REVIEW | ONLY YOU MIRACLE NAGELLAKREMOVER

De laatste tijd zie je het steeds vaker in drogisterijen: Nagellakremover in een potje. Ook op blogs heb ik er al heel veel over gelezen, zowel positief als negatief. Het werd tijd dat ik het zelf ging proberen, so I did. Bij de ICI Paris kocht ik dit potje van Only You, die nu (als het goed is nog steeds) in de uitverkoop is! Ik heb er geloof ik maar twee à drie euro voor betaald. Vandaag laat ik je zien of deze remover een aanrader is of niet.

Ik zal even beginnen met wat het merk zelf over het product te vertellen heeft (dit was wat lastig te fotograferen):

MIRACLE NAGELLAKREMOVER is aceton-vrij en verwijdert snel en moeiteloos nagellak. 

GEBRUIK steek de vingers één voor één in de vochtige spons en draai tot de nagellak loskomt.

In het potje zit een erg flexibele en natte spons, het gat reikt tot helemaal onderin het potje. Helemaal onderin zit ook de meeste remover, dus hoe dieper hoe beter het werkt. Wat ik heb gemerkt is dat je niet te agressief moet ronddraaien met je nagels, want bij mij vloog er toen een hele plas remover uit. Oeps.

Het resultaat na een paar keer heen en weer bewegen. WOW! Dit gaat echt ontzettend makkelijk en snel. En dat terwijl ik vier laagjes op mijn nagels had: nagelverharder, twee laagjes nagellak en weer nagelverharder. Ik ben positief verrast!

Binnen zo’n twee minuten had ik van beide handen de nagels schoon. Yay!

Wat een geweldig product is dit! Het is echt ideaal om mee te nemen op reis bijvoorbeeld; geen gedoe meer met remover en watjes. De geur die uit het potje komt is trouwens erg sterk, net als gewone remover eigenlijk. Maar toen ik al mijn nagels schoon had roken ze best lekker, volgens mij zit onderin nog een verzorgend goedje om de boel te compenseren. Fijn! Hoe het zit met uitdroging weet ik niet, ik kan me voorstellen dat zo’n product niet mega lang meegaat. Zo vaak mogelijk gebruiken dus. Ik laat het jullie weten als ‘ie uitgedroogd is, hopelijk duurt dat nog lang!

Heb jij ervaring met nagellakremover in een potje?

12 Reacties

 1. 8 juli 2014 / 09:11

  Zo, dit moet een ideaal product zijn zeg! Ik ga hier toch eens voor kijken, klinkt makkelijker dan 'normale' nagellakremover.

 2. 8 juli 2014 / 10:22

  Wow wat een prachtige lange nagels heb jij! Zelf vin dik zo'n potjes ook heel handig!

 3. 8 juli 2014 / 15:00

  Vindt deze potjes om nagellak te verwijderen ook super handig. Leuk artikel!

 4. 8 juli 2014 / 20:11

  Heb nog nooit zo een potje gebruikt maar het lijkt me heel handig spul 🙂

 5. 9 juli 2014 / 07:56

  Ik gebruik zo'n potjes ook erg graag en tegewoordig vind je ze bijna overal! Ik gebruik ze alleen niet voor glitterlak, want dan wordt het sponsje snel vuil!

 6. 9 juli 2014 / 09:51

  Deze potjes werken inderdaad heeel fijn! Ik gebruik hem altijd van de Hema 🙂 x

 7. 9 juli 2014 / 14:43

  Hij lijkt me heel fijn! Fijne review! Ik heb er nu twee in mijn bezit: een van de Primark (heerlijk budget) en een van Saffron (te koop bij de OP=OP winkel) en ze zijn allebei even fijn! Het probleem is alleen dat de kwaliteit van de spons die er in zit echt niet goed is, het gaat steeds kapot, haha! Toch maar een keer kijken naar een ander merk, hihi. 🙂
  liefs

 8. 9 juli 2014 / 15:51

  Leuke revieuw! Ziet er idd super makkelijk uit!! Ben wel benieuwd hoelang je ermee doet! Hoevaak je het kunt gebruiken!

 9. 9 juli 2014 / 19:29

  Ik vind zulke potjes idd heel handig ! Je moet ze alleen niet gebruiken om er glitter nagellak af te halen, want dan gaat dat sponsje kapot en krijg je allemaal stukjes spons op je nagels.. Blijkt uit eigen ervaring 😉 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge