Review | Bourjois Delicious Nude Collection lipsticks

Hoi allemaal! Het is vandaag weer eens tijd voor een beauty review op mijn blog, yay! Bourjois heeft namelijk een nieuwe collectie lipsticks uitgebracht en van lipstick heb je nooit genoeg, toch? 😉 Deze Rouge Velvet lipstick bevalt me nog steeds erg goed, maar nu zijn er dus vier nieuwe tinten! Ook brengt Bourjois een aantal bijpassende lip pencils uit, deze producten vormen samen de ‘Bourjois Delicious Nude-collection.’ Ik mocht een paar kleuren testen, kijk je mee?

bourjois delicious nude
Allereerst moet ik even zeggen dat ik al een enorme fan was van de Rouge Velvet lipsticks. Zoals jullie misschien wel weten houd ik heel erg van mat, maar vind ik een matte liquid lipstick al gauw oncomfortabel. De Rouge Velvet lipsticks vind ik juist erg fijn aanvoelen op mijn lippen en ze zijn ook nog eens mooi mat!

delicious nude
Ik koos voor de kleuren 13. Nohalicious en 14. Brownette. Of nou ja, eigenlijk wilde ik graag de kleur ‘Brunette’ testen (haha, lijkt erop), maar ik heb denk ik de verkeerde ontvangen… Nohalicious is een mooie oudroze nude en Brownette is een meer bruine kleur. Heel tof dat er ook donkerdere ‘nudes’ beschikbaar zijn! Ik houd namelijk niet van lichte nudes.

delicious nude
De vormgeving van de lipsticks vind ik er ook prima uit zien. Niet mega luxe, maar ook niet goedkoop. De huls voelt lekker stevig aan! Ook de vorm (punt) van de lipstick zelf vind ik heel erg fijn in gebruik.

delicious nude
De kleur Nohalicious is een oudroze nude kleur, een beetje lastig te omschrijven. Ik ben niet zo’n fan van (knal)roze, maar dit soort zachtere tinten kan ik altijd wel waarderen!

delicious nude
Brownette is écht een hele bruine kleur, haha. Het was dus niet de kleur die ik had uitgekozen, dus ik ben erg benieuwd hoe die me zal staan ;-).

delicious nude
De swatches zien er in ieder geval veelbelovend uit! De dekking is onwijs goed en de lipsticks voelen zacht aan. Na een tijdje drogen de swatches mat op, wanneer je ze net hebt aangebracht voelt het juist een beetje romig aan – fijn!

20180509_124846
Ik begin maar meteen met de bruine kleur, dan hebben we die maar gehad ;-). Misschien hebben jullie mijn poll op Instagram gezien? Daar vroeg ik jullie of deze bruine lipstick wel ‘kan.’ 85% zei ja! Ik moet er nog even aan wennen, maar ik denk dat het wel heel tof kan zijn. Misschien meer een kleurtje voor de herfst, maar goed, ik ga er nog mee experimenteren!

20180509_125500
Nohalicious is wat dat betreft een veiligere kleur, precies zoals ik had gehoopt! Dit is echt een kleur die ik iedere dag zou kunnen dragen, love it. Ongeveer 1 à 2 minuten na het aanbrengen drogen de lipsticks trouwens mat op.

delicious nude
Al met al ben ik onwijs enthousiast over de nieuwe Rouge Velvet lipsticks van Bourjois! Ik ben ook wel erg benieuwd naar de bijpassende lip pencils. De lipsticks blijven trouwens enorm lang zitten, super fijn. Je kunt ze ook gemakkelijk bijwerken, wanneer je er een laagje overheen aanbrengt voelt het nog steeds comfortabel aan! Nohalicious zit nu standaard in mijn tas, ik ben er heel erg blij mee! Aan de bruine kleur moet ik nog een beetje wennen…

Deze producten heb ik ontvangen van een PR-bureau

Ken jij de Delicious Nude collectie van Bourjois al?

8 Reacties

 1. 14 mei 2018 / 07:45

  Wat een fijne lipsticks he! Ik heb er pas geleden ook een geprobeerd en de structuur vind ik ontzettend fijn <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Flower power dressMy Profile

 2. 14 mei 2018 / 09:30

  Ik vind beiden erg mooi. De kleuren staan je prachtig en ook de bruine kun je heel erg goed hebben. De andere is inderdaad wel wat meer draagbaar.
  kim onlangs geplaatst…Kocostar Slice Sheet MasksMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge