VICHY DERMABLEND FOUNDATION REVIEW

Wat betreft foundation ben ik de laatste tijd steeds kritischer geworden. In het najaar gebruik ik graag een hoog dekkende foundation, maar ik wil wel dat het fijn aanvoelt op mijn huid en natuurlijk oogt. Ik heb best wel wat ‘last’ van oneffenheden en plekjes in mijn gezicht, daarom ben ik altijd benieuwd naar een foundation die deze goed bedekt. De Vichy Dermablend foundation is er zo eentje, kijk je mee naar mijn review?

vichy dermablend
De Vichy Dermablend foundation is een foundation die de kleur van je huid corrigeert en egaliseert. De foundation is geschikt voor alle huidtypen, wat altijd een beetje gevaarlijk is voor mij, omdat ik een hele vette huid heb. De foundation bevat 30 ml en ook zit er SPF 35 in, dat is super goed, want ook in de winter moet je je gezicht beschermen tegen (zon)licht!

vichy dermablend
De foundation belooft maar liefst 16 uur te blijven zitten, wow! Klinkt ideaal voor mijn nachtwerk ;-).

vichy dermablend
Ook belooft de foundation imperfecties minder zichtbaar te maken, wanneer je hem een langere tijd gebruikt. Dus: Je eigen huid wordt er ook beter van. De foundation is hypo-allergeen en bevat geen parfum en parabenen. Salicylzuur verbetert de huidkwaliteit en eperuline heeft een kalmerend effect. Klinkt goed!

vichy dermablend
De ingrediënten van de foundation.

vichy dermablend
De juiste kleur vinden is super lastig, zeker omdat ik nu op vakantie ben en ook wel eens onder de zonnebank ga. Toen ik dit artikel schreef was mijn huid aan de lichte kant en dus koos ik voor de kleur 15 Opal.

vichy dermablend
De foundation heeft een draaidop. Ik vind een foundation met een pompje altijd sneller en handiger werken, maar het nadeel daarvan is dat je het product vaak niet helemaal op kunt maken.

vichy dermablend
Tijd voor de test!

vichy dermablend
Wow, die dekking!!!

foundation
De foundation helemaal uitgesmeerd op mijn hand.

foundation
Voor het aanbrengen van de foundation gebruik ik een herontdekte favoriet, namelijk de buffer brush van Etos. Na verloop van tijd is deze kwast veel zachter en soepeler geworden. Soms moet je een product gewoon even de tijd geven, haha!

foundation
Mijn huid zonder foundation. Ik had trouwens net mijn wenkbrauwen geëpileerd, vandaar dat het zo rood is in dat gebied. Maar dat is wel het perfecte moment om deze foundation te testen!

foundation
Zoals je ziet is deze foundation super licht voor mij, maar op de een of andere manier kan het wel! Dat heb ik de laatste tijd dus vaak, waardoor ik soms niet meer weet welke kleur nou bij mij past. Maar goed, de dekking van de Vichy Dermablend foundation is echt fantastisch! Wel laat hij mijn huid nog meer glimmen, hij geeft geen matte effect.

foundation
De complete look met de Vichy Dermablend foundation. Wauw, wat ben ik enthousiast over deze foundation! Mijn huid lijkt wel gephotoshopt haha, love it. Toch vind ik het heel erg natuurlijk ogen! Op mijn lippen draag ik trouwens een lipstick van Make-up Revolution, klik hier voor de review.

foundation
Ja, de Vichy Dermablend foundation is een nieuwe favoriet. Ik kan hem je zeker aanraden als je net als ik dol bent op een hoog dekkende foundation (in het najaar)! De kleur is nog wel een dingetje, nu ik terug ben van vakantie zal hij veel te licht zijn. Altijd lastig, het blijft toch een gok.

Als ik over een tijdje weer wat lichter ben ga ik hem zeker weten heel vaak gebruiken, ik ben ook heel benieuwd of de vlekjes op mijn huid minder worden. Ik ga jullie daar in de winter zeker weten nog een update over geven! Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb opgemerkt is dat mijn vette huid nog vetter lijkt door deze foundation. Ik kan er bijna niet tegen poederen, haha! Daardoor blijft hij bij mij ook geen 16 uur mooi, maar de dekking is nog steeds goed aan het einde van de dag! Hopelijk is mijn huid in de winter dan ook wat minder vet.

De Vichy Dermablend foundation kost nu 17,95 euro

Dit product heb ik ontvangen van een PR-bureau 

Welke foundation is momenteel jouw favoriet? Houd jij ook van hoog dekkende foundations in het najaar?

vichy dermablend

7 Reacties

  1. 28 oktober 2017 / 10:31

    Ziet er goed uit 🙂 Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Het enige waar ik over twijfel is dat hij niet matte is, dat is voor mij wel een must.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge