JIL SANDER SUN POP ARTY PINK | REVIEW

Van parfums kun je nooit genoeg hebben. Ik heb niet echt een favoriete parfum, ik wissel juist graag af! In de winter draag ik meer ‘zware’ en kruidige geuren, in de zomer juist ‘lichte’ en zoete geuren. Onlangs ontving ik de limited edition Jil Sander Sun Pop Arty Pink, een eau de toilette die qua naam en kleur in ieder geval perfect bij de lente en de zomer past! Ben je benieuwd naar mijn mening over deze geur? Lees dan gauw verder!

jil sander sun pop
Ik schrijf eigenlijk niet vaak parfum reviews, omdat ik het erg lastig vind om een kleur goed te omschrijven. Voor Jil Sander Sun Pop maak ik graag een uitzondering, de neon roze verpakking maakte mij namelijk meteen enthousiast. De kleur was wel moeilijk vast te leggen op camera, in het echt is hij nog veel feller!

jil sander sun pop
De Jil Sander Sun Pop-lijn is limited edition en bestaat uit drie geuren: Coral Pop, Arty Pink en Green Fusion. Alle verpakkingen bevatten een knalkleur, daardoor vallen ze lekker op. Vooral de roze varianten spraken mij qua geur erg aan.

jil sander sun pop
Ik heb dus de geur Arty Pink mogen ontvangen. De geur wordt omschreven als ‘Oosters bloemig’ en bevat jasmijn, tiarébloesem, limoen, rode bes en vanille. Het is een vrij zoete geur, maar ik vind het niet bepaald een lichte geur. Hij heeft wel iets kruidigs in zich. De combinatie is perfect, het is een erg vrouwelijke geur en perfect voor de zomer!

jil sander sun pop
Wanneer je de geur opspuit vervaagt het zoete gedeelte na een aantal minuten. De geur blijft heerlijk fris, maar wordt wat kruidiger. Heel lastig om te omschrijven, een geur is natuurlijk erg persoonlijk en ruikt op iedere huid anders. Na een tijdje raak je altijd gewend aan de geur en ruik je hem zelf veel minder sterk. Ik raad je zeker aan om de Jil Sander Sun Pop parfums even te ruiken en te testen!

jil sander sun pop
Ik ben heel erg enthousiast over Arty Pink! Ik draag ‘m nu dagelijks en ik vind het een heerlijke geur. Ook de verpakking vind ik tof, de witte letters knallen eraf in combinatie met het neon pink. Zeker een eyecatcher in je stash! Ik ben erg blij met mijn nieuwe Jil Sander eau de toilette, ik weet zeker dat ik er deze lente en zomer heel veel plezier van ga hebben :-). Jil Sander Sun Pop is limited edition dus wees er snel bij!

Jil Sander Sun Pop is te koop bij diverse warenhuizen en online (o.a. Parfumerie.nl en Bol.com) en kost 35 voor 100ml

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review

Ben jij bekend met de geuren van Jil Sander?

11 Reacties

 1. 15 april 2017 / 20:38

  Deze lijkt me zo lekker! Ik hoor altijd super veel goeds over de geurtjes van Jil Sander, al helemaal richting de zomer 🙂

 2. 19 april 2017 / 20:45

  Oh ik heb nog steeds SUN van toen… zo lekker. Geloof je meteen, denk dat deze ook heerlijk zal ruiken. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…gezichtMy Profile

 3. 2 mei 2017 / 15:30

  Ik zag deze geur nu al op verschillende blogs verschijnen…Het flesje ziet er ondanks dat deze zo simpel is, leuk uit vanwege de knalkleur. Ben erg benieuwd naar de geur hiervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge