RIMMEL PROVOCALIPS 200 I’LL CALL YOU

Ik ben dol op Rimmel London, ik heb verschillende lipsticks van het merk. Toen ik begin mei op de BeautyGloss Party was kon je daar gratis een Rimmel Provocalips krijgen in een kleur naar keuze, als je meedeed met een actie op Instagram. Nou, dat hoef je mij geen twee keer te vertellen! Ik koos voor de kleur 200 I’ll Call You en vandaag lees je mijn review er over. Benieuwd? Lees dan gauw mee!

 

Het lipproduct bestaat uit twee delen: Een lipgloss aan de ene kant en een topcoat aan de andere kant. Door de topcoat zal de lipgloss niet afgeven (ofwel kiss-proof, vandaar de mondjes op de huls!) en ook beloofd hij wel tot 16 uur lang te blijven zitten. Ook is de kleur super intens, goed gepigmenteerd. Dat klinkt veelbelovend! De lipgloss is mooi vormgegeven, de mondjes maken hem vrolijk en herkenbaar.

 

Hier zie je de kant van de lipgloss, een mooie, oudroze kleur.

 

De Provocalips heeft aan beide kanten een sponsapplicator, waardoor je de gloss heel precies kunt aanbrengen. Ik vind dat altijd erg fijn werken!

 

Hier heb ik de lipgloss en de topcoat naast elkaar geswatcht. Ik moest veel moeite doen om de gloss van mijn hand te krijgen, hij zat echt muurvast. Beide producten voelen niet plakkerig aan, erg prettig.
Dan de kleur op mijn lippen. Wauw, wat is hij goed gepigmenteerd! De kleur is echt prachtig. De sponsapplicator van de topcoat is wel al helemaal roze, misschien moet ik wachten met aanbrengen tot de gloss volledig opgedroogd is. Na het aanbrengen van de topcoat geeft de lipgloss niet meer af.

 

De gloss blijft vrijwel de hele dag zitten, maar is bij mij na een paar uur al wel minder intens. Na een maaltijd brokkelt de gloss langzaam af in het midden van mijn lippen. Bijwerken is daardoor wat lastig, omdat je dan over velletjes en stukjes lipgloss heen gaat en dat ziet er niet uit. Het beste is om ‘m er eerst helemaal af te halen (met een waterproof lip remover) en opnieuw aan te brengen.
Al met al ben ik erg te spreken over de Rimmel Provocalips. De kleur is mooi en super intens, hij blijft lang zitten en het aller belangrijkste: Na het aanbrengen van de topcoat geeft hij niet af! Ik vind het een klein wonder, haha. Heel fijn als je geen lipgloss-vlekken op je glas wilt of als je iemand een kus geeft.
 
Rimmel Provocalips is te koop bij diverse drogisterijen en kost 11,99
Heb jij al een Rimmel Provocalips in je bezit?

15 Reacties

 1. 21 augustus 2015 / 07:04

  Ik heb hem zelf ook en vind hem erg mooi. Zelf gebruik ik deze nu veel minder, ook omdat ik het irritant vind dat je hem moeilijk eraf kunt krijgen. Geef mij maar een mooie lipstick van MAC, daar hoef je gelukkig niet zoveel moeite mee te doen met eraf halen.
  liefs

 2. 21 augustus 2015 / 07:19

  Oh wat is hij mooi <3 Ik draag zulke niet-afgeefbare lipsticks altijd tijdens uitgaan. Zo handig dat je er niet op hoeft te letten dan!

 3. 21 augustus 2015 / 07:26

  Prachtige kleur! Erg draagbaar voor iedere dag. Ik heb hem zelf ook en draag hem heel vaak. Het is zo fijn als je gewoon zeker weet dat je lipstick op zijn plek blijft zitten. Hij staat jou ook erg mooi!

 4. 21 augustus 2015 / 07:28

  Ja ik vind deze heel fijn! Ik heb zelf een vriend en ik draag zo graag lipstick, maar als ik er dan een op had gaf het altijd af als ik hem een kus wauw geven, heel vervelend. Maar bij deze niet! Echt onwijs fijn. <3

  Liefs! Evelien

 5. 21 augustus 2015 / 08:25

  Wat een mooie kleur en staat je goed. Ik wil ook zeker hiervan nog een kopen hoor er zoveel positieve verhalen over.

 6. 21 augustus 2015 / 09:52

  Wauw deze is mooi! Ik heb hier al veel goede verhalen over gehoord, maar ik vind ze zelf allemaal een beetje te fel qua kleur, maar deze is kleur is mooi! Die rode bijvoorbeeld vind ik veelste fel, niks voor mij haha! Leuke review, misschien neem ik deze kleur een keertje mee als er een aanbieding is 🙂

 7. 21 augustus 2015 / 12:16

  Opgedroogd vind ik 'm er een stuk minder fel en glanzend uitzien, is dat echt zo of ligt het aan de foto's?

 8. 21 augustus 2015 / 12:31

  Ziet er heel mooi uit! Het nadeel is wel dat je hem er moeilijk af krijgt. Dan kun je hem in sommige situaties niet opdoen.
  x

 9. 21 augustus 2015 / 14:22

  Ik heb hier goede verhalen over gelezen en het ziet er bij jou ook weer heel mooi uit. Het is wel goed dat je lipkleur er zo lang opblijft zitten, alleen het is ook niet fijn als je het er niet goed afkrijgt

 10. 21 augustus 2015 / 19:40

  Ziet er erg goed uit zeg! Staat je mooi 🙂 De verpakking heeft iets heel eigen. En tja, dat je hem niet direct bij kan werken is vrijwel bij alle lipgloss wel het geval (van die ik tenminste ooit heb geprobeerd haha).

 11. 23 augustus 2015 / 10:20

  Schitterende foto's! Ik heb het ook, echt een fijn product!

 12. 24 augustus 2015 / 13:04

  Wauw hij ziet er echt mooi uit ! En het flacon ook .. Ach weet je, uiteindelijk is met de meeste lipproducten dat het na een tijdje of een maaltijd echt al minder zit dus klinkt dit echt als een fijn product !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge