REVIEW | W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE

Begin deze maand was ik uitgenodigd voor de Proefparade, waar we kennis mochten maken met 6 beauty merken. Toen ik zag dat W7 ook aanwezig was, was ik direct enthousiast! W7 ken ik namelijk al en ik ben groot fan van het merk. We mochten maar liefst twee producten uitzoeken (en geloof me, de keuze was reuze!) en ik koos onder andere voor het prachtige W7 Lightly Toasted palette. Lees je mee met mijn review?

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Ik heb al een aantal producten van W7 waar ik erg tevreden over ben. Zo schreef ik vorig jaar over het W7 In The Buff palette, W7 Banana Dreams powder en de Glowcomotion highlighter. De poeder gebruik ik iedere dag en ook de highlighter is een grote favoriet geworden! Ook heb ik sinds kort de W7 blending sponges ontdekt. Omdat ik al wist dat de palettes me – waarschijnlijk – niet teleur zouden stellen ben ik nu gegaan voor het Lightly Toasted palette. En geloof me, dat was een moeilijke keuze! Er waren zoveel prachtige palettes!

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Op de achterkant vind je de ingrediënten en namen van de oogschaduws. Helaas is de foto niet zo duidelijk, daarom heb ik de namen even op een rijtje gezet:
Teddy Bear, Wonderland, Cracker, Happy, Lady Luck, Twister, Di Di, Delilah, Magic, It’s a dream, Up in smoke, Dawn. Wat een leuke namen! Ik vind het altijd een toegevoegde waarde als oogschaduws een naam hebben.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
De vormgeving van de W7 palettes vind ik echt heel tof. De palettes zijn ook nog eens lichtgewicht door het blik-achtige materiaal, ideaal om mee te nemen dus! In het palette vind je een kwastje, met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een fluffy kwastje.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Zelf gebruik ik de kwastjes nooit, maar ik vind het al een hele verbetering dat W7 palettes een echt kwastje hebben in plaats van alleen een sponsapplicator. Dat gebruikt toch niemand meer?

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Het palette spreekt me aan omdat er zowel matte als glanzende tinten in zitten. Daar kun je veel verschillende looks mee maken! Ook houd ik heel erg van nude tinten, maar ze moeten niet te licht zijn. Dit palette heeft wat mij betreft de perfecte verdeling tussen licht en donker. Je kunt er zowel warme als koele looks mee maken.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Wat een prachtige tinten. Ik krijg gelijk zin om ermee aan de slag te gaan!

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Laten we beginnen met de lichtste tinten. Van links naar rechts zijn dit Teddy Bear, Wonderland, Cracker, Happy, Lady Luck en Twister.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Soms zijn lichte tinten ook wat minder goed gepigmenteerd, maar W7 stelt me wederom niet teleur. Alleen de derde kleur, Cracker, is iets minder gepigmenteerd dan de rest. Maar dit is wel een perfecte basis kleur voor op het bewegend ooglid en de arcadeboog.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Dan de donkere tinten, van links naar rechts zijn dit Di Di, Delilah, Magic, It’s a dream, Up in smoke en Dawn.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Ik sloeg de paarse tint per ongeluk over, waardoor deze tinten nu omgedraaid zijn, haha. Op de donkere kleuren in het palette heb ik niks aan te merken. Alhoewel, ik had wel verwacht dat de rode tint, Magic, iets beter gepigmenteerd zou zijn. Maar goed, als er maar twee kleuren zijn in een palette die ietsje minder zijn, is het alsnog een goede score!

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Ik besloot een natuurlijke look te maken met een donkere twist. Let niet op de mascara vlekjes op mijn oogleden, haha. Korte wimpers zijn gewoon niet makkelijk.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Onder mijn ogen bracht ik ook nog een bruin lijntje aan. Ik gebruikte de lichtste kleur uit het palette als highlighter onder mijn wenkbrauwen (en een beetje erover heen, zie ik nu, haha).

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Ik gebruikte Magic op het bewegend ooglid, die helaas op mijn oogleden ook niet zo goed gepigmenteerd is. In de arcadeboog gebruikte ik Cracker, Lady Luck en Delilah in de Outer-V en onder mijn oog.

W7 LIGHTLY TOASTED PALETTE
Al met al ben ik heel tevreden over mijn nieuwste W7 oogschaduwpalette. Er zijn twee kleurtjes die iets minder goed gepigmenteerd zijn, maar dat zie ik door de vingers. Vooral de donkere tinten knallen echt van mijn ogen af, zo mooi! Ik gebruik dit palette nu bijna dagelijks en ik heb er al veel verschillende looks mee weten te maken. Een perfect palette voor een natuurlijke look, maar ook voor een heftige smokey eye. W7, bedankt! <3

Dit artikel bevat een product dat ik ter review ontvangen heb

Heb jij ervaring met de oogschaduwpalettes van W7?

Share:

17 Reacties

 1. 17 februari 2017 / 08:33

  Wauw wat een mooi pallet, je ooglook is ook echt super mooi! ik heb W7 in the buff en ben daar ook echt heel blij mee <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Spam je blog + instagram!My Profile

 2. 17 februari 2017 / 15:53

  Toevallig vandaag iets besteld van W7 maar heb nu wel een beetje spijt dat ik deze niet heb gekozen. Die blikken verpakking trekt mij gewoon niet maar ik vind de kleuren wel erg mooi.

 3. 17 februari 2017 / 21:28

  Erg mooi, ziet er goed uit en het palette bevat mooie kleuren. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge