REVIEW | KNEIPP BEAUTIFUL SHAPE BODY LOTION & SCRUB

Alweer een tijdje geleden bezocht ik de Proefparade en ook Kneipp was daar goed vertegenwoordigd. Ik was bij voorbaat al heel enthousiast, want Kneipp is absoluut één van mijn favoriete merken als het aankomt op lichaamsverzorging. Ik mocht een body lotion, een body scrub en een body oil van de nieuwe Kneipp Beautiful Shape-lijn meenemen om te testen! Vandaag is het tijd voor de review van de body lotion en de body scrub. 

Kneipp beautiful shape
De body scrub en de body lotion van de Beautiful Shape lijn bevatten huidverzorgende druivenpitolie, vandaar ook de druifjes op de verpakking. Wat me meteen opviel was de fijne en verzorgende geur! Beide producten ruiken echt heerlijk, maar ze zijn niet te sterk aanwezig en niet te zoet – daar houd ik echt niet van bij verzorgingsproducten. Qua geur zitten beide producten dus al helemaal goed!

Kneipp beautiful shape
De body scrub en de body lotion zijn makkelijk uit elkaar te houden, want de verpakkingen hebben niet dezelfde kleur. Ik moet zeggen dat dat wel heel handig werkt om verwarring te voorkomen.

Kneipp beautiful shape
Kneipp beautiful shape
Dit zegt Kneipp over de body scrub: “De Kneipp body scrub Beautiful Shape bevat huidverzachtende druivenpitolie en het werkzame bestanddeel van sandelvrucht. De fijne jojoba wax korrels verwijderen voorzichtig de dode huidcellen en laten je huid zacht en glad aanvoelen.”

Kneipp beautiful shape
Kneipp beautiful shape
Dit zegt Kneipp over de body lotion: “De verstevigende Kneipp body lotion Beautiful Shape bevat huidverzachtende, intens voedende druivenpitolie en het werkzame bestanddeel van sandelvrucht voor een verbeterde huidelasticiteit. Deze verstevigende body lotion, die rijk is aan vitamine E en essentiële vetzuren hydrateert en helpt de huid gladder te maken.”

Kneipp beautiful shape
De producten openen met een klikdop, wat altijd fijn en hygiënisch werkt. Alleen krijg ik deze doppen vaak niet goed dicht! Heel gek, ik moet vaak wel een paar keer drukken voor hij echt goed dicht zit.

Kneipp beautiful shape
Bovenaan zie je de body scrub en onder de body lotion.

Kneipp beautiful shape
De body scrub is redelijk vloeibaar, het voelt zo fijn aan! De scrub korrels zijn niet extreem groot, waardoor je de huid ook lichtjes kunt scrubben. Ik gebruik de scrub bijna iedere dag, wat ook prima kan als je niet te hard scrubt. Je merkt vanzelf wel hoever je kunt gaan, niet alle plekken kunnen er even goed tegen. Ik vind het bijvoorbeeld heel fijn om mijn bovenarmen flink te scrubben, maar mijn onderarmen niet.

De body lotion is daarentegen heel stevig, precies zoals ‘t hoort! De body lotion trekt lekker snel in en de geur blijft nog lang hangen. Ook is ‘ie helemaal niet plakkerig en dat vind ik zo fijn! Ik breng de body lotion elke avond voor het slapengaan aan op mijn benen en onderarmen, want daar is mijn huid nogal droog.

Kneipp beautiful shape
De geur van beide producten is echt heerlijk, ik ben verkocht! Beide producten gebruik ik bijna dagelijks, met veel plezier. De body lotion en de body oil zijn bedoeld om je lichaam meer in ‘shape’ te krijgen door flink te smeren. De body oil ben ik nog aan het testen, dus daar kan ik momenteel nog weinig over zeggen. Ik ben wel heel benieuwd of het werkt en of je daadwerkelijk verschil ziet en voelt! In ieder geval ben ik al heel enthousiast over de body scrub en de body lotion. *Smeert zichzelf gelijk weer in na het afronden van dit artikel*

Dit artikel bevat producten dat ik heb ontvangen ter review

Kneipp is onder andere te koop bij Holland & Barrett

Wat is jouw ervaring met Kneipp huidverzorging?

15 Reacties

  1. 14 maart 2017 / 08:49

    Kneipp vind ik erg fijne producten. Ik krijg het vaak op mijn verjaardag als cadeau, haha! Deze ziet er ook erg goed uit.

  2. 14 maart 2017 / 16:45

    Is het gek als ik zeg dat ik Kneipp echt nog nooit zelf gekocht heb en ik er stiekem helemaal niet zo dol op ben. Ik hoor altijd zo veel positieve verhalen, ook hier weer. Toch trekt het mij totaal niet om het te kopen haha. Al klinkt dit toch wel veelbelovend..
    Rebecca onlangs geplaatst…Catrice pure radiance glowrizer | C01 Natural GlowMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge