REVIEW | KIKO WATER EYESHADOW NR. 219

Een paar weken geleden hadden ze MEGA veel sale bij Kiko en kon ik het niet laten om even wat producten te swatchen. Alle Kiko water eyeshadow – waar ik al langer op aasde maar telkens wat te prijzig vond – waren nu maar 6 euro! Ik besloot een mooie roze tint mee te nemen, aangezien ik zoiets nog niet heb. De swatches waren veelbelovend en dus kon ik ‘m écht niet laten liggen… Lees je mee met mijn review?

kiko water eyeshadow
Ik moet zeggen dat ik nauwelijks bij Kiko kom, ondanks dat we in Groningen ook al enige tijd een filiaal hebben. Misschien omdat het nieuwe ervan af is? I don’t know. Ik vind het namelijk wel een super leuk merk, alleen de meeste producten zijn best prijzig! Het lijkt me wel leuk om mijn Kiko stash langzaamaan uit te breiden in de toekomst. Ik ben daarom wel benieuwd naar jullie aanraders qua Kiko make-up!?

kiko water eyeshadow
Ik heb echt een zwak voor oogschaduws van Kiko, omdat ze er zo luxe uit zien! (Vorig jaar kocht ik dit oogschaduw duo bij Kiko, waar ik nog steeds heel blij mee ben.) De oogschaduw zit verpakt in een mooi matzwart doosje, waardoor je echt het gevoel hebt dat je iets van een high-end merk hebt gekocht. Maar goed, de water eyeshadows kostten oorspronkelijk 9 euro, wat natuurlijk ook niet heel goedkoop is.

kiko water eyeshadow
Ook ben ik dol op printjes en patroontjes in make-up producten, dus wat dat betreft zit het met deze oogschaduw van Kiko wel goed. Er zit een soort reliëf in, wat ik heel erg tof vind!

kiko water eyeshadow
Ik koos voor de kleur 219. Als ik het me goed herinner waren ook niet alle kleuren in de sale. Waarschijnlijk gaat deze uit het assortiment?

kiko water eyeshadow
De water eyeshadow draagt deze naam niet voor niets, je kunt de oogschaduw namelijk ook nat aanbrengen! Zelf heb ik nog nooit zoiets geprobeerd, dus ik was er wel erg benieuwd naar. Nat aangebracht geeft zo’n soort oogschaduw namelijk nog meer pigment af!

kiko water eyeshadow
Jongens, kunnen we even een minuut stilstaan bij het feit dat deze kleur ZO ongelooflijk mooi is?! Ik kan echt niet wachten om ‘m te gebruiken!

kiko water eyeshadow
Links heb ik de oogschaduw nat aangebracht, in het midden droog (meerdere vegen) en rechts ook droog (een veeg). Het pigment is goed op te bouwen, zoals je kunt zien. Wat ik meteen dacht bij het swatchen is dat deze kleur ook erg geschikt is als highlighter/blush! Het is een soort perzik-achtige kleur en de glans is enorm <3

kiko water eyeshadowkiko water eyeshadow
Ik besloot voor een vrij simpele en draagbare look te gaan. Dit vind ik heel mooi voor overdag! Ik heb de oogschaduw trouwens droog aangebracht (met daaronder een laagje oogschaduwbasis) en in het echt was de kleur nog veel feller. Love it!

kiko water eyeshadow
Ik denk dat de kleur ook heel mooi zal zijn in de arcadeboog, hoewel ik ‘m nu enkel op het bewegend ooglid heb aangebracht. Ik vind het wel heel fris ogen!

kiko water eyeshadow
Tot nu toe stellen Kiko oogschaduws mij niet teleur. Ik vind de kleur echt prachtig en de pigmentatie is onwijs goed, zeker voor een lichte tint als deze. Ik ben nu een beetje aan het experimenteren met verschillende looks. Ik vind het ook super mooi om alleen deze kleur aan te brengen in de arcadeboog en verder niks! Staat heel naturel en is ook gemakkelijk te combineren met de rest van de make-up. Daarnaast ben ik verliefd op het prachtige reliëf in de oogschaduw en houd ik van het luxe gevoel wat ‘ie mij geeft. Dus, ja, van deze oogschaduw ga ik zeker weten nog heel veel plezier hebben! <3

Heb jij ervaring met make-up van Kiko? Zo ja, wat zijn jouw aanraders?

18 Reacties

 1. 11 september 2017 / 08:05

  Wauw, wat een prachtige ooschaduw en wat staat hij je onwijs goed! De kleur is echt heel erg mooi. Fijn dat deze oogschaduw zo’n succes is! Ik heb zelf alleen een paar potjes nagellak van Kiko, maar ben zeker benieuwd naar meer producten van dit merk.
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijk bestaat 1 jaar! (+winactie)My Profile

 2. 11 september 2017 / 08:23

  Wauwie, wat een prachtig kleurtje! Dat pigment is echt moooi <3 Ik vind je foto's altijd supermooi trouwens!

 3. 11 september 2017 / 12:41

  Hij is zo niet normaal mooi! Word er zo hebberig van, wil nu echt de hele lijn hebben haha

 4. 11 september 2017 / 13:23

  Ik heb een heel aantal kleuren van de Water eyeshadows van Kiko, maar ik gebruik ze eigenlijk nooit. Super zonde natuurlijk. Dit is ook wederom een prachtige kleur!
  Kelly onlangs geplaatst…De perfecte laptoptas – CowboysbagMy Profile

 5. 11 september 2017 / 13:46

  dat patroontje herken ik! dieheb ik geloof ik van Catrice? maar deze kleuren staan jou echt prachtig! ik heb er geen van Kiko

 6. 11 september 2017 / 16:33

  Wauw, echt een prachtig kleurtje is dat zeg! Het product zelf ziet er ook heel leuk uit!
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge