5 Interieurwensen voor mijn toekomstige huis!

Hoi allemaal! Inmiddels is het alweer 1,5 jaar geleden dat ik verhuisde naar mijn nieuwe studio. Hoewel er voorlopig geen verhuizing op de planning staat, vind ik het altijd heerlijk om inspiratie op te doen. Op Pinterest kan ik echt wegdromen bij prachtige interieurs. Ik voeg ook regelmatig wat nieuws toe aan mijn eindeloze wishlist :p. In dit artikel deel ik 5 interieurwensen voor mijn toekomstige huis, want dromen mag altijd, toch?

toekomstige huis

1. Tuin op het zuiden

Oké, dit is niet echt een interieurwens, maar wel heel fijn: een tuin op het zuiden! Wie mij langer volgt weet dat ik echt een zomermens ben en dat ik bij elk zonnestraaltje buiten te vinden ben. Het lijkt me heerlijk om een tuin(tje) op het zuiden te hebben. En dan het liefst ook een beetje uit de wind, zodat ik ook in het najaar met een dikke jas aan in het winterzonnetje kan zitten. Ik moet zeggen dat ik nu al heel veel geluk heb met mijn tuin, waar je met 12(!) graden al lekker in de zon kunt zitten, omdat het er niet waait. Maar, helaas heb ik vanaf half september tot in het vroege voorjaar geen zon meer in mijn tuin. Een tuin op het zuiden staat dan ook zeker op mijn wishlist bij mijn toekomstige huis!

2. Visgraat vloer

Wat ook zeker op mijn interieur wishlist staat, is een visgraat vloer. Ik vind deze vloeren zo ontzettend mooi, stijlvol en tijdloos. Momenteel heb ik een laminaten vloer met houtlook, waar ik ook heel erg blij mee ben. Ik maak namelijk regelmatig flatlays voor mijn blog en Studio Anna Jirina en deze vloer is echt de perfecte ondergrond. Mijn laminaatvloer geeft mijn foto’s niet alleen een warme uitstraling, maar zorgt ook voor een signature look. Is een koele laminaatvloer meer jouw ding? In woonwinkels vind je allerlei soorten en kleuren laminaat, met verschillende dessins en reliëf. Laminaatvloeren doen zeker niet onder voor een houten vloer en zijn gemakkelijk schoon te maken, wat ik zelf echt een pluspunt vind.

3. Velvet bank

Regelmatig struin ik het internet af op zoek naar interieur inspiratie. In het voorjaar bestelde ik roze velvet eetkamerstoelen en sindsdien ben ik helemaal fan van velvet in mijn interieur. Een velvet bank staat dan ook hoog op mijn wensenlijstje, ik ben alleen nog niet helemaal uit over de kleur. Roze is natuurlijk helemaal mijn kleur, maar donkergroen of zwart vind ik bijvoorbeeld ook prachtig. Ik zie het al helemaal voor me in mijn toekomstige huis: een mooie visgraatvloer, gecombineerd met een prachtige velvet bank en een mooi vloerkleed! In dit artikel vind je 10 mooie velvet banken, mocht je ook gek zijn op velvet banken ;-).

4. Een schouw

Ik weet niet wat het precies is, maar ik ben echt dol op schouwen. In mijn vorige woonruimte had ik een mooie schouw en dat vond ik zo leuk! Een schouw is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ik kon er allerlei spulletjes op kwijt en in het midden had ik een grote spiegel neergezet. Mocht ik verhuizen, dan zou het zeker leuk zijn als mijn toekomstige huis een mooie schouw heeft. Een marmeren schouw zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn, maar wellicht is dat iets te ambitieus ;-).

5. Inloopkast

De droom van bijna iedere vrouw: een inloopkast! Ik heb niet eens ontzettend veel kleding, maar een inloopkast staat zeker op mijn wensenlijstje. Al is het maar om mijn kleding goed op te kunnen bergen en mijn nieuwste kledingstukken en accessoires een speciaal plekje te geven. Daarentegen heb ik wel een hele hoop schoenen, jassen en tassen, die ik nog amper kwijt kan. Ik kan nu al niet wachten om mijn inloopkast in te richten, haha! Ondertussen droom ik nog even weg bij mooie inloopkasten op Pinterest… 😉

Hoe ziet jouw toekomstige huis eruit?

toekomstige huis

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge