MLBB #100 | NACHTRITME, DAGJE SHOPPEN EN NOORDERZON!

Hoi allemaal! Vandaag staat alweer de 100e editie van ‘My Life Besides Blogging’ voor jullie klaar. Ik heb jullie dus al 100 keer een kijkje gegeven in mijn leven door middel van dit artikel! Kan jij het geloven? Nou, ik in ieder geval niet ;-). Daarvoor deelde ik mijn belevenissen altijd in een ‘photo diary’, dus kun je nagaan hoe lang ik dit al doe… Ook vandaag heb ik jullie weer van alles te vertellen. Zo heb ik allerlei leuke kleding geshopt, ben ik naar Noorderzon geweest en heb ik eindelijk een toffe hotspot bezocht! Lees je weer gezellig mee?

noorderzon1
In de vorige ‘MLBB’ vertelde ik dat ik met mijn moeder op een rommelmarkt ging staan. En zo zaten we erbij, haha! We hebben nog redelijk wat verkocht, en het was natuurlijk ook gewoon gezellig.

25.png
Die avond ging ik weer terug naar Groningen, want er stond een stap avondje op de planning! Dat heb ik lang niet meer kunnen doen vanwege mijn werk en ik had er eerlijk gezegd ook niet de energie voor. Dat maakte ons avondje extra leuk en speciaal! <3

2
Vrijdag ging ik weer naar de dierenarts met Lexie. Hij heeft namelijk nog steeds last van een blauw oogje, hij heeft een hoornvliesbeschadiging. Hij was ZO bang! Ik kon zelfs een stukje spinazie tegen hem aan drukken en hij bewoog niet eens. Vol goede moed ging ik naar huis met oogzalf en pijnstilling, wat ik een week heb gebruikt. Helaas heeft het niet geholpen. Ik heb besloten om het nu verder aan te kijken, aangezien zo’n beschadiging met de tijd kan verdwijnen en ik het heel erg sneu vind om Lexie elke week maar weer vol te stoppen met allerlei medicijnen. Hij is gelukkig nog gezond, eet goed, goed op gewicht en lijkt er verder geen last van te hebben!

5
Zaterdag waren mijn ouders in de stad en spraken we gezellig ergens af om koffie te drinken.

28
Die nacht werkte ik, en zondag was het weer prachtig weer. Ik sleepte mezelf uit bed om samen met een vriendin naar Noorderzon te gaan, het was immers alweer de laatste dag! En dat het Noorderplantsoen ongeveer mijn voortuin is maakte het ook wat makkelijker ;-).

4
We hebben heerlijk in het zonnetje gezeten en genoten van allerlei lekkere hapjes. Al die leuke eetkraampjes konden we maar moeilijk weerstaan, haha! De theetuin zag er ook zo ontzettend leuk uit, dat ik er wel een foto van moest maken. Toch jammer dat Noorderzon alweer voorbij is!

26
Op zo’n festival-achtige locatie is eten natuurlijk altijd duur, dus besloten we het centrum in te gaan voor een flinke portie nacho’s <3 Alsof we nog niet genoeg hadden gegeten op Noorderzon, haha…

16
Ik maakte de afgelopen week een gezonde salade met allerlei dingen die ik nog in huis had, zo lekker!

11
Ook schreef ik een review over de marble kwasten van de Primark. Heb jij het artikel al gelezen?

13
Ook lakte ik mijn nagels weer eens. De laatste tijd schoot dat er vaak bij in! Ik koos voor een paars-achtige tint van P2.

12
Vorige week was het weer een aantal dagen prachtig weer. Ik pakte een terrasje met een vriendin voordat ik moest werken.

14
Ook bestelden we sushi! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet een mega sushi lover ben, maar zo op z’n tijd vind ik het best lekker. Ik behoor in ieder geval niet tot de groep mensen die dit elke dag wel zou kunnen eten, haha.

17
Als ik zo de foto’s van de afgelopen twee weken bekijk heb ik nog aardig vaak in het zonnetje gezeten, haha! Deze foto heb je misschien al gezien op mijn Instagram.

23
Ook maakte ik zalm met groentestoof, dit is echt een favoriet van de laatste tijd! Ik schreef vorige week toevallig een artikel over mijn favoriete receptjes van de week, misschien vind je dat ook leuk om te lezen?

7
Afgelopen vrijdag gingen we weer eens buiten de deur lunchen, dat blijft toch echt een favoriete bezigheid haha. Ik koos voor de veggie bowl, het was net zo lekker als dat ‘t er uit ziet!

6
Feliz Fine Food is een van mijn favoriete plekjes om wat te drinken, omdat er zo’n leuk tuintje bij zit! Helaas kon je echt merken dat het einde van het seizoen nadert, de tafeltjes waren vies en kaal en overal lag blad. Hm, beetje jammer!

15
De laatste tijd ben ik ook weer helemaal into Instagram, ik vind het zo leuk om daar leuke foto’s voor te maken! Poseren op straat is en blijft toch wel awkward haha, ik ben ook geen natuurtalent, maar ach. Je moet doen wat je leuk vindt, toch? :p

8
Daarna dronk ik een cappuccino bij Bakkerij Blanche, een van mijn favoriete plekjes in Groningen! Hierna kwam Kristina gezellig eten (we hadden elkaar weer echt te lang niet gezien!) en de rest van het weekend was ik weer een beetje van de radar verdwenen vanwege werk! Ik zat weer helemaal in het nachtritme en heb overdag niet veel nuttigs kunnen doen. Ik heb maar gewoon geaccepteerd dat het elke keer zo gaat, zeker als ik meerdere nachten werk. De afgelopen week heb ik er 3 gewerkt.

IMG_2244
Ik schreef een artikel over (wederom) matte lipproducten van de Primark. Ik kan je alvast verklappen dat ik er super enthousiast over ben! Beide kleurtjes draag ik heel vaak.

22
Eergisteren was het tijd om te shoppen, niet dat ik nou zoveel geld heb (ik moet echt een extra baantje erbij gaan zoeken, lol), maar ik had er zoveel zin in! En ik had ook echt wel wat nieuws nodig. Bij Pull & Bear paste ik dit setje en ik vond het zo leuk staan <3 De broek heb ik helaas wel teruggebracht, grijs is toch niet een kleurtje voor mij en ik vind zo’n model broek best lastig te combineren! Ik heb ‘m online besteld in het zwart, met ook witte streepjes, ik denk dat dat beter bij mij past. Maar in combinatie met de roze trui vind ik deze grijze broek wel heel erg leuk, hmm…

19
We dronken koffie bij Little Lovely Living, een hele toffe hotspot in Groningen. Je bent het vast weleens tegengekomen op een blog of op Instagram! Ik was er nog nooit geweest terwijl ik in Groningen woon, shame on me

20
We maakten dus gelijk wat foto’s! <3

10
Die avond at ik gezellig bij een vriendin en knuffelde ik met haar cavia’s. Die had ik ook alweer een tijdje niet gezien! Zo raar om iemands anders cavia’s te knuffelen haha. Het voelt zo anders aan dan de mijne! Die met krulletjes is ook echt te cute <3

24
Ik kocht onder andere twee jassen, oeps… Gevalletje ik kan ECHT NIET kiezen. Zouden jullie een shoplog willen zien van mijn aankopen van maandag? Zo ja, dan volgt er gauw een shoplog. Houd ook mijn Instagram in de gaten voor een aantal sneak peaks :-)!

Heb jij de laatste tijd nog lekker geshopt?

7 Reacties

 1. 6 september 2017 / 07:57

  Oeeh die nachos zien er erg goed uit! Mooi kleurtje draag je op je nagels ook. Zelf ben ik gister even de stad in geweest waar ik studeer en heb ik een nieuw bandje voor mijn Cluse horloge gekocht!
  Kim onlangs geplaatst…Back To School TagMy Profile

 2. 6 september 2017 / 09:23

  Oeh die grijze broek vind ik juist veel leuker als de zwarte, hihi. Nou ben ik persoonlijk ook meer een fan van lichte kleuren, dus zwart draag ik vrijwel niet 🙂 Je mauve kleurige truitje vind ik je ook prachtig staan! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…De leukste budget tasjes van Aliexpress + linkjesMy Profile

 3. 6 september 2017 / 10:17

  Die jassen! Zijn echt onwijs mooi volgens mij! Jammer dat je die broek hebt teruggebracht, ik heb ‘m ook in dat kleurtje maar dan van Stradivarius en vind het echt een superfijne afwisseling tussen al mijn donkere broeken. Hopelijk gaat het snel beter met Lexie.. zo zielig!
  Simone onlangs geplaatst…Hotspot: Sissy-Boy Daily (High Tea)My Profile

 4. 6 september 2017 / 11:46

  Leuke foto’s, zoveel lekker eten! Vind die jassen ook erg leuk, vooral de rode :D.

 5. 6 september 2017 / 15:25

  Zo grappig om te zien dat je bij alle plekjes in groningen komt die ik ook ken. Little lovely living is zo leuk, trouwens!
  Jolet onlangs geplaatst…Ketting van Names4everMy Profile

 6. 6 september 2017 / 17:56

  Zo te horen heb je een leuke week gehad tussen het werken door. Lijkt me best pittig, zo’n baan tot in de vroege uurtjes! Wat staat die outfit met de gestreepte broek je leuk. Maar ik weet zeker dat de zwarte broek je ook geweldig zal staan. Die fluffy jas is trouwens ook echt geweldig. Ik ben heel benieuwd naar een shoplog. En wat leuk dat je de smaak weer helemaal te pakken hebt met Instagram! Ik vind poseren op straat ook altijd wel een dingetje, maar het levert wel vaak de leukste foto’s op als je een mooi fotogeniek plekje op straat vindt 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Dream BIG | Waarom je best groot mag dromen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge