OUTFIT OF THE DAY | OBSESSED WITH RED AND FLOWERS!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Iets meer dan een week geleden maakte ik weer wat outfitfoto’s met mijn moeder, omdat ik heel graag mijn nieuwe laarsjes met rozen aan jullie wilde laten zien! Natuurlijk droeg ik weer mijn rode jas – ik ben er nogal obsessed door – die jullie al vaker in een outfitpost voorbij hebben zien komen, hopelijk zijn jullie er nog niet zat van? 😉 Het was die dag prachtig weer, de allerlaatste nazomerdag die we hebben gehad *snik*, perfect dus om foto’s te maken. Kijk je mee naar mijn outfit?

outfit
De eerste locatie waar we foto’s maakten was een soort klein hofje waar een aantal appartementen gevestigd zijn. De lichtval is prachtig, het lijkt wel zomer! Toch bleek het niet ideaal voor outfitfoto’s, omdat we vaak last hadden van gekke lichtvlekken, waardoor niet alle details goed zichtbaar waren.

outfit
We besloten richting de Prinsentuin te lopen, de achtertuin van het Prinsenhof, een gebouw uit de 11e eeuw. De tuin werd in 1626 aangelegd in opdracht van stadhouder Willem Frederik en zijn vrouw Albertine Agnes. Toen wij de foto’s maakten was er ook een bruiloft. Wat een prachtige plek om te trouwen! Er is overigens ook een kleine horecagelegenheid in de Prinsentuin, de zogenoemde ‘theeschenkerij Prinsentuin,’ die zien jullie straks.

outfit
Ik heb de laatste tijd echt een ding met rood, bloemenprint en roosjes, haha! Valt het op? 🙂 Juist deze details maken de outfit naar mijn idee een stuk leuker, omdat de outfit zelf vrij simpel is. Zwart en rood zijn eigenlijk de enige kleuren!

outfit
Om de outfit iets spannender te maken draag ik een t-shirt met een open rug en daaronder een bh met een super mooie kanten achterkant. Ik vind dit echt een heel tof detail, ondanks dat het blauw totaal niet in het kleurenpalet past haha, dat zie je toch niet als ik mijn jas aan heb ;-).

outfit
Ik ben echt helemaal weg van mijn rokje die ik in Split kocht. Hij is gewoon van de New Yorker, maar doordat ik ‘m op vakantie heb gekocht is hij voor mij extra speciaal. Ik heb ook nog niemand gezien met dit rokje – oké, behalve mijn vriendin Kristina dan haha, hoe toevallig is dat?!

outfit
Mijn laarsjes van Van Haren konden ook niet ontbreken in deze bloemige outfit. Wellicht heb je ze al voorbij zien komen op mijn Instagram? Ik ben er echt helemaal verliefd op en ik krijg er regelmatig vragen over. Zo leuk! Ze zijn dus gewoon van Van Haren. Echte eyecatchers wat mij betreft, niet iets wat ik dagelijks zal dragen maar dat maakt ze juist bijzonder. Ze geven een all black outfit bijvoorbeeld net een meer speelse touch, love it! <3

outfit
Hoe schattig is dit?! Bij dit huisje kun je drankjes, hapjes en kleine lunchgerechten bestellen, wat ze vervolgens naar je toe brengen. Er is namelijk een klein grasveldje met allemaal tafels en stoelen. Helaas is de Prinsentuin gesloten vanaf oktober tot, geloof ik, april. Ik weet trouwens niet zeker of je de tuin ook niet meer kan bezoeken, maar de Theeschenkerij is in ieder geval wel gesloten in het najaar. In de zomer is dit echt een fijne plek om even tot rust te komen, je merkt namelijk helemaal niet dat je in de binnenstad van Groningen bent!

outfit
Prachtig die najaarszon. Helemaal aan het einde van de dag is het licht zó mooi! Overigens was het wel lastig om hier goede outfitfoto’s te maken, daar had ik me een beetje op verkeken. Ook hier hadden we last van lichtvlekken en tegenlicht. Ik heb dus heel veel met de instellingen gerommeld en volgens mij zijn de foto’s ook een beetje pixelig geworden. Mijn camera pakt de kleuren rood en donkerrood namelijk echt slecht, weten jullie misschien hoe dat komt? Kan ook zijn dat ik gewoon een nieuwe moet hoor, ik heb al bijna 5 jaar een spiegelreflex voor beginners en ik heb er al zo’n 15.000 (blog)foto’s mee gemaakt…

outfit
Jas – Primark / Choker – Pull & Bear / T-shirt – Bershka / Rokje met geborduurde bloemen – New Yorker / Laarsjes met rozen – Van Haren

Ben jij ook zo dol op bloemen(print)? Ben jij weleens in de Prinsentuin geweest?

18 Reacties

 1. 11 oktober 2017 / 07:15

  Wauw, wat een prachtige outfit! Ik ben helemaal weg van dat rokje en van je schoenen. Die rozendetails zijn zó mooi! En wat een leuke plek is het Prinsenhof! Echt een perfecte plek voor outfitfoto’s zo te zien!
  Romy onlangs geplaatst…Je passie vinden in 4 stappenMy Profile

 2. 11 oktober 2017 / 10:29

  Prachtige locatie zeg! En vind je outfit ook heel leuk, vooral dat de roosjes terugkomen in je laarsjes en de kleur rood!

 3. 12 oktober 2017 / 12:15

  Die schoenen zijn echt geweldig! De prinsentuin, moet altijd een beetje lachen als ik daarom denk. Ik had namelijk in m’n eerste jaar van de pabo een ‘speurtocht’ door de stad heen om de stad een beetje te leren kennen. Toen hadden we dus ook een opdracht in de prinsentuin. Wie komt daar opeens aanlopen: prinses Beatrix. Echt su-per grappig, want dat hadden we totaal niet verwacht. Nu denk ik altijd daar aan als ik langs de prinsentuin ga!
  Jolet onlangs geplaatst…Een nieuwe canvas van CanvasCompany.nlMy Profile

 4. 18 oktober 2017 / 22:54

  Deze look zag ik eerder al bij je op instagram en vind het zo ontzettend mooi staan. Rood staat je prachtig en ik hou ook van die combinatie met zwart. En dat licht.. inderdaad prachtig!
  Josine onlangs geplaatst…bye bye bad hair dayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge