KRUIDVAT SHOPLOG MET O.A. ESSENCE EN CATRICE

Het is weer eens tijd voor een shoplog! Die zijn toch wel het leukst om te fotograferen en te schrijven. Het is echt alweer heel lang geleden dat ik voor het laatste make-up kocht, je gelooft het niet ;-). De afgelopen paar weken heb ik toch weer een aantal producten gekocht. Of ik had iets nodig, of het was een goede aanbieding die ik niet kon afslaan… Kijk je mee naar mijn Kruidvat shoplog?

kruidvat shoplog
De laatste tijd koop ik niet meer zoveel make-up. Gewoon, omdat ik eigenlijk alles wel heb en sommige producten zijn alltime favourites geworden, zoals bijvoorbeeld de Nearly Naked foundation – die koop ik telkens opnieuw. Hier heb ik vaak al een artikel over geschreven, dus voor mijn blog zijn deze aankopen dan niet spannend meer. Anyway, laatst was ik bij het Kruidvat en had ik zin om wat nieuwe make-upjes in te slaan! 🙂

kruidvat shoplog
Spa secrets is de eigen ‘spa’ lijn van Kruidvat zelf. Er zijn een aantal varianten beschikbaar, ik heb ook nog een oranje, groene en roze gezien. De gele lijn, Miracles of Bali, is mijn favoriet! De body scrub heb ik al eens eerder gehad. De geur van deze lijn doet me echt denken aan een strandvakantie, misschien zelfs een beetje aan een zonnebrand, haha! Het is een hele specifieke geur, je moet er van houden. Ik ben in ieder geval dol op deze geur, hij is heerlijk, maar niet te aanwezig of te zoet (houd ik absoluut niet van).

De body scrub scoorde ik laatst bij het Kruidvat, toen ik zag dat ‘ie uit het assortiment ging. Gelukkig is dat niet waar! Misschien is dat wel per Kruidvat filiaal verschillend… Vorige week waren alle Spa secret producten in de aanbieding en besloot ik ook de body butter erbij te nemen.

kruidvat shoplog
Meestal loop ik het ‘laatste kans’ schap voorbij, omdat alle producten die er in zitten heel vies zijn en/of al zijn gebruikt. Bah! Toch besloot ik dit keer even een kijkje te nemen. Mijn oog viel op de Essence primer, die blijkbaar ook uit het assortiment gaat. Mijn Etos primer is bijna op, dus besloot ik alvast deze nieuwe primer mee te nemen. Ik ben heel benieuwd! Waar ik ook heel benieuwd naar ben, zijn de matte foundations van Essence. Ik heb ze al een tijdje niet meer gezien in het schap, zouden ze ook uit het assortiment gaan? 15 was de enige kleur die nog beschikbaar was, maar voor 2 euro besloot ik de gok gewoon te wagen.

kruidvat shoplog
Zoals jullie misschien wel weten, gebruik ik al jaren de False Lash Effect mascara van Max Factor. Ik heb ‘m al heel vaak opnieuw gekocht! Toch ben ik er de laatste tijd niet meer zo tevreden over. Zou de formule veranderd zijn toen er een nieuwe verpakking op de markt kwam? Ik heb geen idee… Ik besloot eens een low budget waterproof mascara van Catrice te proberen. Dit is, voor mij, de eerste Catrice mascara ooit!

kruidvat shoplog
Wat ik heel erg fijn vind is het kleine borsteltje. Meestal werkt dit het allerbeste voor mijn korte wimpers. Met een grote borstel kom ik namelijk niet goed bij de aanzet en is het lastig om lengte en volume te creëren. Ik heb deze mascara tot nu toe één keer gebruikt en ik was er meteen enthousiast over! Zouden jullie een uitgebreide review willen lezen op mijn blog?

kruidvat shoplog
Rimmel London is een van mijn favoriete merken als het aankomt op nagellak. Ik heb echt al heel veel Rimmel London nagellak, haha. Ik merk dat ik merken als Essence, Hema en Catrice nooit meer koop, omdat ik het toch niet graag gebruik. Als ik nagellak draag, wil ik dat het minimaal 5 dagen mooi blijft zitten. Ik wil vanaf nu dus alleen nog maar nagellak kopen die ik echt fijn vind. Rimmel had weer eens een leuke 1+1 actie op alle nagellak, dus besloot ik een fuchsia kleur mee te nemen en een nude lakje met shimmer. De laatste tijd zie je eigenlijk alleen nog maar matte nagellak, maar ik vond het wel weer eens leuk om een glanzend lakje te proberen!

Zou je een review willen zien van (één van de) bovenstaande producten? Let me know!

Koop jij vaak make-up? Kun jij (af en toe) ook zo goed losgaan bij het Kruidvat? 😉

20 Reacties

 1. 3 mei 2017 / 09:23

  De gele lijn van Spa Secret vind ik ook de lekkerste! Hoewel die roze ook wel heel lekker ruikt. Mooie aankopen. Ik heb dat soms ook dat ik een mascara niet meer fijn vind als de verpakking is veranderd.

 2. 3 mei 2017 / 10:37

  Leuke producten heb je gekocht! Zelf heb ik me aardig ingehouden de laatste tijd, alleen dingen die ik nodig heb. Toevallig heb ik ook net de glam & doll mascara van Catrice gekocht, maar dan in de lila variant!
  Sija onlangs geplaatst…Ik ben gastblogger bij Puur & Kracht!My Profile

 3. 3 mei 2017 / 11:58

  Leuke aankopen! Die catrice mascara is inderdaad heel goed! Ik gebruik die als ik ga zwemmen oid, blijft zitten als een huis! Ik gebruik ook die van Max Factor, hij werkt fantastisch vind alleen jammer dat ik minstens twee laagjes nodig heb. Nu heb ik pas die paarse glam en doll gekocht van catrice, want ik houd niet van waterproef voor elke dag. Bij mij blijven essence en catrice lakjes trouwens wel lang zitten, ruim 7 dagen! Daarom vertik ik het om dure lakjes te kopen, als deze ook gewoon lang blijven zitten..
  Laura onlangs geplaatst…Review: Mac Lipsticks Verve & D For DangerMy Profile

 4. 3 mei 2017 / 13:29

  Gaat die primer van Essence uit het assortiment? Dan moet ik misschien toch maar eens gaan kijken bij Kruidvat, want ik heb hem nog niet geprobeerd! Leuk om je aankoopjes te zien. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Opgemaakt • 2017, Q1My Profile

 5. 5 mei 2017 / 12:10

  Wat een leuke aankopen! Ik ben echt enorm benieuwd naar de Catrice mascara. Hij ziet er echt goed uit! Ik zou zeker een uitgebreide review erover willen lezen!
  Nicole onlangs geplaatst…EcoTools Perfecting Blending DuoMy Profile

 6. 7 mei 2017 / 14:30

  Oeh, fijne producten zeg! De Spa Secrets lijn van Kruidvat spreekt mij ook erg aan. Als mijn douchefris op is, ga ik er eens naar kijken! Ik vond de oranje geur heel erg lekker ruiken! En jaa, review van de mascara graag! Naar die ben ik al tijden benieuwd naar en mijn mascara van Chanel raakt langzaam op, dus ik ben op zoek naar iets nieuws! 🙂
  liefs

 7. 8 mei 2017 / 21:10

  Ik ben dus echt een sucker voor die last buy schappen, maar koop ook nooit iets wat al vies/open is geweest! Onlangs kocht ik zo een poeder en ben er nog elke dag blij mee!
  Die knalroze nagellak is leuk, wordt helemaal blij van dat kleurtje!
  Josine onlangs geplaatst…Sunday Stories: de kleine dingenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge