blogger sale

Blogger sale aankoopjes! | Outfit

Alweer ruim een maand geleden – die dag was het nog prachtig weer *snik* – ging ik samen met mijn moeder naar een blogger sale in Groningen. Hier verkochten een aantal bloggers hele toffe fashion items die ze zelf niet meer wilden hebben. Ik ben dol op dit soort events, omdat je vaak unieke items kunt scoren die niet meer te koop zijn! Ik ging er vandoor met een super warme sjaal met print en een rok met fringes, kijk je met me mee?

blogger sale
Op de dag dat we deze foto’s maakten was het helaas geen mooi weer… Het regende gelukkig niet, maar het was koud, grauw en het waaide heel erg hard. Dat kun je ook wel zien op de foto hierboven, waarbij ik me helemaal in mijn sjaal heb gewikkeld, haha! Deze sjaal is ideaal als poncho :p Omdat ik nog niet iedere dag mijn winterjas aan wil, draag ik deze sjaal nu steeds vaker voor extra warmte. Hij is origineel van Zara, maar ik heb hem op de blogger sale gescoord voor minder dan 5 euro!

blogger sale
We maakten foto’s in een natuurgebied vlakbij het huis van mijn ouders, in de – jawel – Kropswolderbuitenpolder. Hier ligt een lang fietspad, naar de stad Groningen toe, maar je kunt ook afslaan naar het Zuidlaardermeer. In de zomer is dat goed te doen, maar nu waag ik me er niet aan :p Als het niet bewolkt is kun je vanaf het fietspad trouwens een deel van Groningen zien liggen, wat ik altijd heel bijzonder vind, omdat het zo’n 10 km verderop is.

blogger sale
Deze rok met fringes kocht ik voor slechts 10 euro over van LuxBlog, ik vind ‘m zo tof! Ik moet eerlijk zeggen dat ‘ie wel een tijdje in de kast geeft gelegen, omdat ik niet zo goed wist hoe ik het moest combineren. Hij was voor mij ook wel aan de lange kant, dus heb ik hem geknipt, haha! Ik ga hem denk ik nog een stukje korter knippen, tot net boven de knie. Dat vind ik meer bij mij passen, omdat ik niet zulke lange benen heb. Zeker met een panty eronder vind ik het wel mooi als rokken boven de knie zijn!

blogger sale
De laatste tijd draag ik steeds vaker nepnagels. Hier droeg ik een setje van Primark. Op de foto’s lijken ze heel nude, maar in het echt zijn ze meer roze. Ik moet zeggen dat ik de nepnagels van het Kruidvat een stuk fijner vind, maar in ieder geval leuk om hier meer mee te experimenteren! :-).

blogger sale
Wisten jullie dat ik ruim een jaar (of misschien wel langer) geen oorbellen heb gedragen? Ik weet niet waarom, maar ik was er ineens zo klaar mee! Vroeger droeg ik altijd van die lange, extreem aanwezige oorbellen. Knopjes vond ik nooit bij mij passen, dus toen droeg ik maar gewoon niets – als middenweg :p Laatst was ik gezellig met Kim in Groningen, we maakten outfit foto’s en hebben ook nog een beetje geshopt. Ik had ineens zin om weer een setje oorbellen te kopen, bij Six kocht ik een setje van 3, met onder andere deze roze marble knopjes.

blogger sale
Deze schoenen hebben jullie waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen op mijn blog of Instagram. Het zijn eigenlijk simpele leren schoenen, maar de print en de hoge zool maken ze speciaal. Het nadeel is wel dat ik ze niet kan dragen zonder mijn hielen te beschermen, het zijn helaas niet mijn meest comfortabele schoenen!

blogger sale
Tijdens het fotograferen kwam de trein ook nog gezellig langs, haha. Mijn rode jas hebben jullie inmiddels ook al vaker gezien, hij blijft favoriet! Helaas wordt het wel steeds kouder, ik ben bang dat ik ‘m binnenkort maar moet opbergen. Ik wilde ook graag mijn shirt laten zien, die heeft hele bijzondere mouwen – met strikjes! Maar het was echt veel te koud om mijn jas uit te doen, dus die houden jullie van me te goed ;-).

Jas – Primark / Sjaal – Blogger Sale / Rok met fringes – Blogger Sale / Schoenen – Stardust / Tasje – Forever21 / Oorbellen – Six

Ben jij weleens naar een blogger sale (of een soortgelijk event) geweest? 

15 thoughts on “Blogger sale aankoopjes! | Outfit

  1. Leuke outfit! Ik houd ook echt van sjalen die je helemaal om je heen kunt wikkelen, haha. Toen ik nog colleges had, gebruikte ik ze ook vaak als deken!

  2. Toffe items heb je gescoord bij de blogger sale. Die sjaal ziet er echt lekker warm uit, net een dekentje :). Vind het printje ook leuk!

  3. I see you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you
    can earn additional bucks every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative
    FirstJacquie onlangs geplaatst…FirstJacquieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge