10 x De allermooiste WordPress thema’s onder €60!

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien wel weten lanceerde ik vorige week de vernieuwde versie van Studio Anna Jirina. Wekenlang struinde ik het internet af, op zoek naar mooie en praktische WordPress templates voor mijn website. Ik heb een hoop templates opgeslagen in mijn favorieten, die zowel geschikt zijn voor blogs als webshops! Het leek me leuk om de mooiste WordPress thema’s met jullie te delen. Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

wordpress

1. The XO Theme
 – €35,09
Het XO Thema is een perfect voorbeeld van hoe mooi een minimalistische website kan zijn. Bij de meeste thema’s kun je de kleuren zelf aanpassen, maar ik moet zeggen dat zo’n eenvoudige uitstraling ook wel wat heeft. Daarnaast heeft het XO thema ook allerlei handige ingebouwde features, zoals een ‘Shop my favourites’ widget, waarmee je je WordPress blog kunt optimaliseren voor affiliate marketing.

wordpress

2. Poise Theme – €24,98
Ook het Poise thema behoort absoluut tot mijn favorieten. Dit thema is niet alleen mooi, maar ook praktisch! Zo kun je bijvoorbeeld een widget invoegen waar lezers zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief. Ook de categorieën boven de blogposts zijn efficient, hier kun je veel kanten mee op. Daarnaast zijn er veel aanpassingen mogelijk binnen dit WordPress thema!

wordpress thema

3. Jasmine Theme – €59,29
Ik ben dol op vrouwelijke, frisse lay-outs, zoals het Jasmine thema. Als ik aan een blog denk, dan zie ik zo’n soort lay-out voor me. Ik ben dol op roze, hoewel je dit natuurlijk kunt aanpassen, en de eenvoud van dit template. Ook de sidebar vind ik er super verzorgd uitzien! Het enige nadeel is dat dit thema misschien niet heel veel ingebouwde features heeft, maar veel kun je ook zelf toevoegen.

etsy thema

4. Pippa theme – €65,65
Je ziet het misschien niet meteen, maar het Pippa thema heb ik gebruikt voor Studio Anna Jirina 2.0! Toen ik hem kocht was ‘ie in de sale, ik zie nu dat hij iets duurder is dan 60 euro. Sorry voor de clickbait ;-). Het Pippa thema heeft ontzettend veel mogelijkheden en is absoluut geschikt voor een zakelijke website of webshop! De blog staat centraal, maar het is ook mogelijk om een portfolio pagina en een shop aan te maken. Het Pippa thema is ready to use als het gaat om WooCommerce, dat was voor mij ook een belangrijke eis. Ook is dit thema geoptimaliseerd voor affiliate marketing, iets waar ik meer mee wil gaan doen op Studio Anna Jirina.

Wil jij een professionele WordPress website of webshop?

Ik kan je helpen bij het installeren en customizen van je WordPress thema naar jouw huisstijl. Ook kan ik je helpen overstappen van je huidige platform naar WordPress. Hier kun je alle pakketten voor het laten maken van een WordPress website bekijken.

wordpress thema

5. La Mode Theme – €32,71
In eerste instantie twijfelde ik tussen het Pippa thema of het La Mode thema. Beide waren goede kanshebbers voor Studio Anna Jirina! Het La Mode thema heeft namelijk ook de mogelijkheid om een webshop aan te maken, alleen miste ik een ingebouwde portfolio pagina. Ook de ‘Shop my favourites’ widget vind je terug in dit thema, evenals de nieuwsbrieven widget. Daarnaast vind ik La Mode heel erg overzichtelijk! Dit is echt een perfect WordPress thema voor bloggers die een webshop willen starten.

Note: Ik schrijf dit artikel vooruit, dus ik weet niet of het nog zo is als jullie dit artikel lezen, maar het La Mode thema is in de sale! En flink ook, je krijgt zo’n 20 euro korting. Overigens heeft Etsy regelmatig mooie WordPress templates in de sale. Ik kan je echt aanraden om een aantal favorieten op te slaan en af en toe even te kijken of ze afgeprijsd zijn, want dat bespaart je echt veel geld!

etsy

6. Marigold theme
 – €17,80
Het Marigold thema trok vooral mijn aandacht door de header met marble effect. Echt een typisch blog logo, ik houd ervan! 😉 Het Marigold thema maakt het mogelijk om een heleboel social media kanalen toe te voegen, kijk maar eens helemaal rechtsboven in de lay-out! Ook het Marigold thema bevat een hoop handige features voor bloggers.

wordpress

7. Milan theme – €29,39
Het Milan thema is een minimalistisch WordPress thema, waarbij je de mogelijkheid hebt om een webshop aan te maken. Ik weet niet wat het is, maar na al die jaren heb ik nog steeds een zwak voor dit soort traditionele blog lay-outs. Iets met nostalgie, laten we het daar maar op houden ;-).

blush wordpress theme

8. Blush Co – €59,29
Nog een vrouwelijke, roze lay-out waar ik helemaal verliefd op ben: het Blush thema! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar op mijn MacBook ziet dit thema er echt prachtig uit. De kwaliteit is goed en de pagina’s zijn mooi breed. Daarnaast bevat ook het Blush thema allerlei handige widgets, die je zelf kunt aanpassen. Ik ben fan!

celine
9. Celine Theme – €22,25
Het Celine thema is een prachtig minimalistisch thema met veel opties. Wil jij meer doen met affiliate marketing? Dan is dit thema echt perfect voor jou! Daarnaast is dit thema echt heel low budget, zeker voor de mogelijkheden die je krijgt. Het Celine thema is een tijdloos WordPress thema waar je niet snel op uitgekeken raakt!

cashmere

10. Cashmere Theme – €49,88 

Tot slot wil ik het Cashmere thema nog graag met jullie delen, dit thema heeft echt mijn hart gestolen! Ook dit thema is WooCommerce ready en voorzien van allerlei handige features, zoals een ‘Shop the post’ widget onder je blogposts. Daarnaast is het mogelijk om de lay-out van de blogposts te veranderen. Het Cashmere thema is een prachtig, stylish thema, geschikt voor verschillende blog niches.

Na het schrijven van dit artikel, krijg ik meteen zin om aan de slag te gaan met de lay-out van Annajirina.nl. Een van mijn blog doelen voor 2019 is namelijk het aanpassen van mijn lay-out, maar daar ben ik helemaal nog niet aan toe gekomen. Maar goed, nu is ook niet het moment. Ik heb immers al vierkante oogjes dankzij mijn nieuwe website, haha! 🙂 Het is in ieder geval leuk om inspiratie op te doen, hopelijk heb jij ook wat nieuwe ideeën opgedaan dankzij mijn artikel.

Disclaimer: Dit artikel is een paar weken geleden geschreven en ingepland, daardoor kunnen de actuele prijzen van de thema’s afwijken.

Welk WordPress thema spreekt jou het meest aan?

wordpress

6 Reacties

  1. 26 juli 2019 / 10:30

    Mooie thema’s! Ik heb er zelf eentje van Pipdig gekocht toen ik net begon. Ondertussen al vaak geswitcht maar ik kom toch altijd terug bij de Pipdig uit omdat je er heel veel zelf aan kan aanpassen 🙂
    Irene onlangs geplaatst…Elke maand een zelfhulpboek.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge