Action haarproducten (voor krullend haar) | Low budget review

Hoi allemaal! Sinds ik vorige week een artikel schreef over mijn favoriete huidverzorging voor de vette huid heb ik de smaak weer helemaal te pakken wat betreft beauty-artikelen :-). Aan het einde van de zomer was mijn haar heel erg droog en beschadigd, ik was echt ten einde raad! Ik besloot wat nieuwe haarverzorging uit te proberen en ik wilde het eerst graag zo goedkoop mogelijk houden, dus ging ik naar de Action. Vandaag vertel ik jullie alles over mijn nieuwe Action haarproducten (voor krullend haar) in deze review, lees gauw verder als je benieuwd bent naar mijn bevindingen!

action haarproducten

Hair serum Care&Oil
Laten we beginnen met een product dat bij mij al langer favoriet is: Het haarserum van de Action! Ik gebruik regelmatig andere olies en serums voor mijn haar, maar ik kom toch altijd weer terug bij dit haarproduct. Het is namelijk een lekker dik serum dat je haar niet verzwaart en vettig maakt, maar wel glad en doorkambaar. Precies wat ik nodig heb met mijn krullen! Ik denk dat dit sowieso een heel fijn serum is voor droog haar. Ik gebruik dit serum altijd na het douchen op nat haar en daarna kam ik mijn haar nog even door. Ook gebruik ik dit serum om mijn natte krullen in model te kneden.

Hair&Body Cocoa Butter 
Ook kocht ik nog een soort kokosboter voor mijn haar, die je kunt gebruiken op zowel nat als droog haar. Dat leek me ideaal! Ik bracht dit product na het douchen aan op mijn natte haar en kamde mijn haar nog eens door. De volgende ochtend bracht ik nog een beetje van de kokosboter aan, maar het maakte mijn haar zo vet! Met het kokosmasker kan ik nu wel uit de voeten, maar aan deze boter kan ik niet wennen… Ik denk dat het gewoon veel te vet is voor mijn haar. Ik vond het zelfs een beetje plakkerig! Misschien dat deze boter wel goed werkt op dik haar en een grote krullenbos, maar voor mijn fijne, dunne krullen is het drie keer niks. Helaas! Gelukkig kan ik dit product ook nog gebruiken om mijn lichaam mee in te smeren, haha! In de winter heb ik altijd last van droge handen, misschien dat deze cocoa butter daar wel fijn voor is.

Leave in Kokos Treatment
Van een paar meiden op Instagram kreeg ik de tip om ook eens een kokosmasker te gebruiken voor mijn droge krullen. Ik heb dit nog nooit eerder geprobeerd, simpelweg omdat ik de geur van kokos helemaal niet lekker vind. Maar, mijn haar was echt zó van slag, dat ik alles wilde proberen om het te fixen :p. Toen ik het kokosmasker voor de eerste keer gebruikte, had ik veel te veel gebruikt en het niet goed uitgespoeld. Mijn haar was wel heel zacht, maar het leek ook heel erg vet (alsof ik al weken mijn haar niet had gewassen). Niet echt een succes. Ik merkte echter wel dat het mijn haar goed deed, dus gaf ik het masker nog een kans. Ik gebruik het masker nu na het wassen, spoel het goed uit en gebruik daarna nog conditioner. Na gebruik is mijn haar heerlijk zacht, maar niet vet! Bij dit haarproduct is het denk ik gewoon een kwestie van uitproberen welke hoeveelheid voor jouw haar werkt.

action haarproducten
Ik ben super blij met hoe mijn haar er nu uit ziet! Ik ga binnenkort wel weer naar de kapper, maar mijn haar is er alsnog veel beter aan toe dan een aantal maanden geleden. Gelukkig zijn de haarproducten van de Action allemaal heel betaalbaar, leuk om eens uit te proberen! 🙂 Zo probeerde ik begin dit jaar ook andere haarverzorging van de Action en die producten heb ik met liefde gebruikt. Helaas heb ik ze al tijden niet meer gezien in het schap! Een aantal jaar geleden schreef ik trouwens een uitgebreid artikel over fijne producten voor krullend haar, zouden jullie het leuk vinden als ik binnenkort een update schrijf? Ik heb namelijk een hoop nieuwe favorieten!

Welke haarproducten gebruik jij graag? Heb jij ook krullen?

4 Reacties

 1. 16 november 2018 / 07:32

  Wat een prachtige krullen heb je toch! Maar ik kan me voorstellen dat er in de verzorging wel veel tijd gaat zitten. Fijn om te horen dat je baat hebt bij het serum en het masker! Zo’n vet product zal inderdaad wel een kwestie zijn van ontdekken welke dosering bij jouw haar past. Fijn dat het op deze manier tóch goed werkt!

 2. 10 juli 2019 / 15:26

  Hey,
  Ik heb zelf ook krullen dus ik herken het probleem zeker. Ik heb van alles geprobeerd en heb nu eindelijk een product die werkt. Het is een redelijk goed product want ik heb toch wel na veel ervaring gemerkt dat de dure producten soms wel beter zijn. Ik gebruik daarom ook vaak kortingscodes om het zo betaalbaar te houden. Is misschien ook een handige tip!

  groet,
  Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge