IK BEN VANDAAG JARIG!

Zoals ik jullie al eerder vertelde is april voor mij een hele drukke maand. Helaas schiet het bloggen er daardoor een beetje bij in en dat vind ik heel jammer! Het afstuderen speelt daarbij ook een belangrijke rol, want vanaf nu zal het alleen maar drukker worden. Het afgelopen weekend heb ik het ook druk gehad met het – alvast – vieren van mijn verjaardag, want ik ben vandaag jarig! Happy birthday to me!

jarig

Vandaag mag ik alweer 22 kaarsjes uitblazen, het is heel cliché, maar wat vliegt de tijd! Ik kan me bijvoorbeeld nog goed herinneren dat ik 18 werd, hoewel er veel is gebeurd in de afgelopen jaren lijkt het toch nog zo kort geleden.

Het afgelopen weekend ben ik op stap geweest met vriendinnen om mijn verjaardag te vieren, we hebben het heel leuk gehad – maar ik moet nog steeds even bijkomen, haha! Vanavond ga ik gezellig uit eten met een deel van de familie en verder heb ik eigenlijk geen plannen. Er komt deze week trouwens een winactie online, zodat ik mijn verjaardag ook een beetje met jullie kan vieren :-). Ik hoop dat jullie het een leuke winactie vinden. Tot gauw! <3

21 Reacties

 1. 24 april 2017 / 09:22

  Gefeliciteerd!<3 Geniet van je dag!
  Liefs,
  Elles

 2. Anita te Gussinklo
  24 april 2017 / 10:30

  Van harte Gefeliciteerd Anna.

 3. Maria
  24 april 2017 / 14:11

  “Bottoms Up!” Ik wens je vandaag een hele mooie dag en straks drink ik nog een drankje enproost ik op jou!

 4. 24 april 2017 / 16:15

  Gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van 😀

 5. 24 april 2017 / 17:20

  Gefeliciteerd. Ik hoop dat je een erg leuke dag hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge