MLBB #94 | RIMMEL EVENT, VEGGIE WORLD EN WELLNESS!

Yay, het is weer tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging!’ En wel een hele leuke dit keer, want de afgelopen weken heb ik echt een hoop toffe dingen mogen doen! Zo bezocht ik het Rimmel Spring Event, ging ik naar Veggie World in Utrecht (ook heel interessant voor mijn afstudeerproject) en ging ik een dagje relaxen bij Thermen Bussloo. Heerlijk! Kijk je gezellig mee naar mijn afgelopen weken?

MLBB94
Zo, de eerste twee weken na mijn heerlijke vakantie op Gran Canaria zitten er op. Wat was dat wennen zeg! Ik was net gewend aan die fijne 25 graden en toen was het opeens weer 3 graden, terug in het koude en natte Nederland. Zucht. Waar anderen na hun vakantie weer zin hebben om aan de slag te gaan, is dit bij mij precies andersom. Gelukkig was het afgelopen weekend mooi weer en kwam mijn positiviteit weer een beetje terug!

8
Dinsdag was het weer tijd voor een dagje school in Amsterdam. Ik weet nu iets beter welke kant ik op wil met mijn afstudeeronderwerp, maar het blijft lastig.

14
Woensdag was het weer tijd om naar Amsterdam te reizen, want samen met lieve Kristina ging ik naar het Rimmel Spring Event!

11
We hebben een super leuke middag gehad, heb jij mijn artikel erover al gelezen? We kregen deze prachtige goodies mee naar huis, ik ben ze nu uitgebreid aan het testen! Vrijdag komt de review online.

9
De linker foundation kocht ik toevallig vorige week, en nu heb ik ook gelijk een nieuwe BB cream van Rimmel London erbij. Heel blij mee! Het lijkt me leuk om beide te behandelen in een artikel, omdat de kleuren best wel overeen komen (bij mij), maar de substantie natuurlijk heel anders is. Zo kun je het verschil tussen de Rimmel foundation en BB cream goed zien!

12
Ik maakte alvast een beginnetje met het testen van de nieuwe Rimmel producten en het fotograferen ervan.

1Maakte ik laatst nog een grapje over dat de brug gelukkig nooit open staat als ik ‘s avonds naar werk ga, en jawel, staat ‘ie de volgende avond gewoon open. Zulke dingen moet ik gewoon niet uitspreken denk ik…

20
Pasta <3 Pasta kan ik elke dag wel eten haha. Je kunt er ook zo goed mee variëren!

6
Hahaha. It’s me!

24
Lieve caafjes genieten ook van de eerste zonnestralen <3

20170220_160232
Oh jongens, mag ik terug?

21
Ik maakte weer eens mijn favoriete avocado lunch. Love it!

16
Zaterdag stond ik op de open dag van mijn opleiding om een soort voorlichting te geven over de opleiding en de opdrachten. Hier heb ik gek genoeg helemaal geen foto’s meer van! De dag vloog voorbij, mede doordat ik er 4 uur over gedaan heb om er te komen… Love werkzaamheden in het weekend #not. De volgende dag ging ik naar Utrecht! Zo gek om er te zijn, maar er niet meer mijn eigen plekje te hebben. Ik mis het soms wel.

14.png
Zondag stond namelijk Veggie World op de planning! In de jaarbeurs in Utrecht.

4
Stof tot nadenken!

17
Die avond was ik pas laat weer in Groningen en maakte ik een snelle wrap. Een soort extra maaltijdje haha.

Kneipp beautiful shape
Ook schreef ik een review over de Beautiful Shape producten van Kneipp, heb jij ‘m al gelezen?

31
Gisteren ging ik samen met een vriendin lekker een dagje relaxen bij Thermen Bussloo. Het was een heel avontuur om er te komen, haha, maar was hebben we het leuk gehad! Morgen komt er een uitgebreid (extra, yay!) artikel over online :-). Ik wens je een fijne week en tot morgen!

Hoe was jouw week? Vind jij het na een relaxte vakantie ook moeilijk om weer aan de slag te gaan?

Share:

10 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 07:55

  Ik ben heel benieuwd naar de rimmel foundation reviews! Die mousse foundation gebruikte ik eerst ook, maar weet niet meer of hij echt beviel haha.
  Susan onlangs geplaatst…Hotspot: Mrs. Brown in EnschedeMy Profile

 2. 15 maart 2017 / 10:00

  Leuke foto’s! Lijkt me inderdaad erg zwaar om na zo’n heerlijke vakantie weer aan het werk te gaan, ik denk dat het ook komt door de temperatuur, als het hier ook +20 graden was geweest dan was het misschien minder erg, haha! Ben benieuwd naar de foundation reviews 🙂 Liefs, Sija

 3. 15 maart 2017 / 19:46

  Wat een onwijs leuke week! En wat gaaf dat je naar het rimmel event bent geweest.
  Lekker dat je ook een dagje naar de thermen bent gegaan, genieten!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…My boyfriend his outfit!My Profile

 4. 15 maart 2017 / 21:18

  Leuk om te zien! De make-up producten van Rimmel zien er zo goed uit, Rimmel is zeker weten mijn favoriete make-up merk 🙂 Zulke fijne en mooie producten altijd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge