5 x Mijn beste beauty ontdekkingen van dit moment!

Hoi allemaal! De laatste tijd ben ik weer helemaal in to beauty, ik heb een heleboel nieuwe make-up favorieten verzameld. Ook op het gebied van haar- en huidverzorging test ik graag nieuwe producten, om jullie vervolgens te voorzien van een eerlijke review. Zo schreef ik eerder over anti acné producten en haarproducten voor droge en onhandelbare krullen. Vandaag deel ik mijn beste beauty ontdekkingen van dit moment, lees je mee?

beauty ontdekkingen

1. Schwarzkopf Professional BC Oil

Van haarolie kan je nooit genoeg hebben, tenminste, als je net als ik krullend haar hebt ;-). Ik zou niet weten wat ik zonder een goede haarolie moest! Het maakt mijn haar makkelijk doorkambaar en laat mijn krullen glanzen. Sinds kort heb ik de producten van Schwarzkopf Professional ontdekt en ik ben echt fan! De olie is niet te vloeibaar, maar juist lekker dik. Precies wat mijn krullen nodig hebben, want krullen komen bijna altijd vocht tekort. En hoe leuk is de verpakking?! Weer eens wat anders dan de standaard pompflacon, haha. Absoluut één van mijn beste beauty ontdekkingen van dit moment!

2. Real Techniques Beautyblender

Al jaren gebruik ik een neppe beautyblender om mijn foundation mee aan te brengen, ik vind dit zo fijn werken! Ik heb er de afgelopen jaren al een heleboel versleten, dus ik vond het wel tijd voor the real deal. Sinds ik de kwasten van Real Techniques heb ontdekt, snap ik de hype rondom dit merk wel. Ook over de beautyblender hoorde ik alleen maar goede verhalen, tijd om het zelf uit te proberen dus! En ja, ook ik ben om. De beautyblender van Real Techniques is super makkelijk in gebruik. Hij is heerlijk flexibel en zacht en de platte kant vind ik erg fijn als ik echt wil ‘plamuren’ ;-).

3. Bourjois Air Mat foundation

De laatste tijd heb ik weer foundation struggles. Soms is de kleur te licht of te donker en wanneer de kleur goed is, vind ik de textuur bijvoorbeeld niet fijn. Nu we richting het najaar gaan, wilde ik graag weer een dekkende foundation aanschaffen mét de juiste kleur. Om eerlijk te zijn is de Bourjois Air Mat foundation een oude favoriet, ik kan ‘m echt aanraden als je net als ik een vette huid hebt! Heb je een ander huidtype? Bij Notino kun je eenvoudig filteren op huidtypes, zodat je alleen de foundations te zien krijgt die geschikt zijn voor jou. Ik vind dit altijd heel fijn en overzichtelijk, want zo kan ik snel het enorme aanbod foundation van Notino bekijken!

4. Garnier Pure Active Peel-off masker

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben dol op maskers die ik van mijn gezicht af kan pulken ;-). Geen gedoe met washandjes en handdoeken en toch een schone huid! Normaal gesproken gebruik ik altijd neusstrips om mijn poriën te reinigen, maar dit masker van Garnier is toch ook wel heel fijn. Met een neusstrip kun je nooit je hele gezicht je bedekken, het masker kun je overal aanbrengen waar je wil! Na ongeveer 20-30 minuten is het peel off masker volledig opgedroogd en kun je ‘m van je gezicht trekken. Mijn huid is na gebruik heerlijk zacht en schoon! Het masker neemt zowel vuil als haartjes en mee-eters op.

5. L’Oréal Paris Elvive Total Repair Rapid Reviver

Sinds een aantal jaar ben ik groot fan van L’Oréal Elvive producten voor mijn haar, de variant voor krullen heb ik jarenlang gebruikt. Ik vind het leuk om te experimenteren met nieuwe producten en ik zag dat L’Oréal onlangs een nieuwe Total Repair conditioner heeft uitgebracht: Rapid Reviver. Van de oude Total Repair conditioner was ik al fan (rood met witte verpakking), omdat er veel proteïne in zit. Dat is super goed voor mijn breekbare krullen! Ook over deze nieuwe variant ben ik erg enthousiast. De conditioner is heel dik en verzorgend, het voelt meer aan als een balsem. Het product is lichtroze van kleur en de geur is heerlijk! Na gebruik zijn mijn krullen zacht en stevig.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Notino.nl

Wat zijn jouw beste beauty ontdekkingen van dit moment?

beauty ontdekkingen

5 Reacties

  1. 18 september 2019 / 07:47

    Ben wel benieuwd geworden naar die olie van Schwarzkopf Professional! Het einde van mijn huidige flesje olie begint namelijk in zicht te raken. Ik was al een tijdje (altijd? haha) ontevreden met met foundation en concealer, en heb daarom laatst ook een echte beauty blender aangeschaft. Ik merk hierbij wel écht het verschil met de neppers.
    Sanne onlangs geplaatst…Honfleur, Étretat & Fécamp: pittoreske pareltjes in NormandiëMy Profile

  2. 21 september 2019 / 14:47

    De Real techniques beauty blender vind ik ook geweldig!! Beste koopje die ik recent deed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge