Outfit | Leopard bumbag en minimalistische sieraden!

Hoi allemaal! Pfff, wat is het deze week koud hè? Ik vind het maar niks! 😉 Afgelopen weekend was het ook al heel koud, maar wel lekker zonnig: Perfect weer om outfit foto’s te maken! Het leek me wel weer eens leuk om een uitgebreid outfit artikel te schrijven, naast de outfit en kletsartikelen van de laatste tijd. Ik laat je mijn eerste écht winterse outfit van dit najaar zien en ik vertel je meer over een aantal van mijn nieuwe items, zoals mijn leopard bumbag. Kijk je mee?

leopard bumbag
Muts – Studio Anna Jirina (coming soon!) / Mantel – Vero Moda / Trui met trompetmouwtjes – Primark / Rokje – My Jewellery / Leopard bumbag – My Jewellery / Laarzen met sleehak – Van Haren

leopard bumbag
Het was zo ontzettend koud dat ik voor de eerste reeks foto’s lekker mijn jas aanhield :-). Gelukkig past de jas ook goed bij de outfit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje ben uitgekeken op deze jas van Vero Moda, ik heb hem al zo lang… Ik ben wel heel erg enthousiast over mijn nieuwe roze muts, hij is super schattig en heerlijk warm <3 De muts is binnenkort verkrijgbaar in mijn webshop, houd mijn sociale media kanalen even in de gaten!

leopard bumbag
Ik was al heel lang op zoek naar een leuk tasje met luipaardprint en die vond ik bij My Jewellery. Ik ben echt verliefd op dit tasje! Het leuke is dat je ‘m zowel als bumbag kan dragen, maar ook als schoudertasje – er zit namelijk ook een lang hengsel bij. Echt ideaal, want zo’n heuptasje vind ik niet bij iedere outfit even geslaagd en praktisch. Bij deze outfit vind ik de leopard bumbag echt een toevoeging, want mijn trui is best wel flets!

leopard bumbag
Hier kun je het tasje nog iets beter bekijken. Mijn rokje is toevallig ook van My Jewellery, die heb ik al een tijdje! In het najaar combineer ik ‘m graag met een warme trui en hoge laarzen. Ook in de lente kan dit rokje prima, zo had ik dit rokje ook aan tijdens mijn stedentrip naar Lissabon. Je kunt er eindeloos mee combineren en het glanzende stofje maakt hem net wat specialer, love it!

leopard bumbag
Dit kettinkje van Initial Jewelry hebben jullie vast al vaker voorbij zien komen op mijn blog. Ik ben de laatste tijd echt dol op minimalistische sieraden!

leopard bumbag
Deze oorbellen heb ik van mijn vriend gekregen voor mijn verjaardag. Ik ben er zo blij mee! Ik merk dat ik eigenlijk nooit meer zonder sieraden de deur uit ga, dus het lijkt me leuk om mijn sieraden verzameling uit te breiden. Kennen jullie het nieuwe sieraden merk Isabel Bernard al? Ik heb laatst even rondgesnuffeld tussen de dames sieraden en ik heb alvast wat items op mijn wishlist gezet ;-). Isabel Bernard heeft prachtige minimalistische sieraden in het assortiment, ik vind vooral de kettingen met subtiele muntjes en sterretjes heel mooi! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op zilveren sieraden, maar bij Isabel Bernard vind je ook rosé gouden en 14k gouden sieraden. Voor ieder wat wils! Nu maar hopen dat de Sint of de Kerstman dit leest… *hint*

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield

Ben jij ook dol op minimalistische sieraden?

6 Reacties

 1. 21 november 2018 / 08:43

  Wat een onwijs mooie outfit en prachtige foto’s ook! Ik vind jouw combinaties van kledingstukken en accessoires altijd zo leuk. Gaaf dat tasje erbij! Ik vind je jas trouwens ook erg mooi, ook al heb heb je hem al een tijdje.

 2. 22 november 2018 / 09:14

  Looking good girl! Vind het een superleuke herfst (stiekem al een beetje winter met deze kou) outfit, zo’n rokje zou ik ook nog heel graag toevoegen aan mijn garderobe!
  Simone onlangs geplaatst…Black Friday 2018 wishlistMy Profile

 3. 22 november 2018 / 13:39

  Die muts is zo leuk! Ik moet mijn mutsen collectie eigenlijk echt uitbreiden.
  laura onlangs geplaatst…SPICEYMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge