling is heel luchtig, zacht en vloeibaar.

Eenmaal uitgesmeerd komen de minuscule, blauwe scrubdeeltjes tevoorschijn. 

Dan de handcreme van Rossmann’s huismerk Isana, deze is dan ook lekker budget. Ik gebruikte al heel lang deze handcreme van Nivea, waar ik voor het slapen gaan vaak mijn handen mee insmeer. Helaas is hij bijna op, tijd voor een nieuwe dus! De handcreme bevat Kamille-extract en Panthenol.

De handcreme zorgt voor zachte en gehydrateerde handen en belooft uitdroging tegen te gaan. Ook al weten we inmiddels allemaal wel dat je huid hierdoor snel verslaafd raakt aan deze stoffen, net als met een lippenbalsem eigenlijk. De verzorgende stoffen in de handcreme zijn Kamille, Panthenol en Glycerin. De crème belooft geen vettig laagje achter de laten, dat is fijn!

Ik heb de handcreme stiekem al geprobeerd en wat ruikt hij lekker! Echt een geur voor mij, subtiel en niet te aanwezig, maar toch verzorgend. 

Van onbekende make-up merken gaat mijn hart sneller kloppen. Ik wil alles proberen! Het is vaak een  hele klus om slechts een kleurtje te kiezen, na het halve schap geswatcht te hebben is het dan toch gelukt.

Ik kocht 660 Bite My Lip, een donkerrode tint die neigt naar bordeaux, van het merk Manhattan, wat in Nederland geloof ik niet te koop is in winkels. 

Het soort rood dat ik nog niet heb! Ik kan niet wachten om ‘m uit te proberen, hij ziet er zó mooi uit.

Mat is de laatste tijd helemaal hot, ook in Duitsland. Het merk RL de Young is ook nieuw voor mij, qua uitstraling, prijs en producten leek het heel erg op Essence vond ik. Ik besloot dit matte lippencil mee te nemen, want de swatch er van zag er super mooi uit!

Ik koos de kleur 04 Very Berry, een prachtige donkerroze/berry tint. Er waren nog 3 andere tinten van het matte lip pencil verkrijgbaar. Het pencil heeft echt een hele intense kleur.

Ik ben ook zo benieuwd naar dit lipproduct, de kleur is echt prachtig :-).

Wie mijn blog langer volgt, weet dat ik gek ben op lipliner. In korte tijd is het een van mijn meest gebruikte make-up producten geworden. Toen ik een heleboel lipliners zag liggen moest ik natuurlijk eentje uitkiezen.

Ik ging voor 08 cherry, wat mij betreft een combinatie tussen mauve, kersenkleur en lichtbruin. Bijzonder! Ik ben erg benieuwd hoe hij er uit ziet op mijn lippen.
Wat ik ook heel fijn vind is dat de lipliner tevoorschijn komt via een draaisysteem, je hoeft dus niet te slijpen. Lipliners gaan bij mij altijd snel op, omdat het puntje vaak afbreekt tijdens het slijpen, zonde!

Ik ben heel benieuwd naar mijn nieuwe spulletjes, ik ga ze gauw uitproberen! Zitten er trouwens producten bij waarvan je een review zou willen lezen op mijn blog? (Misschien handig als je ook een keer een dagje Duitsland gaat doen en de Rossmann wilt bezoeken). Laat het dan even weten :-). Hieronder de prijzen:
Nivea crème peeling – 2,99
Isana Kamille handcreme – 0,69
Manhattan lipstick – 2,49
RL de Young Matt lippencil – 2,00
Automatic lipliner – 1,99
Ook wil ik even mijn excuses aanbieden voor de gekke belichting van de foto’s! De close-ups van de make-up zijn veel koeler dan de foto’s waar alle producten op staan. Zo gek! Ik heb vorige week wat verschillende dingen geprobeerd wat betreft fotografie, maar de houten vloer ga ik dus niet weer gebruiken, haha. Ook lijken de foto’s ietwat pixelig te zijn sinds ik mijn nieuwe lay-out heb, of ligt dit aan mij?
Ben jij wel eens bij Rossmann geweest?

28 Reacties

 1. 21 juli 2015 / 08:36

  Oeh, die scrub van Nivea lijkt me erg fijn! En ik ben reuze benieuwd naar je shoplog, ik verwacht een hele boel kleding haha 🙂

  • 22 juli 2015 / 19:01

   Jaaa, zeker heel erg veel kleding haha! Ik ga de scrub gauw in gebruik nemen. X

 2. 21 juli 2015 / 09:07

  Ik ben heel benieuwd naar de lipstick van Manhattan, volgens mij staat die jou heel mooi

 3. 21 juli 2015 / 09:18

  De lipproducten zien er mooi uit! Ik ben vooral benieuwd naar de lipstick van Manhatten en de lipliner, dus daar zou ik wel een review van willen zien. Manhatten werd hier vroeger wel verkocht, want ik heb een aantal nagellakjes van dit merk. Zo jammer als make-up merken uit de winkels verdwijnen:-(

  • 22 juli 2015 / 19:02

   De foto's voor de review zijn al klaar :-). Ik kende Manhattan nog helemaal niet, maar echt balen als het ineens weg is, zoals Sephora! 🙁

 4. 21 juli 2015 / 09:45

  Leuke producten! Ik had nog wel graag swatches gezien van de lipproducten omdat ik daar zo benieuwd naar ben. Ik ben ook zo'n lipproductenverslaafde! =$

  • 22 juli 2015 / 19:03

   Dankjewel! Snap ik. Die laat ik pas zien in de review, want anders kan ik geen mooie foto's meer maken van de producten hihi. X

 5. 21 juli 2015 / 10:21

  Leuke shoplog! Zo jammer dat ze Manhattan hier niet meer verkopen want ik vond het altijd zo'n fijn merk.

  • 22 juli 2015 / 19:03

   Dankje! Ik ben erg benieuwd, ik heb nog geen ervaring met het merk.

  • 22 juli 2015 / 19:04

   Dankjewel! Als ik vaker in Duitsland zou zijn, zou ik er echt vaak heen gaan haha. X

 6. 21 juli 2015 / 15:24

  Die lipproducten…! In love, ook al ben ik zelf helemaal geen lipproduct-junkie. Eerder het tegenovergestelde, haha. De prijzen zijn ook zeker niet verkeerd.

  • 22 juli 2015 / 19:04

   Haha, grappig! Ach, ze zijn in ieder geval al mooi om te zien, toch :D? Alles is inderdaad lekker budget.

 7. 21 juli 2015 / 16:13

  Leuke aankopen, ben erg benieuwt naar de lipstick! en lippencil

 8. 21 juli 2015 / 18:37

  Die lipliner ziet er mooi uit zeg. Het pixelige viel mij trouwens niet op, totdat ik het las. Als ik de laatste twee foto's met elkaar vergelijk, dan lijkt de laatste inderdaad pixeliger dan de ander.

  • 22 juli 2015 / 19:05

   Dankjewel voor je feedback! Fijn dat ik niet de enige ben die het ziet, haha. Ik hoop dat het bij de komende artikelen opgelost is! X

 9. 21 juli 2015 / 19:08

  Tjeetje, je hebt wel leuke dingen gescoord, zoals de handcreme en ook de lipstick heeft een mooie tint, die je vast mooi zal staan…

  • 22 juli 2015 / 19:06

   Dankjewel! De lipstick ziet er zo mooi uit, kan niet wachten om 'm te gebruiken 🙂

 10. 21 juli 2015 / 21:13

  Wat een leuke beautyspulletjes heb je gekocht, zeg! Ik ben vooral heel benieuwd naar de lipstick van Manhattan. Hij ziet er veelbelovend uit. Fijn trouwens dat je ook even laat zien hoe de scrub eruit ziet, deze lijkt mij erg fijn!
  liefs

 11. 21 juli 2015 / 21:25

  Wat een fijne en mooie producten heb je gekocht. Leuk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge