Review: Urban Decay Prince oogschaduwpalettes

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden sinds er voor het laatst een beauty review online kwam op mijn blog, maar vandaag is het weer zover. De laatste keer schreef ik over de Rimmel London Lasting Finish matte lipsticks, die hier nog steeds groot favoriet zijn :-). Onlangs ontving ik een perspakketje met daarin twee prachtige oogschaduwpalettes van de nieuwste Prince collectie van Urban Decay. De palettes zien er veelbelovend uit en Urban Decay is een van mijn favoriete merken, dus ik kon niet anders dan er een review over schrijven ;-). 

urban decay

Urban Decay oogschaduwpalettes

De Prince oogschaduwpalettes zijn niet de eerste palettes van Urban Decay die ik in mijn bezit heb. Sterker nog: het Naked Honey oogschaduwpalette, waar ik bijna twee jaar geleden een review over schreef, gebruik ik nog steeds heel graag. De oogschaduws van Urban Decay zijn altijd ontzettend goed gepigmenteerd en makkelijk te blenden, vandaar dat de oogschaduwpalettes van dit merk al snel tot mijn favorieten behoren.

prince collectie
Alleen al de doosjes van de oogschaduwpalettes zien er prachtig uit. Ik ontving een palette met neutrale en donkere tinten (Prince U Got The Look) en een palette met voornamelijk paars- en blauwtinten (Prince Let’s Go Crazy). De oogschaduwpalettes zijn onderdeel van de Urban Decay x Prince collectie.

prince collectie
De palettes zelf zien er echt heel luxe uit. Een unieke vormgeving die ik nog niet eerder gezien heb! Het metalen detail (goud bij het zwarte palette en lila bij het paarse palette) in het midden maakt de palettes helemaal af.

prince oogschaduwpalette
Het fotograferen van de palettes was echt een feestje, mede dankzij de opvallende glitters in het palette. De kleurencombinatie van de palettes is uniek en veelzijdig, je kunt er heel veel verschillende looks mee creëren! Ik ben vooral dol op warme tinten, maar een look met paarstinten kan ik ook wel waarderen op z’n tijd.

urban decay

Prince U Got The Look oogschaduwpalette

De swatches van het Prince U Got The Look palette. Wat ik heel fijn vind, is dat dit palette twee highlighters bevat (zowel mat als glanzend). Highlighter is voor mij altijd een belangrijk onderdeel van mijn ooglook en met twee highlighters kun je alle kanten op. Met dit palette kan je zowel een warme als een koele look creëren. Ook kun je de look zo heftig maken als je zelf wil, want er zitten zowel neutrale als donkere tinten in het palette.

urban decay

Prince Let’s Go Crazy oogschaduwpalette

De kleuren van het Prince Let’s Go Crazy palette zijn echt totaal anders, dat heeft Urban Decay goed gegaan! Dit palette bestaat voornamelijk uit paars- en blauwtinten en ook deze kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Vooral de raspberry-kleur vind ik een verrassend leuk detail, in een palette met overwegend paarstinten. Dit palette heeft helaas maar één highlighter, maar bestaat zowel uit matte als glanzende tinten. Je kunt er dus alsnog heel veel verschillende looks mee creëren! Ik ben echt heel enthousiast over de kleuren in de palettes, ze zijn goed gepigmenteerd en ze blenden gemakkelijk :-). Hier ga ik nog veel plezier van hebben!

De Prince oogschaduwpalettes van Urban Decay kosten €58,95 en zijn te koop bij o.a. ICI Paris XL

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Kende jij de Prince collectie van Urban Decay al?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
urban decay

4 Reacties

  1. 19 juli 2021 / 10:19

    Wat zijn ze leuk! Ik ben zelf geen Prince fan en zou ze daardoor niet heel snel aanschaffen, maar als je dat wel bent kan ik mij voorstellen dat dit erg leuk is. 🙂
    Kelly onlangs geplaatst…MAC Magic Extension MascaraMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge